Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 443 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Sunrise 02.10.2010

NoJustSe - Sunrise
Onhan nää biisit näköjää parantunu aika paljon jo mitä viimeksi oon kuunnellu :) Rummut on ihan hyvässä kuosissa ja basso möyryää mukavasti. Padi/leadi vähän kehnon kuuloinen, mutta semmosta kivaa "tech" meininkiä siitä löytyy. Ei ihan iske kunnolla tää biisi, mutta ei siinä mitään vikaakaan ole. Kaikki on paikallaan teknisesti ja kehitystä on tullu roimasti. Ihan jees chillailubiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Yaramar (Extended Version) 02.09.2010

Outset - Yaramar (Extended Version)
Tämän taisinkin tuolla facebookissa kuulla jo aikasemmin, mutta hyvin jytää edelleen. Italo-tyyliin taas saatu mukavaa koukkua noilla vokaaleilla. Muutenkin tehoa löytyy ja varsinkin kun snare vielä tulee hakkaamaan basarin tahtiin niin hommassa on energiaa! Hyvät soundit kauttaaltaan biisissä, eikä mitään vikaa löydy. No ehkä kertsi oli vähän tyhjän kuulonen, mutta ei muuta. Diggaan! 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunday Project - Sunday Project - Cavaya 02.09.2010

Sunday Project - Sunday Project - Cavaya
Mukavan kuulosta progehouse-meininkiä tässä. Hyvät melodiat ja sointukulut, vähän kasarifiilistäkin saatu mukaan. Rumpuihin olisin kaivannut lisää jämäkkyyttä. Kyllähän tätä silti syksyn pimeinä iltoina kuuntelee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Deep Inside (Original mix) 01.07.2010

Old tracks (Nexeon) - Deep Inside (Original mix)
Rummuissa hyvä groovi päällä ja monipuolisuutta löytyy. Ehkä basari olisi voinut olla hitusen kovemmalla, mutta ei se juurikaan häiritse. Basso on rapea, diggaan. Breikissä nätti tunnelmointi, toimii loistavasti. Varsinkin piano, jossa juuri sopivasti kaikua, ja sekin on samalla sopivan hentoa. Kyllähän tässä vissiin on hyvin Daniel Kandista otettu vaikutteita. Lähinnä tuli mieleen tuo "Loving Feeling" tuon leadin ja pianon osalta. Kertsi on makeaa kuunneltavaa. Ehkä tuo bassolinja voisi vaihdella eri korkeuksilla kuin nyt. Ei tullut tosta kertsistä ihan semmosta kunnon euforista fiilistä päälle, mutta loistavasti toimii silti. Kyllähän tässä on ihan ammattimaista otetta. Ehkä semmosta joidenkin vuosien takaista vibaa rummuissa yhdistettynä moderneihin melodioihin. Toimii loistavasti, mutta ei ihan täydellisesti vielä. 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - House de la Funk - I Luv French Music (Mouse Dj Remix) 22.05.2010

Mouse Dj - House de la Funk - I Luv French Music (Mouse Dj Remix)
Hyvä sample käytössä tällä kertaa, bassokin jamittaa mukavan deepisti ja linja on groovi. Rummut french houselle ominaiseen tyyliin kuivat, mutta sehän toimii. Tällä kertaa miksauskin on selkeä eikä sitä ylikompressointia juuri kuulu enää. Vähän lyhyeksihän se biisi jäi, mutta kyllä nyt oli tuotantopuoli kunnossa, ja biisi jamitti muutenkin tosi hyvin. Jees!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Caucasus (Original Mix) 09.05.2010

Outset - Caucasus (Original Mix)
Hyviä soundeja kehissä, ja hyvää nostattelua tossa minuutin paikkeilla. Basari tosin tuntuu olevan liiankin tehoton, välillä ei tiedä onko siellä basaria vai ei. Sellaista tykimpää yksilöä, niin kuin sun aikaisemmissa biiseissä, jäi kaipaamaan. Muuten homma on kyllä kuosissa. Huilun tapaisesta en niin pitänyt, vaikka omaperäinen onkin. Kokonaisuudessaan kyllä mukavan kuuloinen, mutta kyllä tuo "The Mystical Fate" nappaa pidemmän korren näistä uusista kappaleista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - The Mystical Fate (Radio Version) 09.05.2010

Outset - The Mystical Fate (Radio Version)
No tätä onkin jo venattu tarpeeksi, uutta Outsettiä! Kiitti muuten remiksistä julkasulla, jos en vielä ole muistanut siitä mainita. Mutta tähän biisiin. Mukavan kevyttä meininkiä. Tyylillisesti varsin lähellä Solid Globen "North Pole" biisiä, mikä on varsin loistava biisi, niin kuin tämäkin. Tunnelma on talvinen, ja ehkä tämä pääseekin sitten parhaiten oikeuksiinsa ensi talvena. Jää meikän makuun turhan lyhyeksi, mielellään nauttisi sellaista 6-minuutin settiä tästä. Mutta joo, oiva biisi kyllä, tykkään tosta Solid Globe - fiiliksestä, simppeliä ja kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bright Side / Davie Kasper - Bright Side - Lissabon (Original + Chantola remix preview) 09.05.2010

Bright Side / Davie Kasper - Bright Side - Lissabon (Original + Chantola remix preview)
Mukavan kuuloista, ehkä sellaista tarunhohtoista kerrontaakin tässä. Äänimaailma toimii ja miksauskin tuntuisi olevan selkeä. Se ei kuitenkaan tempaa millään tavalla mukaansa, vaan on ehkä vähän tasapaksua, mutta kyllä tätä silti kelpaa kuunnella. Ehkä toimisi paremmin jopa videon seurana, tietysti Lissabonista. Ei siinä mitään, varsin kelpo träkki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Miss You (Original Club Mix) 05.05.2010

mytago - Miss You (Original Club Mix)
Ihan jees, vähän tollasta old school - henkistä trancea. Miksaus on suht selkeä, niin kuin muukin tuotanto. Teknisellä puolella ei ainakaan mitään vikaa, mutta ainakin mun korvaan biisi on melko tylsä. Ei napannu tällä kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Jamiroquai - Canned Heat (Mouse Dj Remix) 05.05.2010

Mouse Dj - Jamiroquai - Canned Heat (Mouse Dj Remix)
Hemmetin hyvä groovi lähtee päälle tossa heti alun jälkeen. Toi open hihat tossa rumpuloopissa tosin ottaa korvaan vähän, että sitä olis kannattanu laittaa vähän hiljemmalle. Mutta hyvin toimii kyllä muuten, vähän vaan hukkuu taas toi sample tonne taustalle kovan kompressoinnin takia. Vokaaleista ei oikeen saa mitään selvää tämän johdosta. Muuten olisi varmaan ollut vielä tykimpi biisi, mutta nyt tuo liika kompressointi kyllä pilaa biisin. Painuu tavara liikaa alas. Tarkkuutta tähän asiaan seuraavassa biisissä sitten. Kyllä se filter housea on, vaikka sitä ei tappiin asti kompressoisikaan. Hyvä groovi, mutta toteutus ei niin hyvä tällä kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Disco Nights 05.05.2010

Mouse Dj - Disco Nights
Hyvää groovia taas kehissä. Ei ehkä niin koukuttava sample tällä kertaa kuitenkaan. Miksauskin on vähän tunkkainen, tosin se ei niin paljoa häiritse tämän tyylisessä musiikissa. Menoa kuitenkin on. Hyviä lisämausteita heitetty myös tuon pääsamplen päälle. Ei sun parasta, mutta hyvää settiä silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Summer Memories (Clip) 05.05.2010

Mikko L - Summer Memories (Clip)
Vähän myöhässä tää kommentti tulee, mutta tuleepahan kuitenkin. Hyvää meininkiä, sun tyylille ominaista. Ehkä sillä erotuksella, että basso ja basari ei ole niin tehokkaita, kuin yleensä. Hyvää perusvarmaa trancea kuitenkin ja toivottavasti saat lisää tuotantoa julkasuun myös lähitulevaisuudessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L vs Joseph K - Spin The Beat 08.03.2010

Mikko L vs Joseph K - Spin The Beat
Oho en ollu huomannu sun jättämää viestiä ollenkaan! No nyt vihdoin hokasin tuon eli sitten kommentoimaan. Energistä menoa löytyy niin kuin osasi odottaakin. Vokaalit on tyylille ominaisesti juustoiset, mutta eipä tuo millään tavalla haittaa. Pääasia on, että biisissä on meininkiä! Teknisesti kaikki on kohdallaan, ei mitään moitittavaa. Mukava välikohta löytyy räppien kera ja kertsissä energisyys on huipussaan. Ei tästä keksi mitään pahaa sanottavaa, radiosoitto- / julkaisutavaraa. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - That Love 07.03.2010

Mouse Dj - That Love
Oikein namu filtteröinti heti alussa, lämmittä mielettömästi tätä french housen ystävää. Kunnon junnaavaa groovi muutenkin, niin kuin tämän tyylisessä musiikissa pitääkin olla. Kuivaa, mutta loistavaa jumitusta alan parhaiden tyyliin. Hyvin sekottuu näissä sun biiseissä french house ja nu-disco, parasta party-musiikkia siis! Tuo open hihat tosiaan on ehkä vähän kovalla, mutta ei se mua juuri häiritse, kun on jätetty ne kirkkaimmat ja säröimmät taajuudet kuitenkin alas. Lisämelodia tuo hyvän lisämausteen tuohon kertsiin. Eipä siinä kummempia, lisää tällaista kiitos, ja mielellään semmosena 6-minuutin mittaisena, niin johan pamahtaa! Aivan loistava biisi! (jos tosiaan kiinnostaa tehdä, niin väsäileppä tästä sellanen dj-mittainen biisi, niin pääsee fiilistelemään vaikka omissa seteissä, kun huvikseen soittelee)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Shine 07.03.2010

Mouse Dj - Shine
Hyvää tamppausta jälleen. Tehoa löytyy mukavasti, mutta bassolinjaa jäin kaipaamaan tuohon melodian loppuosaan, esim. jotain itse päälle lisättyä. Nyt tuo melodian loppuosa jää vähän kuivaksi, kun luotetaan täysin alkuperäisen samplen bassoon. Muuten kyllä rokkaa hienosti ja potku on melkonen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Earth, Wind & Fire - September (Mouse Dj Remix) 07.03.2010

Mouse Dj - Earth, Wind & Fire - September (Mouse Dj Remix)
Joo Phats & Small versio on kyllä kovaa kamaa. Tässäkin on hyvä groovi päällä, mutta toi basson kolmas korkeus ei jotenkin istu tonne. Ehkä vähän kirkkaampaa miksaustakin olisi voinut hakea, vaikka tietty tämän tyylisissä biiseissä se ei ole ihan se päällimmäinen asia. Ihan kelpo ralli tällä kertaa. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Still Dreaming 30.12.2009

Mouse Dj - Still Dreaming
Alku turhan tylsä, sitä vaan odottaa, että milloin se mahtaa lähteä liikkeelle. Muutenkin teema on mun makuun liian tylsä. Ei oikein mitään koukkua ja rakennekkaan ei tällä kertaa toimi. Valitettavasti nyt täytyy skipata. Seuraavaa odotellessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Don't Give Up 02.12.2009

NoJustSe - Don't Give Up
Ihan hyvä tamppausmeininki tuossa alkuosuudella, mutta melodiapuoli kuulostaa aika keskeneräiseltä ja laihalta. Tähän syynä soundien heikkous, mistä ei voi valistaa kyllä koskaan liikaa. No loppupeleissä ne ovat kuitenkin ihan ok matskua. Puheet ei oikeen napannu. Rakenne on kuitenkin kohdallaan tuota breikin liikaa filtteröintiä lukuunottamatta. Ihan hyvä idea tässä on kyllä, mutta ei iske meikään oikeen. Tulihan tästä aika negatiivinen kommentti, mutta ehkä tuo oma vaativuus musiikin tasosta sitten tulee mukaan näihin muidenkin biiseihin, kun niitä kommentoi. Teknisesti kuitenkin oot menny eteenpäin taas aika paljon. Sellanen 7½ tästä voisi laittaa. Oikeeseen suuntaan mennään kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Just Believe 02.12.2009

Mouse Dj - Just Believe
Miksaus sopivan kirkas, mutta tuo kompressointi lyö taas sen kyllä lyttyyn. Niinpä tuo biisin selkeys jää lopulta aika tunkkaiseksi. Hyvää groovia tässä kuitenkin on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Shanghai Story clip 17.11.2009

Spiritus & Asper - Shanghai Story clip
Mukavan rento ote biisissä, rullaa kivasti eteenpäin. Kitara on mukavan kuuloinen ja kuoro maistuu meikälle hyvin. Tosta kiinankielisestä puheesta en niin tiedä, mutta onhan se tavallaan aika eksoottinen tossa. Tunnelma on kohdallaan, hyvää settiä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Flo Rida - Low (Mouse Dj Remix) 17.11.2009

Mouse Dj - Flo Rida - Low (Mouse Dj Remix)
En oikeestaan tykkää yhtään tämmösestä shuffle electro-housesta, mutta päätin nyt kuitenkin kommentoida. Vokaalit on ihan liian hiljasella muuhun biisiin nähden. Muutenkin biisi on kokonaisuutena turhan ykstoikkonen. Jos vokaaleja ei lasketa, niin biisi on kyllä teknisesti hyvä, mutta valitettavasti ei iske tällä kertaa muhun yhtään. Seuraavaa odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele centroid - Indestructible 06.11.2009

centroid - Indestructible
Hyvän kuulosta. Basari potkii kovaa niin kuin pitääkin. Breikissä hieno tunnelma, soundit kirkkaita mikä on tietty hyvä asia. Piano maistuu varsinkin. Ainoa valittamisen aihe on basson puute. Sitä ehdottomasti lisää, niin pysyy se energiakin siellä biisissä. Muuten paketti on reilassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Something In The Sound 30.10.2009

Mouse Dj - Something In The Sound
Hyvän kuulosta jytkettä taas. Ei nyt kuitenkaan ihan sitä parasta sulta, vaikka tekninen puoli onkin kyllä taas mennyt eteenpäin. Lähinnä jäin kaipaamaan tota taukokohdan melodiaa soimaan basson kanssa. Nyt se on vaan yksinään parissa kohdassa. Rakenne alkaa olla kanssa pikkuhiljaa kohdallaan. Ei parasta, mutta tästä on hyvä jatkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - All Nite 08.10.2009

Mouse Dj - All Nite
Aika rankalla kädellä oot taas kompressoinu biisiä. Basso meinaan hukuttaa tuon alun melodian alleen täysin. No onneksi myöhemmin ei näin enää tapahdu. Biisissä on hyvä groovi ja muutenkin lennokas meininki, mutta teknisesti ei olla suoriuduttu niin hyvin. Kunnon toteutuksella tästä saisi helposti tosi tykin biisin, mutta nyt ei päästä siihen. Jees biisi kaikesta huolimatta, mutta parempaankin pystyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - In The Sky 24.08.2009

Mouse Dj - In The Sky
Noniin nyt sain sitä kaipaamaani dj-alkua :D Hyvää rytmiä siinä. Basso kyllä vetelee vähän omia linjojaan, tai periaatteessa se nousee varmastikin oikein tuo linja, mutta se on väärällä korkeudella ainakin jos ajattelee harmonian osalta. Ei se loppujen lopuksi haittaa edes pahemmin. Piano on mukavaa kuultavaa. Tähän sopisi varmasti hyvin jotkut vokaalit myös, diiva tyyliin. Mutta ne on niitä extrajuttuja sitten. Tällaisenaan biisi toimii oikein mukavasti ja kunnon groovin housen elementit löytyy. Ei ehkä ihan parasta sulta, mutta hyvää kuitenkin, ja nyt tuo rakennekin on loistavasti kunnossa. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Fresh 19.08.2009

Mouse Dj - Fresh
Mukavan kuulosta menoa taas, mutta ei ihan parasta sulta. Hyvin kyllä pumppaa ja groovaa, ehkä vähän liikaakin tuota kompressoria taas käytetty, mutta ei se sentään häiritse juurikaan. Rummuissa on mukavasti ytyä ja melodiasample jumittaa kivasti. Tällä kertaa biisi jää kuitenkin mun silmissä sinne keskikastiin eli ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen. Hyvällä linjalla kuitenkin jatketaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 17.08.2009

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
No alkuhan on loistava, kun toi vokaali kaikuu ja piano nousee taustalta! Mietin vaan, että vieköhän toi basso liikaa tilaa muilta? Totean kuitenkin, että turhaan nipottamista tollanen :D Hyvin se vetää. Taukokohdassa mukava murina bassossa, sopii täydellisesti. Melodialinja ei kokonaisuudessaan ole mun mielestä ihan niin vetävä edes, mutta tässä toimii kaikki kyllä täydellisesti yhteen, ja nuo vokaalit on kyllä loistava lisä. Onneksi ei kuitenkaan liikaa revitellä, niin kuin noissa diivahouseissa tuppaa yleensä olemaan, eli sikäli ollaan hyvän maun rajoissa! Kaikki tekninen on kunnossa, joten mitäpä niitä sen enempää erottelemaan. Ehkä jokin koukuttava bongoloop siellä voisi vielä olla. Kaikin puolin täydellinen biisi. Ehkä olisi aika julkaista näitä jonkun labelin kautta pikkuhiljaa? :D Mikseri.netin housemestari näyttää taas miten se illallinen tarjoillaan! YEAH!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Love Is Blind 30.07.2009

Mouse Dj - Love Is Blind
Loistavan kuulosta settiä, tollasta vanhempaa french housea. Vokaaliefekti sopii hyvin mukaan. Bassokin istuu täydellisesti muiden soundien sekaan. Nyt alkaa olla se kokonaisuus kasassa mistä olen sulle valittanut aikaisemmin, että sikäli kyllä iso harppaus taas eteenpäin. Ja vieläpä kun biisi on näin koukuttava, niin onhan tästä pakko heittää kunnon pointsit! Kaikki toimii loistavasti yhteen ja vokaali koukuttaa! Vielä kun saisi tästä semmoisen päälle 6-minuuttisen dj-ystävällisen version, niin olisin enemmän kuin iloinen! Pistäppä semmosta kehiin, jos jaksat/on aikaa. 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Tundra Breeze EP (released!) 20.07.2009

Fleeticer - Tundra Breeze EP (released!)
Aikaisempia kommentteja: thanks Jarkko for new wonderful demo, are you make music for commercial?? and more question, do yiu will release a free tracks in future? greets :) Sergey Serzh | 12.07.2009 15:47 | Arvosana: 10 Yleisesti tuotanto jälleen taattua laatua. Tää eka veisu aika perinteisen kuuloista Fleeticeriä joka toimii varmalla otteella, ei kuitenkaan ihan melodisesti niin koukuttava tälläkertaa. Tuosta toisesta biisistä tykkään enempi, siinä hieman "erilaisempaa" haettu. nuo taustalla olevat "hookit" tuo siistiä tunnelmaa biisiin. Silti se Fleeticerin tyyli on heti tunnistettavissa. Tosiaan hieman talvisia nuo biisit, hyvin sopii tän sivun ulkoasukin jotenkin näitten biisien tunnelmaan. Hyvää settiä luvassa! :) Anssi H | 12.07.2009 18:27 Todellaki! :) M1cH0 | 14.07.2009 11:26 | Arvosana: 10 Joo, laatu vaikuttaisi jälleen olevan aika rautaa, niin kuin aina ennenkin :)... soundit ja miksaus vakuuttaa ja fleeticer tyyli on hyvin tunnistettavissa. Eka pätkä ihan mukavaa meininkiä... mitään hirveää koukkua ei tosta pätkästä vielä saanut kaivettua, mutta mukavalta kuulostaa kuitenkin. Toisessa pätkässä on vähän iloisempaa tunnelmaa ja vähän erikoisempia soundeja. Ei vielä osaa sanoa pääseekö kumpikaan noista tunnelmansa puolesta magellanin tasolle, mut jäädään seuraamaan! -Juha- | 17.07.2009 02:02

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Sampler 2 2009 20.07.2009

Spiritus & Asper - Sampler 2 2009
Ekassa hyvät soundit, ehkä vähän kuiva meno, mutta kuulostaa ihan hyvältä kuitenkin. Toisessa pätkässä vähän mysteeristä tunnelmaa. Basso toimii hyvin ja rummuissa on loistogroovi. Ehkä jotain melodiaa lisää? Kolmas onkin jo tuttu ennestään. Hyvin toimii tuo vokaalisample, jota ilman tämä olisikin ehkä vähän tylsä. Paras pätkä näistä. Neljännestä pätkästä en sitten niin välittänytkään. Hyvää settiä kaiken kaikkiaan! Ei ehkä niin mun makuun sopivaa, mutta tuotanto on hanskassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Imagination 16.07.2009

Mouse Dj - Imagination
Rummut groovaa hyvin ja mukavat taustat löytyy myös. Jotain jäin kuitenkin kaipaamaan lisää. Nyt tämä kuulostaa siltä, että olisi vain loopattu 2 kertaa sama pätkä. Loisto pohja niin kuin tuossa yllä mainittiinkin jo, mutta ei riitä siihen, että tämä kuulostaisi valmiilta biisiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labtracks - Flashback EP (released!) 21.06.2009

Labtracks - Flashback EP (released!)
Vanhoja kommentteja: really cool house tracks!! thanks for demo Serzh | 19.05.2009 17:26 | Arvosana: 9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Into Light 14.06.2009

Mouse Dj - Into Light
Hyvää samplea alussa, mukavasti efektiä mukana. Rummut myös ihan mukavat, tuo 1 looppi vaan on jotenkin liian erillään muista, ja ehkä hitusen liikaa paneroitu vasemmalle. Mukavaa filteröintiä minuutin jälkeen ja sitten lähtee varsin menevä kertsi päälle. Tässä tuntuu vaan olevan tuo tuotanto vielä vähän puolitiessä, jotenkin tuntuu että soundien pitäisi olla yhtenäisempiä (myös joissain muissa sun biiseissä). Myös bassolinjaan jäin kaipaamaan tehoa. Näistä saisi vieläkin loistavampia biisejä, jos vaan tuotanto viedään viimeistä pisaraa myöten loppuun. Nyt tässä oli vähän puutteita. Ei se silti estä nauttimasta, hyvää groovi päällä! Loistava sample käytössä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Ups and Downs 13.06.2009

Jaycob - Ups and Downs
Aluksi vaikutti, ettei tässä ole ihan genre kohdallaan, mutta kyllähän se sittenkin on ihan oikein, kun tuo kertsi lähtee päälle. Olisin kyllä pistänyt sidechain-pumppausta tähän jonkin verran, niin oltaisiin päästy vielä lähemmäksi ranskalaisia. Vokaalihuudahdus kuulostaa hyvältä, enemmän vaan sellaista kehiin. Basso genren mukaisesti kuivaa, mukava linja siinä, mutta tehoa jäi uupumaan jonkin verran. Muuten melodiat ovat kyllä hyvin kunnossa, kitarat ovat varsinkin mukavia. Hyvää kesäjammailua, tykkään! Sidechainia jäin kaipaamaan kuitenkin tuohon leadiin/padiin, mutta muuten kaikki kondiksessa. Jeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaycob - Aviatrix 09.06.2009

Jaycob - Aviatrix
Ihan hyvän kuulosta. Tässä nyt ei sinänsä ole mulle mitään mukaansatempaavaa, mutta tuotanto tuntuis olevan hyvin kuosissa. Miksaus kuulostaa selkeältä ja soundit erottuu hyvin toisistaan. Muutama omaperäinen ratkaisukin löytyy soundipuolelta. Kokonaisuutena tylsää, mutta laadukasta. Tällasella tuotannolla kun olisi ollut tykkimelodia mukana, niin biisi olisi voinut olla erittäin nautittava.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spiritus & Asper - Sampler 1 2009 09.06.2009

Spiritus & Asper - Sampler 1 2009
Ihan mukavaa settiä. Laatu selkeesti parantunu sitten Acrobite - projektin. Tuosta tokasta biisistä pidin eniten, mutta ei näistä mikään nyt sinällään hirveästi innostusta herättänyt. Tuotantopuoli on kyllä hanskassa selkeesti. Jatko vaikuttaa lupaavalta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Deep Blue Grooves (Original Mix) 09.06.2009

mytago - Deep Blue Grooves (Original Mix)
Letkeetä settiä kyllä. Taustan padit leijailee mukavasti. Nuo narskuvat soundit olisi mun puolesta voinut jättää poiskin, mutta ei kai siinä mitään, ihan ok:lta kuulostaa. Hyvin on saatu tähän sellaista deep houselle tyypillistä usvaista tunnelmaa, toimii meikäläiseen ainakin. Hyvä basso kehissä myös ja huilu tuo kivan vivahteen. Tykkään! 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - LeFunk 02.06.2009

Mouse Dj - LeFunk
Aika vanhalta houselta tuo alku kuulosti ja en odottanut hirveän kovaa, mutta hemmetti! Sieltähän tuli tosi kovaa samplea kehiin, groovaa niin perkeleen kovaa. Vähän jotain bassolinjaa olisi voinut olla lisää, nyt kuulostaa vähän kuivalta. Mutta filteröinnit yms. toimii kyllä mainiosti. Mukava biisi taas, mutta aika lyhyt kesto jälleen. Teeppä vaihteeksi joku klubimittainen biisi, niin ei tarvitse soittaa aina alusta uudelleen :) Hyvä ja groovi biisi. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Feels Powerful 02.06.2009

NoJustSe - Feels Powerful
Liikkeelle lähdetään. Tuo vokaali vähän ärsyttää, mutta muuten ihan hyvä meininki. Basari on vaan liian tehoton, samoin clap. Bassolinja kuulostaa ihan mukavalta ja leadi on perushyvä. Oivallinen tuo tempon hidastus, mukava kikka tuohon väliin. Kyllä tässä yleisesti on kaikki kunnossa ja kokonaiskuva on selkeä ja rakenteellisesti pysytään hyvissä ja järkevissä ratkaisuissa. Melodiakin on ihan ok, eipähän mene ainakaan niihin älyttömyyksiin nuo sahailut, kuin jossain muiden artistien biiseissä. Kokonaisuutena ihan hyvä tuotos. Tietty oma kuuntelurima on sen verran korkealla, että niitä tosi kovia biisejä on vaikeampi löytää, mutta kyllä meikältä tippuu tälle arvostusta. Kaikki elementit on siellä missä pitääkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - From The Bottom Of My Heart (Original Mix) 21.05.2009

Outset - From The Bottom Of My Heart (Original Mix)
Alun rummuista saattoi päätellä, että kyseessä on joku ikivanha tuotanto sulta, mutta viimestään taukokohdassa tuo käsitys muuttui. Silti kuitenkin ihmettelen noita rumpuvalintoja, koska ne eivät ole lähellekään sitä tasoa, mitä esim. noissa vanhemmissa tykkibiiseissä. Melodiat toimii sen sijaan moitteettomasti, varsinkin padin soundi miellyttää. Mukava biisi kyseessä, mutta ei yllä sun parhaimpiin. Rummut oli liian vanhanaikaista kamaa ja pystyt milloin tahansa parempaan. (en sitten tiedä oliko tämä suunniteltu ratkaisu noiden rumpujen osalta). Muuten kyllä toimii mainiosti. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Walking Away Feat. Protro 21.05.2009

Mouse Dj - Walking Away Feat. Protro
Jaahas, tuttu biisi kyseessä. Vokaalit toimii yllättävän hyvin, en osannut noin hyvää odottaa. Aika paljon vieläkin painaa noi kompressorit biisiä lyttyyn, mutta ei se oikeastaan haittaa pahemmin. Vokaalit saavat tilaa ihan hyvin ja muutenkin biisistä erottaa eri soundit suht hyvin. Paremminkin tietysti voisi olla (esim. sidechain efektiä mieluummin sen master-raidan kompressoinnin sijaan). Mutta mukava yllätys tämä oli kyllä. Tästä on hyvä jatkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Sleepless City 21.05.2009

Wavescale - Sleepless City
Hyvää Bomfunk MC's tyylistä settiä. Basari tosin jää liian tehottomaksi tuon basson möyrytessä sen yli. Snarekin voisi läimähtää tehokkaammin. Mutta ei tässä sinänsä mitään vikaa ole. Bassosta kyllä tykkään eniten. Hyviä melodioitakin löytyy, osa niistä ehkä vähän liian trancen kuuloisia tähän, mutta hyvin pelaa siitä huolimatta. Mukava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele centroid - Away 21.05.2009

centroid - Away
Hyvä perusvahva trance-aloitus. Tykkään varsinkin noista tech-soundeista, mukavan metallista. Tähän mennessä kuulostaa ammattimaiselta, täytettä riittää sopivasti. Miksaukseen olisi voinut vielä panostaa vähän lisää, varsinkin kirkkautta kaipaisi. Muuten kyllä soundit erottuu hyvin toisistaan. Kyllähän tässä on kauttaaltaan sellaista muutamien vuosien takaista meininkiä, kunnon upliftingia. Tuo kertsi jää kuitenkin aika vajaaksi lopulta, ei lähde sellaista kunnon täyteläistä meininkiä päälle. Ehkä tuota chord-hit-melodiaa olisi voinut soittaa melkeinpä koko ajan. Se olisi voinut tuoda enemmän täytettä kertsiin. Kyllä tämä silti on vahva osoitus sun taidoista. Sitten vaan vielä soundit ja draivi astetta korkeammalle seuraavassa biisissä, niin alkaa olla tykkiä tavaraa. Hyvä! 9½
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Morphoder (Original Club mix) 04.05.2009

mytago - Morphoder (Original Club mix)
Hyvät rummut alussa. Clap turhan laiha, mutta muuten toimii kyllä. Sub-basso aika mehukas, mutta toimii varmasti paremmin isossa soundsystemissä. Aika erikoinen biisi tämä loppujen lopuksi on, ei oikein mun makuun. Bassosta nyt plussaa kuitenkin, ja vähän tollasesta underground-fiiliksestä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - With You 26.04.2009

Mouse Dj - With You
Hyvä melodia ja basso. Varsinkin tuo bassolinjan loppugroovi on maukas. Rummut ihan hyvät, sopivan deeppi tunnelma. Hyvät french house vaikutteet tässä kuuluu. Tuo kompressointi painaa kuitenkin edelleen kaiken vähän liian lyttyyn. No, ihan mukava biisi kuitenkin kyseessä, mutta ei ihan mun lemppareita sun valikoimasta kuitenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Side2Side 22.04.2009

Mouse Dj - Side2Side
Hyvä logo! :D Siisti sample ollu tällä kertaa käytössä, tosin se kyllä hukkuu liikaa basson ja basarin alle, joten ehdottomasti olisi saanut olla kovemmalla. Tai sitten vaan kevyempi kompressointi. Mutta fiilis on disco!, ja sehän on tärkeintä! Kuitenkin tällä kertaa tuo soundien balanssi oli sen verran huonossa jamassa, että ei tästä hirveästi pysty innostumaan. Mielenkiintoista matskua kuitenkin, niin kuin aina. Mutta nyt tarkkana miksauksen ja kompressoinnin kanssa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Walking Away 06.04.2009

Mouse Dj - Walking Away
Siistiä samplea käytetty tässä. Sidechain pumppaa mukavasti, hyvä kesänen tunnelma, mutta vielä kuulostaa hitusen keskeneräseltä, tai sitten ehkä muuten vaan vähän kuivalta. Turhan lyhyt biisi muutenkin, jopa alle normaalin radioversion! Tykkään kyllä, siistit soundit, mutta jotain siihen jäi vielä kaipaamaan. Vaikka toista melodiaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suvanto - Audio Frequency [DEMO] 01.04.2009

Suvanto - Audio Frequency [DEMO]
Piano kuulostaa hyvältä. Rummuissakaan ei oikeastaan ole valittamista, täyttää mukavasti tuota äänimaailmaa. Mutta sitten tuo bassolinja, tai no vikahan ei ole linjassa, vaan soundissa. Eli kun se vaihtelee eri korkeuksilla, niin välillä se katoaa soimasta kokonaan, johtuen siitä, että se soundi käyttäytyy erilailla eri korkeuksilla. Suosittelen vahvasti vaihtamaan kokonaan basson soundin, johonkin mikä pysyy koko ajan esillä. Tuon shuffle-snare iskun ottaisin myös tuolta välistä pois, mutta se on vähän jo sellanen mielipideasia. Tee miten parhaaksi näet. Kaikki tuntuu olevan kyllä balanssissa, eikä ärsyttäviä elementtejä löydy. Kuulostaa melko ammattimaiselta jo. Tuon basson nyt korjaisin kokonaan kuitenkin, sen jälkeen alkaa homma olla paketissa. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Sinytal - Blue Mountains (Fleeticer Remix) (released!) 16.03.2009

Fleeticer - Sinytal - Blue Mountains (Fleeticer Remix) (released!)
Aikaisempia kommentteja taas: Noniin! Paljon paljon parempi kick kuin tuossa twsy biisissä. Istuu paremmin miksiin. Tosin kaipaisin vielä hitusen enemmän groovea alle. Bassolinja rullaa kivasti eikä ole liian harmoninen. Ei pompi esiin ilkeästi. Piano on vähä liian liian hento. hukkuu ikävästi. Kokeile vaikka pannailla kitaraa oikealle miltä sitten kuulostaa? kun nyt tuntuu et on päällekkäin keskellä liikaa samoja taajuuksia käyttäviä soittimia. Hihoja vois pistää ihan pikkasen enemmän esille. Eniten korjattavaa tarvii ehdottomasti tuo piano. Koita myös tuota kickiä saada ihan vähä enemmän yhtenäisemmäksi miksin kanssa. Kokeile miltä soundaa jos lasket vähä volumea. Koita myös laskee vähä mid taajuuksia. puskee vähä läpi. Kauniita melodioita, mutta missä main melodia? Tuo alku ennen taukoa kuulosti samalta kuin tuo loppu.. vai onko kyseessä vasta ihan puhdas intro? Jos on niin melodiaa odotellen. Koko biisis on vähä liikaa digitaalista yläpäätä. Koita vähä leikata soittimista 15000khz ylöspäin. Oman maun mukaan. Tällästä tällä kertaa :D chora | 06.03.2009 22:10 I absolutely like this wonderful trance melodies!!!! Perfect!! many thanks Serzh | 14.03.2009 09:09 | Arvosana: 10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atmotion - -: Just Fate (Radio Edit) :- 13.03.2009

Atmotion - -: Just Fate (Radio Edit) :-
Turhan deeppiä mun makuun, en yleensä noista minimalistisista basareista ja perkussionapsuista välitä. Muuten kyllä hyvää leijuntaa, sopivan rauhallinen tunnelma, vaikka tuo v-station soundi siellä sotkeekin mun mielestä hiukan. Ihan ok, mutta ei maistunut mulle tällä kertaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Knockout - David Bas & Nick Sinckler - Feel This Love (Knockout Remix) 13.03.2009

Knockout - David Bas & Nick Sinckler - Feel This Love (Knockout Remix)
Hyvät ja läskit rummut taas kehissä, varsinkin hihatit täyttää mukavasti tuota taustaa. Basari hyvä, eipä juuri valittamista tällä osastolla. Vokaalit hyvät kertsissä, tossa taukokohdassa menee mun mielestä vähän överiksi, mutta se johtuukin lähinnä laulajasta. Bassolinja ja muut sointuiskut yms. toimivat hyvin, ei valittamista. Kyllähän tässä taitaa kaikki olennainen olla, mitä electro-housessa kuuluukin olla. Biisi on mukavan menevä ja toimii varmasti yökerhossa paremmin, kuin tässä kotona istuskellessa. Hyvää työtä, tuotannollisesti varmaankin parasta sulta (house-musiikin puolella) tähän mennessä. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Solace (Chillout Edit) 13.03.2009

Cordis - Solace (Chillout Edit)
Ei ihan lempimusiikkia tämän tyylinen, mutta tunnelma ja soundit on aikas loistavat. Kuulostaa ammattimaisesti tuotetulta. Rummut hyvässä kuosissa, tämmöiseen chill-out / downtempo biisiin yleensä kuuluva "laahaava" fiilis on saatu päälle. Kitarasta iso plussa. Kyllähän tätä mielellään fiilistelee, kuulostaa vielä ammattimaiselta, kuin se alkuperäinen, mutta ei tämä ihan niin paljoa innosta, että täydet pojot voisi antaa. Tuotanto kuitenkin täysi kymppi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atmotion - -: Shallow Water :- 06.03.2009

Atmotion - -: Shallow Water :-
Siistiä rumpulooppausta tarjoillaan tässä. Ei valittamista, soundi kuulostaa hyvältä ja basarikin sopivan jämäkkä. Tunnelma on sopivan leijuva ja basso groovaa taustalla hyvin. Välillä on mukava kuunnella myös tätä progressive trancea, varsinkin jos vastaan tulee laadukasta tavaraa, niin kuin tämä. Hyvää settiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Old tracks (Nexeon) - Gliding In Between (Sample) 02.03.2009

Old tracks (Nexeon) - Gliding In Between (Sample)
Mukavan leijaileva kappale. Hyvää soundia melodiapuolella, modernia ja hyvän kuuloista. Rummuissa kiinnittäisin vähän vielä huomiota miksaukseen. Ehkä basaria hitusen kovemmalle, clap on mukavan läimähtävä, breakbeatin ottaisin taustalta kokonaan pois, ei oikein sovi mun mielestä tähän modernin trancen kuvaan. Oikeastaan tuo breakbeat tuntuu vetävän tätä enemmänkin pelimusiikin puolelle. Muutamia pieniä fixauksia tämä kaipaa, mutta lupaava alku muuten. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - The World Is Yours (released!) 23.02.2009

Fleeticer - The World Is Yours (released!)
Tässä nuo aikaisemmat kommentit: Joo no tässä on ymmärrettävästi matala bitrate, mikä häiritsee paljon, mut silti soundit kuulostaa olevan entiseen malliin hyviä ja puhtaan kuuloisia. Rakenne tuntuu olevan sulava ja melodiat kauniita ja iloisia. Totta puhuakseni vähän liiankin iloista omaan makuun, mut sehän on mistä kukin tykkää :)Melodisesti pidän enemmän tosta Magellanista, mut kovaa settiä tästäkin varmasti tulossa, kunhan valmistuu. Jäädään odottelemaan! ;) -Juha- | 27.01.2009 14:17 Very nice bit and very good trance atmosphere!! Serzh | 29.01.2009 10:52 | Arvosana: 10 ihana tommonen melodinen soundi täs biisis!!! ninjakanen | 31.01.2009 20:39 | Arvosana: 10 tiukkaa menoa, tätä kuuntelee oikein mielellään. vähän ehkä häiritsee kun on niin matala bitrate. melodiat mieluisia ja sopivan pirteitä. tunnelma on kohillaan ja tähän jää lievästi koukkuun. miksaus taattua laatua sieltä suunnalta, ei mitään moittimista siitä. kaikinpuolin oikein onnistunut teos jota jaksaa kuunnella useampaankin kertaan. Stalactite Cave | 04.02.2009 19:11 | Arvosana: 9 Ihanan tunnelmallinen..tosi hyvää matskua huonosta bitraattitasosta huolimatta, tämmöstähän matskua kuulee kaikenmaailman trance kokoelma levyilläkin:) Hyvät melodiat, hyvät saundit käytössä ja melodiat mukaansa ottavat..harmi vaa tuo kökkö bitraattitaso biisussa:( Musa saralla tsemiä sulle jatkossakin -area51- W@RM | 15.02.2009 19:05 | Arvosana: 10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Waiting The Sunset (remake) 23.02.2009

Mouse Dj - Waiting The Sunset (remake)
Tässä hyvä idea, mutta bassot menee aika muusiksi ja kompressoriakin turhan paljon. Ehkä tuossa alkuperäisessä samplessa jäi bassot jäljelle? Niitä olisi voinut leikata pois. Hyvä idea, mutta totetus ei ollu parasta luokkaa. Get Down menee kyllä tämän ohi, mutta silti ihan mukavaa groovitusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Get Down 23.02.2009

Mouse Dj - Get Down
Kivaa sämpläilyä, muhun vetoo aina tän tyyliset biisit. Hyvää viikonloppugroovia, mutta tietysti tässä voi tulla noi tekijänoikeusjutut vastaan. Rummut kuulostaa jämäkältä ja muutenkin biisissä on positiivinen fiilis. Tykkään!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele mytago - Miss You (Original Mix) 27.01.2009

mytago - Miss You (Original Mix)
Rakenne vähän erikoinen, olisin suosinut mielummin sellaista hitaampaa alottelua ja biisin venyttämistä tuonne 6 minuutin päälle. Miksaus ok, mutta ehkä vähän tuo subbasso joissain kohdissa tunkee päälle. Melodioissa ei mulle ilmenny mitään koukuttavaa, ihan hyvän kuuloista kuitenkin. Ihan rentoa meininkiä tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Affections 24.01.2009

Outset - Affections
Siistin kuulosta kyllä, aika paljon myös trance elementtejä mukana, mutta se ei menoa haittaa. Vähän tuntuu noi padit särisevän, en sitten tiedä onko tarkotuksella vai liikaa lytyssä tai jotain. Rummut mukavan groovit, basariin jäin kaipaamaan vähän lisätehoa. Miksaus yms. teknisen puolen jutut toimii mukavasti. Rakenne sopiva. Kyllähän tätä kelpaisi soitella kesällä aurinkorannalla. Sopivan kevyt ja rento, mutta ei ihan täysillä iske kuitenkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - R.R. (Radio Edit) 24.01.2009

NoJustSe - R.R. (Radio Edit)
Oikeastaan aika mukavan energistä. Basari + clap combo toimii hyvin ja clapissa myös sopivaste stereokuvaa. Perusmeininkiä, mutta niinhän ne on lähes aina tämän tyylisissä biiseissä. Vokaaleista en sinänsä pitänyt, ilmeisesti olet itse nauhoittanut? Niissä ei kuitenkaan ole sitä massiivisuutta mitä löytyy saman genren radiossa soivista kappaleista. Vähän jää tyhjäksi ehkä tuo melodiaosasto. Meno kuitenkin pysyy päällä ja kaikki tuntuu olevan balanssissa, että sikäli ei ole valittamista. Jotain koukuttavampaa jäin kuitenkin kaipaamaan. Hyvä suoritus tällä kertaa, vielä jäi vähän sisältö uupumaan, mutta varmasti parempaan suuntaan mentiin ja laatukin parani. Tästä on hyvä jatkaa. 7½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Houseworks - Inspira (Knockout Mix) 04.01.2009

Northern Houseworks - Inspira (Knockout Mix)
Jotain tästä heitinki jo mesessä. Rummuista tykkään, niissä on juuri semmosta klubimeininkiä. Hyvä rytmi, helppo lähteä tanssimaan. Soundipuolikin on kunnossa ja tykkään varsinkin tosta cowbell - soundista. Basso suhisee kivasti, mutta mun kohdalla siitä ei irtoa mitään mieleenpainuvaa. Se on perushyvä. Square - piipitykset, kitarat yms. saatu hyvin toimimaan yhdessä, funkkia meininkiä riittää. Filtteröinnistä pidin myös. Kokonaisuutena hyvin tuotettu remix. Ei mullistava, mutta kaikki on kohdallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Kubla (Radio Edit) 04.01.2009

NoJustSe - Kubla (Radio Edit)
Alku aika kehno, liian tyhjän kuulosta oikeastaan ja melodiakaan ei säväytä. Kieroa kuultavaa, niin kuin tuossa mainitsitkin jo itse. No meno paranee vähän, kun enemmän elementtejä tulee mukaan. Silti tuo melodia on se pääasia tässä, joka estää ainakin mun kohdalla nauttimisen kuunnellessa. Ei varmastikaan parasta sulta, mutta idea, suunnittelu ja rakenne kaikki suht kohallaan. Totetutus ihan hyvä alkua lukuunottamatta. Ja sitten on tietysti tuo melodialinja, joka ei uppoa meikäläiseen, mutta se on aika paljon myös makuasia. Ok matskua, mutta ei tällä vielä juhlita.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Dija Wu 04.01.2009

Acrobite - Dija Wu
Laatu kuuluu jo alussa. Hyvä rumpujen toteutus, tykkään paljon, ja tässä tuo perusmeininki on enemmän kuin paikallaan. Basso aika laihan kuuloinen, linja kuitenkin pelaa. Melodialinja ok, mutta oikeastaan aika käytetty tuo sointukulun lasku tuolla tyylillä. Ei herätä loppujen lopuksi innostusta, vaikka soundit ovat kuosissa. Rakenteeltaan biisi on niin kuin sen pitääkin. Kokonaisuus ei ollut ihan niin hyvä, kuin alku antoi odottaa. Tuotannossa ei juuri vikoja, mutta melodialinja oli aika tylsää kuultavaa. Itselle tästä ei juuri löydy mitään koukuttavaa tai päähänpainuvaa elementtiä. Perushyvä suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Vibe 06.12.2008

Distrance - Vibe
Hyvä energinen meno, miksaus tuntuu olevan myös kirkas, mikä kuuluu varsinkin tuossa puolen minuutin paikkeilla, hyvät kellosoundit! Vokaaleilla varmasti olisi saanut ihan uutta potkua tähän, vaikka mitään vikaa tässä ei nytkään ole.

Melodia ei meikäläistä innosta, mutta kaikki pelaa biisissä niin kuin pitääkin. Rummut loistokunnossa. Mikserin kärkitasoa tuotannollisesti. Yökerhossa tämä biisi pääsisi kunnolla oikeuksiinsa ja varmasti olisin tanssimassa. Hyvää jälkeä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NoJustSe - Dance Dance Feat. Neotrone 14.11.2008

NoJustSe - Dance Dance Feat. Neotrone
Alussa hyvää rummuttelua, tosin ehkä hitusen liikaa delayta hihateissa, kuuloistaisi ainakin siltä. Basari ja muutkin rummut aika tunkkaisia, korkeimpia taajuuksia olisi voinut lisätä vähän ainakin. Kompressori painaa soundeja vähän lyttyyn, mutta ihan ok loppujen lopuksi. Dance-vokaali ei ainakaan herätä minussa riemun kiljahduksia, oikeastaan se on vähän laimea, möreämpi puhe olisi toiminut paremmin. Breikissä ihan hyvä melodia, mutta ei sitä ilmeisesti muualla enää kuule kuin siinä kohdassa. Loppujen lopuksi ihan hyvä suoritus, mutta biisi jää kuitenkin aika laimeaksi, eikä sitä oikein jaksa enää laittaa uudestaan soimaan. Miksauksessa ei pahoja virheitä, vähän korkeeta taajuutta saisi olla lisää ja kompressorin käyttö hallitumpaa. Ok suoritus. 7½
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bright Side / Davie Kasper - Spiritus & Asper - Passion (Bright Side rmx) (Preview) 03.11.2008

Bright Side / Davie Kasper - Spiritus & Asper - Passion (Bright Side rmx) (Preview)
Soundit hyvällä mallilla. Kuorosoundi vaan kuulostaa "ei-oikealta", mutta sen saaminen aidommaksi ei olekaan mikään helpoin tehtävä, kuitenkin vähän siinä jokin häiritsee. Fillis on biisissä kuitenkin mukavan rento, mutta jotain tuohon päälle kaipaisi vielä vähän lisää. Kokonaisuus kuitenkin vakuuttaa, hyvän kuulosta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele centroid - Liberty 27.01.2009

centroid - Liberty
Bongasin tämän tuolla Trance.nu:ssa. Positiivinen yllätys mun mielestä, saisi ehdottomasti olla enemmän näkyvyyttä tällä projektilla. Kaikki trancen peruselementit on mukana. Basari potkii ihan mukavasti, tosin tuo soundi olisi voinut olla enemmän "kova" ja sellainen napsu. Nyt se velloo tuolla muiden soundien seassa vähän liikaa, eikä ota sitä johtajan paikkaa biisissä. Breikki mukavan rauhallinen, pianot sopivasti taustalla, ettei tule liikaa esiin. Päämelodia vähän vanhemman trancen tyylinen sahailu. Ihan mukavasti maistuu, vaikka onkin jo aika loppuunkulunut. Ei jaksa enää innostaa niin paljoa, kuin joku 6 vuotta sitten. Miksaus vähän tunkkainen, mutta tarpeeksi selkeä, että pääsee nauttimaan. Hyvää tuotantoa. Paljon pieniä kikkailuja siellä täällä, mitkä tuovat lisää kiinnostavuutta biisille. Perusasiat hallussa ja paljon siihen vielä päälle. Seuraavassa biisissä panostaisin enemmän miksaukseen, ja ehkä laittaisin kehiin modernimpaa melodiaa. Tämä biisi kuitenkin ansaitsee mielestäni kiitettävän. Hyvää trancea vahvalla perustalla, toivottavasti tässä projektissa kuulee vielä lisää biisejä! Jes!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix) 02.10.2008

Northern Houseworks - Garden At Night (Shine Fish The Gardener Remix)
Loisto settiä kyllä, minkä olen jo monta kertaa aiemmin sanonut. Rakenteesta löytyy filter houselle kaikki ominainen, toistuvuus, filteröinnit, funkki soundimaailma. Rummut hyvässä kuosissa, vaikka ovatkin perusmeiningillä liikkeellä. Basari potkii mun mielestä varsin hyvin, eipä ole valittamista. Loistavasti oot kasannu eri muottiin ton alkuperäisen kappaleen melodian, joka toimii nyt vieläkin paremmin ja tuo biisiin hemmetin hyvää discofiilistä. Kyllähän tätä soittaessa lähtee jalka vipattamaan pakostikin, niin kova meno on saatu päälle. Efekteissä, filleissä yms. ei valittamista. Kokonaisuutena tämä varmaan on se mikserin paras house biisi tähän mennessä, ei siitä pääse mihinkään :D Loistopaketti, joka ei kulu kovassakaan kuuntelussa. Great!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX) 19.09.2008

Acrobite - Aurisgale - Length of Eternity (Acrobite RMX)
Sedät puskee näemmä edelleenkin :D Alotus leffan tuntuinen, johtuu noista vokaaleista tietysti. Biitti rullaa mukavasti, basariin jäin kaipaamaan lisää munaa, mutta tässä biisissä tuo kuitenkin kelpaa vallan hyvin. Tunnelma jää loppujen lopuksi vähän tyhjäksi, ehkä enemmän jotain maalailevia padeja? Tuo 3:20 kohdan nosto lähinnä huvittaa kun tulee nuo madalletut voihkimiset. Sitten mennään taas kunnon eurotyyliin eteenpäin. Ei herättänyt fiiliksiä tällä kertaa, en kyllä yleensäkään noille klassisille melodioille lämpene, että voi johtua siitä, ehkä osittain rakenteestakin. Perusvarma suoritus mikseri.netin trance konkareilta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lasada - O.K. 19.09.2008

Lasada - O.K.
Aika vetävän kuuloista matskua, mutta tuntuu ettei nuo rummut lähde koskaan käyntiin, lisää hihattia ja looppia peliin? Melodiasta tulee hitusen mieleen säkkipilli, onneksi ei sentään sillä soiteta tässä :D Hyvältä kulostaa kaikin puolin tuo leadi, ja muut elementit seuraa uskollisena perässä. Pientä koukkua tulee noista nopeista basson vaihteluista, hyvä niin. Vielä jäi energiaa uupumaan vähän tästä biisistä, erityisesti rumpuosastolta, mutta muuten kyllä nautittavaa tuotantoa. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gourtech - Feelings in me 19.09.2008

Gourtech - Feelings in me
En yleensä välitä näistä chill-out biiseistä mikseri.net:ssä, sillä tosi harvoin tulee hyvää sellaista vastaan, ja niillä harvoilla hyvillä on yleensä ihan omat projektit sitä chilliä varten. Laitoin nyt kuitenkin soimaan, no itselleni tämä kuulostaa kyllä ihan trancelta, tällä kertaa se on hyvä asia, koska en usko, että tämä olisi hitaalla chillitemmolla saanut meikäläisen fiiliksiä nousemaan. Piano ja sen delay keskinkertaisen kuuloista, vähän kuin itelläkin tuppaa yleensä olemaan. Tuo ATB - tyylinen, vai onko se se sama piano nyt, paha sanoa, kuulostaa kuitenkin hyvältä efekteineen ja pitch bendeineen. Miksaus on se suurin ongelma tässä, se kun olisi kunnossa, niin olisi oikeastaan ihan nätti paketti kasassa. Nyt tämä nojaa kuitenkin täysin niiden ideoiden ja tunnelman varaan, ja samalla toteutus on turhan keskinkertaista. Kiinostus kuitenkin säilyy yllä loppuun saakka, joten kyllä siinä suhteessa on onnistuttu. Nyt vaan miksausta kuntoon seuraavaan, niin jälki on jo nautittavaakin. 8- tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Shine 19.09.2008

Vanhaaa Tavaraaa - Shine
Ehkä vähän progressiivisvaikutteistakin menoa tässä, ehkä jopa pientä koukkua se onnistuu luomaan, mutta vain vähän. Sekin tosin on jo hyvä juttu se. Melodiaosastolla usvaista ja mysteeristä tunnelmaa, ihan hyvin pelaa. Se suurin juttu tässä ehkä kuitenkin on tuo miksaus, ainakin melodiapuolella kaipaisi vielä vähän kirkkautta lisää. Huiluntapainen soundi tuo lisää kiinnostavuutta, hyvä valinta. Rumpupuolella ihan ok meno, ei mitään ihmeellistä eikä huonoa. Ei tämä biisi loppujen lopuksi niin ihmeelliseltä kuulosta, mutta joku siinä melodiassa koukuttaa. Linja kuulostaa meikäläisen korvaan ainakin mukavalta, kaupunkimaiselta. Soundivalinnat osuivat myös hyvin kohdalleen. Miksauksessa jäätiin uupumaan. Kelpo suoritus kuitenkin. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Morning Till Night 12.08.2008

Mouse Dj - Morning Till Night
Loistosettiä, harvoin kuulee näinkin koukuttavaa house settiä mikserissä. Tämä on vähän kuin jokin esittelydemo monesta eri biisistä, että sikäli rakenteesta ei voi pojoja antaa. Mutta kuulisin mielellään kokopitkinä versioina näitä tässä esiteltyjä eri teemoja, varsinkin tuon viimeisen teeman basso tykitys oli kovaa shittiä! Tähän samaan boksiin voisi todeta, että nuo aikasemmatkin house setit toimii mallikkaasti, mutta rakenne ja miksauspuolella on vielä puutteita. Keskity niihin enemmän ja tee vaikka sellaisia ihan täysmittaisia 7 minuutin kipaleita niin olisi kova juttu. Oon tässä jo vähän aikaa kuunnellu näitä tän sivun tuotoksia ja voi sanoa että sulla on taito tehdä tämmöstä, mikäköhän kuvaisi parhaiten, underground housea, french house elementtejä löytyy myös, mikä on hyvä asia. Tsemppiä! Hyvää settiä on, tykkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Knockout - Greg Access & Double Nave - Sister (Knockout Remix) 11.07.2008

Knockout - Greg Access & Double Nave - Sister (Knockout Remix)
Oujea, vahvasti alkaa. Erityisesti rytmipuoli on kunnossa ja innostaa. Basson tullessa mukaan meno paranee vielä entisestään. Kyllähän tätä mielellään baarissa kuulisi, menisi siellä joukossa aivan kuten mikä tahansa muukin biisi. Vokaaleista en hirveästi pidä, mutta eivätpä ne onnistu ärsyttämäänkään. Miksaus pääpiirteittäin kunnossa ja pumppausta riittää alusta loppuun saakka. Meikälle biisi kyllä maistuu ihan hyvin, mutta jotain pientä olisi saanut vielä laittaa mukaan. 8½
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Disturb - Beautiful Ocean (Original mix) 11.07.2008

Dj Disturb - Beautiful Ocean (Original mix)
Ihan mukavan kuulosta euromenoa. En tiedä sitten mikä tämän iskukyky on nykypäivänä, kun se varmasti joku viitisen vuotta sitten olisi ollut kova. Mutta eiköhän tämmösen eurommankin meiningin ystävät tästä löydä itselleen hyvän kappaleen kuunneltavaksi. Lykkyä julkasun kanssa, toivottavasti jengi diggailee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gourtech - Reborn 01.01.2008

Gourtech - Reborn
Vähän ehkä liian nopeaa tavaraa mun makuun, mutta perusasiat tuntuu olevan kunnossa. Mikään soundi ei kuitenkaan herätä innostusta alkuosuudella. Filteröinnit sinänsä ihan makeita, mutta meinaavat välillä mennä hyvän maun rajojen yli. Leadi aika kuiva, soundi kuitenkin on ihan keskitasoa. Lähinnä tässä jäi kaipaamaan bassoa lisää, koska nyt sitä tuskin kuulee esim. kertosäkeessä, kun tuo leadi valtaa koko äänimaailman. Rummut pelittää ihan hyvin, basari aika perus, mutta ok toimiva. Clap aika kuivan tuntuinen, EQ:lla olisi voinut jotain korjata vielä. Lisää sampleja jäin kyllä rumpuosastolla kaipaamaan, mutta se ei sitä välttämättä tarvitse. Kokonaisuutena tästä jäi kyllä hätäisen työn maku suuhun. Pohja on kyllä kunnossa ja filteröinnillä on haettu lisämaustetta, mutta silti tämä kuulostaa omaan korvaan vaan turhan amatöörimaiselta. En kuitenkaan halua kokonaan teilata tätä, oli siinä paikoin hyvää tunnelmointiakin, esim. juuri taukokohdissa. Tulevissa tuotannoissa sitten lisää tarkkuutta kehiin tuon soundien laadun ja miksauksen osalta. 7-
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaaa Tavaraaa - Ariel 11.07.2008

Vanhaaa Tavaraaa - Ariel
Piano kuulostaa mukavalta tuossa alkuosuudella ja muutenkin menoa tuntuisi olevan, basso vaan möyryää vähän liikaa ja peittää mm. basarin alleen. Räkäsen leadin olisi voinut vaihtaa tuosta superwave p8:sta johonkin muuhun. Muuten ihan menevää biisiä tässä tarjoillaan, mutta muutamat soundivalinnat ja miksaus olisivat kaivanneet vielä parannusta. Perushyvä kappale, mihin törmää täällä mikseri.netissä usein. Siitä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gourtech - Yeah 01.01.2008

Gourtech - Yeah
Mukava tuo pääosassa oleva arpeggio-tyylinen soundi. Kivasti filteröi, tulee mieleen Bomfunk Mc's:n alkuaikojen tuotanto. Leadi tässäkin aika mitäänsanomaton, mutta toisaalta se paikkaa hyvin tuota äänimaailmaa ja luo biisistä täydemmän kuuloisen. Myös siinä nuo lopun nostatukset toimivat. Tässä on ihan hyvääkin potentiaalia, mutta taas viimeistely on jäänyt hieman vaiheeseen. Toisaalta mitään ärsyttävää elementtiä tästä ei löydy, ja muutenkin soundit pelittää hyvin yhteen, että siinä mielessä ollaan onnistuttu. Se kokonaiskuva vaan ei nouse mikserin keskikastia korkeammalle. Soundeihin panostusta vaan lisää, sitä ei voi olla koskaan liikaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Morning (Original Schizophrenia Mix) 07.12.2007

Shine Fish - Morning (Original Schizophrenia Mix)
Alussa vaikuttaa perustrancelta, shuffle on kuitenkin sen verran isolla, että menee siinä suhteessa tonne housen suuntaan enempi. Fiilikseltään kuitenkin sen tyylinen tuo alkuosuus, jota ATB teki tuossa vuosia sitten. Ilmapiiri on raikas ja sidechain maistuu aina, sekä tietty groovi basso. Basari jää tässä kuitenkin turhan tehottomaksi, jos kerta 40 kompressoria on käytössä :D . Olis sieltä suunnalta varmaan voinu lainata tehoja tällekin soundille. No, ei siinä sen suurempia valitteluja, sitä basarin potkua aina kaipaa kuitenkin, varsinkin tällaisessa pumppaavassa biisissä. Kyllähän tämä silti on varsin mallikas biisi, ja maistuu aina vaan paremmalta kun voi todeta, että tämän tyylisiä biisejä ei mikserissä ole lähes ollenkaan. Vertailukohtana nyt käy kuitenkin "Roger Sanchez - Another Chance", jossa on samantyylistä fiilistä kuin tässäkin, simppeliä sointukuviota, mutta kuitenkin niin iskevää. Basari ja liian iso shufflaaminen verottavat hiukan pisteitä, mutta muuten kyllä ammattimaista otetta tarjoillaan. GJ
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Frostbite - Abandoned (Cordis Tech Rework) 15.12.2007

Cordis - Frostbite - Abandoned (Cordis Tech Rework)
Tässä onkin vähän mieleisempi basso jo, omaperäisempää kuin offbeat, mutta silti sitä on vaikea väittää omaperäiseksi trance-scenessä. No, miellyttävän kuuloista kuitenkin, ehkä jotain vielä rouheempaa ois voinu heittää sekaan sen soundin osalta. Rummut kuulostaa maukkaalta, osaat tehä hemmetin hyvin tota draivia niihin, Sean Tyas - tyyliin. Tunnelma ihan maukas varsinkin taukokohdissa, sopii sinänsä tähän talvimaisemaan, vielä kun sitä luntakin näkis niin olis homma kohdallaan. En nyt lähde pidempiä kirjoittelemaan, mutta totean vain, että tuotanto on hanskassa ja tunnelmaakin löytyy ihan kivasti. Silti tässä ei koukuta juuri mikään, joten jotain sellaista stab-soundia tai vastaavaa olisi vielä voinut koittaa laittaa mukaan kiinnostuksen lisäämiseksi. Mallikas träkki kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Distant Shore 15.12.2007

Wavescale - Distant Shore
Alkuun totean, että biisin nimi on hyvä! Tässä odotti hyvän biisin rakentumista tuossa alkupuolella, mutta tuo leadi vähän laski fiiliksiä heikonpuoleisesta soundista johtuen. Sitten taas kitara pelastaa raikkaalla soundilla ja loistavalla linjalla. Helvetti kun tulen tänne mikseriin kommentoimaan ja heti löytyy biisejä jota haluais remiksata, mutta ei nyt viitsi kun ei sitten tule omiin projekteihin keskittymisestä mitään :D Tosiaan tuota leadin soundia olisi saanut viilata, tai sitten tästä olisi voinut tehdä ehkä semmosen baleaarisemman versionkin, missä olisi kitaraa ja maukkaita pluck-synia yms. Rummut peruskauraa, vielä jotain täytettä niihin olisi toivonut. Siinä samalla olisi varmasti tullut hiukan draivia vielä lisää, tosin sitä on kyllä biisissä jo ihan hyvin kokonaisuudessaan. Rakenne ei ihan dj-sopiva, ainakaan lopussa, joten ehkä sitä olisi voinut säätää vielä, riippuu tietysti mikä sinulla oli ideana tuossa rakenteessa. No eipä siinä mitään, muuten varsin maukasta, mutta basari ja leadin soundi hiukan pettävät biisin muuten niin vankassa pohjassa. Kitara (vai onko se jokin muu etninen soitin yms. enpä ole ihan varma) on ehdotonta eliittiä ja kyllähän tästä sen verran nauttii, että miksi ei toistaisi vielä pari kertaa lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Exalt (Original Mix) 15.12.2007

Cordis - Exalt (Original Mix)
Kyllähän tässä alkuosuudella varsinkin on sellaista Sean Tyas - menoa, hemmetin draivaavaa, mutta ehkä vähän kuivaa ja innostamatonta, tosin tuo basson vaihtelu pelastaa aika hyvin tuossa. Sopivan kuuloinen vaihtelu, tykkään. Soundit laadukkaat kuten aina. Leadi kuulostaa sopivan täyteläiseltä ja hivelee mukavasti korvia. Muutenkin tuntuu olevan kaikki balanssissa. Melodialinja on tässä biisissä kyllä hieno, ei mennä sinne klassisuuden puolelle ainakaan, niinkuin välillä sun biiseissä on tapahtunu. Rumpuosasto on kunnossa, basarissa on ytyä ja clapista voi sanoa sitä samaa. Hihatit perus settiä, mutta ne täyttää hyvin oman paikkansa biisin äänimaailmassa ja draivi on kyllä kohdallaan. Rakenteellisesti mennään juuri niinkuin pitääkin, eli lässyttelen tässä nyt turhia, koska ei näissä teknisesti mitään virheitä enää ole näissä sun biiseissä. Tekis mieli remiksata, mutta parempi että keskittyy nyt omiin projekteihin kuitenki. Syö kymppiä! Loistobiisi, joka taas turhaan lojuu mikseri.netin nurmilla kun sen ihanan cd-singlen vois ostaakin jonkun labelin kautta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mouse Dj - Midnight 12.08.2008

Mouse Dj - Midnight
Loistava yön chilli ja rento meininki, bassokuvio tossa ekassa pätkässä ihan loistava. Biisi koukuttaa kokonaisuudessaan oikein mukavasti. Mutta taas tuo rakenteellinen osuus on tehty oudosti, koska näistä olisi saanut mukavasti monta eri biisiä. Toivottavasti tuosta ensimmäisestä tekisit joskus valmiin täyspitkän version. Luukuttaisin varmasti! Eka osuus siis kovuutta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Psycho dreams 15.12.2007

Protush - Psycho dreams
Ensimmäisenä kiinnitti huomiota erittäin hyvään äänenlaatuun ja miksaukseen, mikä yllättää tässä positiivisesti, kun en kuitenkaan noista psytrancen elementeistä niin välitä. Äänimaailma on kunnossa ja paikoin taukokohdassa päästään jo leffasoundtrackin tapaiseen tunnelmointiin. Basso revittelee ihan hyvin, tulee hieman joku paha sirkus mieleen. Yleensä tämä genre on semmosta tykitystä, että ei jaksa kiinnostaa, mutta tämä on poikkeus kyllä, ihan mukaansa tempaavaa materiaalia. Kyllähän tämä on tuotannolliselta kantilta aika huippua, vaikka en muuten genren häröilystä yleensä innostukaan. Mutta jos psytrance ei menisi tämän härömmäksi niin voisi sitä enemmän kuunnellakin. Tästä nyt kuitenkin kiitettävä, kun se kuulosti sen verran ammattitaitoiselta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Frivolity 07.10.2007

Distrance - Frivolity
Hhaahah, pientä vittuilun makua tossa esittelyssä :D:D:D: No ei haittaa, katotaan mitä saat. Ihan hyvä energinen alku tossa. Tulee vähän noi m1ch0-tuotannot mieleen tosta draivista ja melodiasta. Basso vaikuttaa sopivan rapeelta ja biisi etenee mukavasti, vaikkakin ilman yllätyksiä. Ei ihan tän tyyppinen trance kuitenkaan kotikuuntelussa enää iske hirveen kovaa, mut baarissa tai klubilla tanssisin varmasti. On tää kuultu ennenkin, mutta toimii tällä kertaa positiivisemmin kun noi sun jotkut aikasemmat samantyyliset biisit. Menosta tippuu plussaa. Tuotannollisesti biisi on hyvässä jamassa, vaikka noi ideat onki jo vanhentuneita (niinku ne on vähä jokasessa musatyylissä mitä vähänki enemmän tuotetaan). LUULTAVASTI semmosen 8½ - 9 tästä antasin, mutta kun vittuilit niin hyvin niin saat ton ysin. Hyvä biisi niihin paikkoihin, missä voi tanssia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix) 07.09.2007

Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix)
Vahva alku taas, rummut toimii, mutta tuo basso ei jaksa enää innostaa soundiltaan. Nousuun lähdetään melko vauhdikkaasti, jossa ihan hyvän kuuloinen saha, mutta tähän mennessä ei vetovoimaa vielä löydy. Basson vaihtelu ja vokaalit pelastavat tämän asian, nyt kuulostaa tuo alkuosuuskin jo sellaiselta kuin sen pitää. Melodialinja toimii hyvin vokaalien kanssa. Mutta ilman vokaaleja biisi jäisi kyllä hieman tylsäksi. Toisaalta tää on sun tyyliä (sahaa ja klassisia vivahteita), siihen en voi vaikuttaa. Ehkä biisi on vähän aikaisemman toistoa ja tylsähkön puoleista, mutta hyvältä se joka tapauksessa kuulostaa jo tuotannonkin puolesta (mitä kai on turha enää erikseen kirjotella, kun se on jo niin hyvällä tasolla :D). Ehkä jopa tavallaan parempi versio kuin alkuperäinen. Ei vain ollut ihan mun juttu tämä biisi. Ei tälle silti voi ysiä vähempää antaa, on se sen verran hyvässä kunnossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuma/White Stars - Ramades: Why (Puuma remix) 01.09.2007

Puuma/White Stars - Ramades: Why (Puuma remix)
Tätä kuuntelinkin jo aikaisemmin, loistavasti erottuva remix muusta Vipzonen harmaasta hands up ja eurotrance - massasta, mitä yleensä on vähintään 90% niistä remikseistä. Ansaittu sijoitus mielestäni, ja kun kuuntelee niiden muiden remiksien pätkiä, niin olisi voinut olla samantien ykkönen tämä kappale. (Hyvin tuotettuja ne muutkin toki, mutta turhan samanlaisia joka kerralla) Tässä biisissä on oivallusta ja kaikki tuntuu pelaavan yhteen. Vokaaleitakin on efektoitu oikealla otteella (muistaakseni ne alkuperäiset vokaalit olivat aika kamalat, mutta tässä toimii). Ainoa asia mikä ei sovi tähän biisiin on tuo päämelodia, liian juustoinen ja köykänen biisin muuhun tyyliin verrattuna. Jotain muuta kuin olisitte saaneet sen tilalle, niin olisi loisto ja tykki biisi kasassa. Ei parasta tuotantoa teiltä välttämättä, mutta huomion arvoinen kuitenkin. Rummut toimii, potkua löytyy sopivasti. Myös tunnelman luonnissa onnistutaan hyvin. Kyllä tätä kelpaa kuunnella, vaikka jonkin aikaa kuunneltuna voi kyllästyminen iskeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Dj Unique Remix) 08.08.2007

Cordis - Sirene (Dj Unique Remix)
Rummut laadukkaan kuuloiset, miksaus kuulostaa selkeältä. Melodioiden nostatukset tuossa alkuosuudella aika vaatimattomia, lisää energiaa jäi kaipaamaan hyvien rumpujen tueksi. Melodialinjasta en pidä edelleenkään, mutta ei se silti onnistu ärsyttämäänkään. Basso vaikuttaa ihan passelilta, perusvarma ja toimiva, mutta se ei oikeastaan nosta biisin arvoa ollenkaan. Äänenlaatu, yms. tuotannollisemmat asiat ovat hyvin hallussa, mutta ideat ovat jääneet vähemmälle. Poikkeuksena tästä kuitenkin tuo kirkkomainen teema biisin myöhemmässä vaiheessa. Tämä remiksi ei pärjää alkuperäiselle. Hyvin tuotettua tavaraa, joka on varmassa kunnossa kaikilla trancelle ominaisilla osa-alueilla. Silti tämä jää omalta osaltani turhaksi remiksiksi. Annan pojot nyt kuitenkin hyvästä tuotannosta ja erityisesti rummuista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Extricate 08.08.2007

Distrance - Extricate
Tässähän päästään jo melkein teknon makuun paikoin, metallinen tunnelma toimii hyvin, mutta tempo on omaan makuun hitusen liian nopea tämäntyyliselle biisille. Toisaalta hyvästä menosta huolimatta tämä kuulostaa välillä amatöörimäiseltä rakenteen osalta (siis vain rakenteen). Vähän sekavaa vaihtelua joissain kohdissa, niin kuin itse tuossa mainitsetkin rakenteen suunnittelemattomuudesta. Rummut potkii hyvin, oikeastaan tässä on kaikki kunnossa soundien osalta, mutta fiilis itsessään on vain tappavan tylsä. Pointsit silti taas hyvästä tuotannosta. Toimisi ehkä paremmin jossain isommassa tilassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku - Bouse 08.08.2007

Juhku - Bouse
Ihan hauska fiilis tässä, turhan tunkkainen ehkä, mutta ei se nyt pahaa tee kun tässä on tuollainen "Put your hands up for Detroit" - tyylinen fiilis. Basso ihan hyvä, mutta tehoa voisi olla vähän lisää, ja revittelyä. Rummuissa hyvää tribaalilooppia. Puolenvälin jälkeen tuo basso on ehkä jopa liian kovalla muihin soundeihin nähden. Potentiaalia tällä biisillä olisi, mutta nyt on tuotanto jäänyt kuitenkin vajaaksi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele gordonBLEU - Escape (GS dub) 06.10.2008

gordonBLEU - Escape (GS dub)
Hemmetin hyvä ja jumittava kitaralooppi. Harmi kyllä että siellä täällä kuuluu vähän väliä pientä napsumista, mutta ei se liikaa haittaa. Bassolinja vaihtelee hyvin, mutta tässä tuo offbeat rytmi ei päästä sitä oikeuksiinsa, eli nykivämpi ja jumittavampi linja kitaran tyyliin olisi parantanut asiaa huomattavasti. Rummuissa hyvä groovi, mutta basari voisi potkia tehokkaammin. Rakenne hyvä. Kyllähän tässä on hyvää jamitusta, loisto idea, mutta miksauksen osalta kokonaisuus kärsii vielä jonkin verran.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Koneisto! theme 01.09.2007

Protush - Koneisto! theme
Tää onkin oikeastaan aika kova, snare vaan lässähtää ja on tehoton, mutta ehdottomasti hyvä tunnaribiisiksi. Tuli välillä mieleen tosta melodiasta vanhat kunnon Turtles arcademätöt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 15.06.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Alkuun tippuu hyvää klubifiilistä, bassosta paistaa liikaa softamaisuus, ehkä tikittävämpi lyhyillä nuoteilla toimisi paremmin, mutta en teilaa tätä vaihtoehtoa, se kun kuulostaa suht hyvältä kuitenkin. Vokaalihuutoihin toivoisi lisää delayta, sopivuus ei myöskäään ole ihan 100% luokkaa, mutta riittävän passeli siihen, ettei se sotke biisiä. Basari tasapainoinen muiden rumpujen seuratessa samoja jalanjälkiä, tuotantopuoli on siis varsin puhdasta ja onnistunutta. Mitään koukuttavaa tästä en juuri löydä kuitenkaan, tai no ehkä tuo vokaali hieman on sen suuntainen. Yleisesti ottaen ilmapiiri on kuitenkin nautittava ja mikään ei särähdä korvaan. Vokaalit ehkä vähän liian sooloilevat tällaiseen biisin, pääosin toimii kuitenkin noiden sointuvaihteluiden kanssa. Ei ehkä tuoretta matskua tämä, mutta kuulostaa kuitenkin hyvin tuotetulta ja sitä voisi luulla teidän nykyhetken tuotannoksi. No, pääasia että biisi toimii, mutta erityisemmin se ei iskenyt. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 15.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Alkuun samantapaista niinkuin noissa aikaisemmissakin. Basso kuulostaa toisaalta ihan ok:lta ja toisaalta kököltä, ehkä sitä voisi jo uudistaa jollakin tavalla? Alkuosuus mennään hyvissä merkeissä, tosin en henkilökohtaisesti lämpene noille klassisille melodioille trancessa edelleenkään. No, se on vain mielipideasia, tuotanto kuitenkin pelaa. Ei vielä ennen breikkiä yhtä nostattavaa menoa kuin joskus aiemmin. Taukokohta sopisi leffaan aika passelisti myös, mutta mun loput ajatukset noista soinnuista tiedätkin jo. Soundit filteröityy kyllä siistin kuuloisesti ja kertosäkeessä on ihan hyvin draivia. Omalla kohdalla tuo koko melodinen osasto jää vain merkityksettömäksi, soundit kyllä sitä sun perustaitavuutta, mutta pystyt kyllä parempaan, näin uskon. Taitava biisi, ei siitä mihinkään pääse, mutta tällä kertaa kuulee sen, että soundeissa on tingitty. Jää tällä kertaa turhan perusmeiningiksi sointukulkua lukuunottamatta. Jääköön tällä kertaa alle kiitettävän ja annetaan sulle lisämotivaatiota tehdä sellaisia biisejä, mihin oikeasti parhaimmillaan pystyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - DCX - Flying High (Wavescale Remix) 15.06.2007

Wavescale - DCX - Flying High (Wavescale Remix)
Ihan hyvin näyttäs pelaavan sulla tämä electronic osasto myös, mutta sanon suoraan tähän alkuun jo, että tämä ei pärjää alkuperäiselle. Tunnelma on ehkä hiukan tunkkainen, mutta pääosin soundit on balanssissa, vokaalit ehkä vähän liian hiljasella, hitusen vaan, mutta en ole täysin varma, koska itselläkin ne jää aina jotenkin kusemaan. Basson kuuluessa huomaa, että sehän onkin varsin hyvä ja rutiseva, joten siihen olisi voinut pistää vielä tehoa lisää ja antaa korville herkkua. Ehkä hitusen sen basson miksausta vaivaavat alimmat taajuudet, jolloin siitä tulee vähän tunkkainen. Rytmit ok, mitään hienoa kikkailua tässä ei kuitenkaan ole, vaan mennään samalla tyylillä koko biisi. Se tekeekin biisistä jonkin verran tylsemmän. Ihan hyvä remix loppujen lopuksi, ainakin jos vertaa tuon forumin muihin remikseihin, joista about 80% oli silkkaa kakkaa. En kuitenkaan lähde nostamaan tätä sen suurempiin mittoihin kuin keskitasolle.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Because of you (feat G-powered) 15.06.2007

Mikko L - M1cH0 - Because of you (feat G-powered)
Ihan jees kuulosta alusta lähtien, vokaalit tosin tuntuvat menevän vähän epätahtiin parissa kohtaa, oikeastaan aika monessakin, mutta laulut ovat ehkä tähän mennessä parhaat sun biiseissä. Pääleadi ihan mukavan rytmikäs, aika juustoinen kylläkin, mutta onneksi se ei mene taaskaan yli hyvän maun rajojen. 1:47 paikkeilla fiilis muuttuu kuin toiseen biisiin, joten ehkä tuon kohdan olisi voinut toteuttaa paremmin. Tuotanto on kyllä hanskassa ja energiaa riittää. Rummut potkivat täysillä, mikä on ainakin mun mieleen, miksaus on suoritettu nätisti. Hyvät fillit tuo lisää kiinnostusta. Kyllähän tästä nauttii, ehkäpä sun kärkipään tuotantoa kokonaisuutena. Toisaalta tässä ei välttämättä ole parhaat yksittäiset elementit. Fiilis kuitenkin toimii ja kaikki on balanssissa, hyvä setti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - Brakehead - Minority 28.05.2007

Human Sound - Brakehead - Minority
Alku mielenkiintoinen, tollaset stabit iskee aina. Hiljaa lähdetään rakentelemaan ja tunnelma vaikuttaa vähintäänkin jumittavalta, mikä on hyvä asia tässä tapauksessa. Vähän myöhemmin pääsee basso-osastokin oikeuksiinsa, kun matalat mörinät alkaa. Vaikka jumitus onkin hyvää luokkaa, niin esim. jäin kaipaamaan tehoa rumpuosastolle. Lähes kaikki soundit ovat turhan köykäsiä, erityisesti basari, joka kaipaisi kipeästi lisää energiaa. Loppujen lopuksi tämä ei ehkä ole parhaasta päästä sun house/progressive- tuotannossa. Ihan hyvää matalan profiilin menoa tässä kuitenkin tarjoillaan. Ehkä tämä iskee johonkin muuhun enemmän, mutta tällä kertaa innostus lopahti vähän tuon hyvän alun jälkeen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 28.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Vois nyt vihdoinkin kommentoida tämän :D Alun rummut miellyttävän kuuloiset, vaikkakin perus setillä mennään. Rakenteluosion melodianvaihtelu ei miellytä niin paljon kuin sun aikaisemmissa tuotoksissa. Soundit vaikuttavat kyllä hyviltä, ei mitään sellaista kuitenkaan, että karvat nousisi pystyyn. Nintendon tapasista soundeista tulee mieleen joku peli missä on paljon kuplia. Ihan ok:sti sopii tuonne mukaan, mutta toisaalta toimisi myös selvästi ilman niitä. Breikin syna miellyttää sitten jo enemmän, sopivan rankan kuuloista. Kertsissä mennään ihan kivoissa tunnelmissa. Jokin tästä tuntuu silti uupuvan, mitä oli osassa aikaisempia tuotoksia. Toisaalta asiaan voi vaikuttaa myös se, että tuo päämelodia ei ole niin koukuttava (myös omat mieltymykset). Miksaus ja tunnelma vaikuttaa silti kirkkaammalta kuin aiemmin, ja biisi omaa kaikki hyvään eeppiseen tranceen kuuluvat elementit. Vahva biisi jälleen, mutta ei ihan iskenyt niin kovaa kuin muutama aiempi kappale. Soundien laadusta ja miksauksesta kuitenkin plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wavescale - Alone 16.04.2007

Wavescale - Alone
Alku ei iske kuoropadien osalta oikeastaan, mutta basso lähtee vakuuttavan salaperäisesti liikkeelle, tulee paikoin mieleen Michael Jackson - Billie Jean, tosin tässä ollaan rankemmalla pohjalla. Arpeggio ihan ok, sotkee mielestäni ehkä vähän fiilistä, ainakin mun kohdalla. Ihan hyvän kuuloista avaruusmaisemaa tässä luodaan tuon vahvan leadin opastuksella. Tuntuu silti, ettei tähän ole laitettu kaikkea kehiin. Rummut mukavan realistiset. Soundit, fillit yms. kuulostavat suht aidoilta, mikä toimii hyvin basson ja kitaran kanssa. Ihan hyvä chillimpi biisi taas, jossa rummut, basso ja kitara luovat vahvan pohjan, mutta juustoinen arpeggio meinaa vähän mennä hyvän maun rajojen yli. Kelpo tuotos silti, vaikka en itse juuri välitäkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Tune - Feel 16.04.2007

G-Tune - Feel
Alkuosuus menee normaalissa hengessä, soundeissa tuntuu olevan kuitenkin tarpeeksi ytyä, varsinkin rumpupuolella. Toimii tässä vaiheessa hyvin, basso tosin on aika erilainen, se ei luo tarpeeksi draivia, mutta ei se huonokaan ole. Pad ja lead toimivat yhdessa kyllä erittäin hienosti, kevättä on todellakin ilmassa. Mukavan kevyet ja pehmeät soundit kehissä, tuo leadin linja vain iskee hemmetin hyvin, about täydellinen vaihtelu padin linjan kanssa. Taukokohdassa on ytyä myös, piano ihan mukavan kuuloinen, mutta aika neutraali sinänsä, se ei nosta biisin arvoa juurikaan. Tämän biisin kohdalla yksinkertaisuus on kaunista, ei tässä lähinnä muita elementtejä tarvita fiiliksen nostamiseksi. Tietty jotain kivaa taustahälinää olisi voinut laittaa. Pidin biisin simppelistä, mutta hienosta ilmapiiristä. Ei ehkä tuotannollisesti mitään huippuluokkaa, mutta fiiliksen puolesta ansaitsee kiitettävän. 8½
9

Sivu: 1 2 3 4 5