David Bas & Nick Sinckler - Feel This Love (Knockout Remix)

Knockout | 11.03.2009 | Electro-House
7:50

Oujee! Tälläisen rätkäytin tossa alkuvuodesta kyseisen biisin remix-skabaan, mutta ei edelleenkään minkään sortin menestystä. No, päätin sit tänne laittaa sen porukan kuunneltavaks. :D

9.00   289 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tlex 21.11.2010
basso näyttäs olevan kohillaan! muutenki fiilis on alusta asti hyvä. Itelle tuli mielee tästä biisistä jotenki K-system ... en tiä sitte onko hyvä vai huono juttu.
Perus hommat on kasas hyvin ja muutenki kuunneltavaa settiä ! Jaksoit myös pitää yksinkertaisena biisin, etkä lähteny tekee mitää ihmeellisiä kikkoja vaikka niitäkin joskus on kiva nähdä, mutta tämä on kyl hyvä ilman! jatka samaan mallii vaan. ei aiva 10 mutta vahva 9
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.03.2009
Hyvät ja läskit rummut taas kehissä, varsinkin hihatit täyttää mukavasti tuota taustaa. Basari hyvä, eipä juuri valittamista tällä osastolla. Vokaalit hyvät kertsissä, tossa taukokohdassa menee mun mielestä vähän överiksi, mutta se johtuukin lähinnä laulajasta.

Bassolinja ja muut sointuiskut yms. toimivat hyvin, ei valittamista. Kyllähän tässä taitaa kaikki olennainen olla, mitä electro-housessa kuuluukin olla. Biisi on mukavan menevä ja toimii varmasti yökerhossa paremmin, kuin tässä kotona istuskellessa. Hyvää työtä, tuotannollisesti varmaankin parasta sulta (house-musiikin puolella) tähän mennessä. Hyvä!
0   +1 +2