Shine

Vanhaaa Tavaraaa | 15.08.2008 | Club
5:53

Tässäpä pitkästä aikaa uutta musaa multa... tällainen club/trance tyylinen biisi, joka mielestäni onnistui ihan hyvin. Antakaahan palautetta!

9.00   313 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fleeticer 19.09.2008
Ehkä vähän progressiivisvaikutteistakin menoa tässä, ehkä jopa pientä koukkua se onnistuu luomaan, mutta vain vähän. Sekin tosin on jo hyvä juttu se. Melodiaosastolla usvaista ja mysteeristä tunnelmaa, ihan hyvin pelaa. Se suurin juttu tässä ehkä kuitenkin on tuo miksaus, ainakin melodiapuolella kaipaisi vielä vähän kirkkautta lisää.

Huiluntapainen soundi tuo lisää kiinnostavuutta, hyvä valinta. Rumpupuolella ihan ok meno, ei mitään ihmeellistä eikä huonoa. Ei tämä biisi loppujen lopuksi niin ihmeelliseltä kuulosta, mutta joku siinä melodiassa koukuttaa. Linja kuulostaa meikäläisen korvaan ainakin mukavalta, kaupunkimaiselta. Soundivalinnat osuivat myös hyvin kohdalleen. Miksauksessa jäätiin uupumaan. Kelpo suoritus kuitenkin. 8½
0   +1 +2
 
9
_whisper 16.08.2008
Tää onnistu hyvin! Bassoa löytyy ja melodia on mahtava!
Lisää tämmösiä! <3
0   +1 +2
 
Saguaro 08.09.2008
Täähän polkee suhteellisen mukavasti, nuo stabit alussa kuulostaa yksinäisenä ehkä turhan ontoilt mutta tuon "vokaalin" mukaantullessa ongelmaa ei ole (kuuntelen tosin monitoriluureilla). Fiilistähän täs kyl on ja kokonaisuus toimii, tulee jotenkin vähän vanhempi trancekama mieleen ja pelkästään hyvällä tavalla. Nuo rummut kuulostaa välil hitusen munattomilta, tosin voi johtua tästä kuunteluvälineestä, pitää ottaa uusiksi hifivehkeillä joskus. Klubiraidaksi tää on just sopivan yksinkertanen ja mukaansatempaava, itse tosin kuuntelisin näillä saundeilla ehkä aavistuksen viilatumpaa fiilistelytrancea näin tamppausorientoituneen kaman sijaan. Lisää tavaraa pihalle vaan!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat