Aviatrix

Jaycob | 09.06.2009 | Progressive House
7:07
8.50   338 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 09.06.2009
Ihan hyvän kuulosta. Tässä nyt ei sinänsä ole mulle mitään mukaansatempaavaa, mutta tuotanto tuntuis olevan hyvin kuosissa. Miksaus kuulostaa selkeältä ja soundit erottuu hyvin toisistaan. Muutama omaperäinen ratkaisukin löytyy soundipuolelta. Kokonaisuutena tylsää, mutta laadukasta. Tällasella tuotannolla kun olisi ollut tykkimelodia mukana, niin biisi olisi voinut olla erittäin nautittava.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 09.06.2009
Noh niinku Fleeticer mainitsi ni ei ole mullakaan noihin saundeihin ja yleisesti tuotantoon mitään lisättävää. Hyvin toimii. Ehkä itse mainitsisin vähän noitten saundien ohuuden, ainakin rummut kuulostavat vähän turhan pelkistetyiltä (osaksi tietysti voi olla tarkoitus), mutta silti olisi voinut vähän levitellä ainakin noita rumpuja. Ehkä vähän liiankin "puhdas" yleissaundi sillä se vähän syö tuota tunnelmaa sinänsä. Esim. hieman enempi delayn käyttö olisi voinut tuoda fiilistä paljonkin lisää. Stereokuvaa sen sijaan on näprätty hyvin. No ne siitä teknisistä sekoista...

Itsehän biisi pursuaa persoonallista ideointia vaikka hieman tylsä nyt onkin. Tuossa 1.45 alkava melodia ja nuo vokaalihuudot on ihan hiton siistin kuuloset. :) Hieno tunnelma aina tuonne puoleenväliin asti, mutta sitten muuttuu hieman sekavaksi tuossa 4 minuutin jälkeen. En tiedä miksi mutta jotenkin hieman hätäilyltä kuullostaa.

Kaikenkaikkiaan tällästä settiä harvoin kuulee, selvästi se oma visio mukana ja se on hyvä juttu. Tuotantokin pelaa jo näin hyvin niin eiköhän tästäkin artistista leivota hedelmiä vielä lähitulevaisuudessakin. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat