Say Yeah!

vanhat ehjät | 19.01.2009 | Indie
3:29

Uus casino ei ihan ehtiny sessioihin, mut sheratonilla ja stratolla mennään, voxit vahvistimina kumminkin. levyn avausraita- tyyppinen biisi, kerrankin suht simppeli ja menevä ja sanoissakin jotain järkeä; jälleen versio "captain mental"-teemasta jota käsiteltiin jo edellisellä levyllä. mellotronin mandoliinit on hauskat, hihittelyä riitti kun ne keksittiin. Ajateltiin että tyhmänlyhyt nimi auttaa tämän kappaleen menestystä jonkin pitkän ja vaikean sijaan.

8.84   995 plays

Lyrics

say yeah! (brazier/rae)

pass me your tambourine
pass me a sweet sixteen
apaches attacking me
had too much herbal tea
now we´re out of here

music in the sky
captain right by my side
the fabric is blinding me
the speech is confusing me
but we love him dearly

we running away
we running away
now what you wanna say

yellow and irish blood
living in peace and love
what does life mean to me
a walking time machine
we can only wonder

we running away
we running away
now what you wanna say

we running away
we running away
now what you wanna say

we running away
we running away
now what you wanna say

we running away
we running away
now what you wanna say

yeah
say yeah
say yeah

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Reettori 27.04.2009
Ihan perushyvää rokkia. Ehkä jää vähän tylsäksi loppujen lopuksi, eikä jää paljon yllätyksiä, mutta kyllä tää menee.
0   +1 +2
 
Paronie 07.04.2009
Jaahas taas red light feveriä. Pikkasen häirihti haikka joka on kovin pinnassa miksauksessa. Sävellyksenä aika perus skeittileffa-kamaa. Mut eipä tästä pahaakaan sanottavaa löydy. jatkakaa...
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 07.04.2009
Mukavan räkäinen ääni laulajalla. omaperäinen soolo mikä tuo tietenkin plussaa lisää.
0   +1 +2
 
8
Ibanez man 05.04.2009
Pidin introsta! Sanoissa on jotakin järkeä kyllä mut olen parempiakin lyriikoita nähnyt. Pienellä hiomisella niistä ois tullu paremmat. Soolo kohta tuntui tyhjän päiväiseltä ja siihen vois miettiä jotain vähän koukuttavampaa tilutusta tai jtn. 2.00 kohdalla tulee hyvä kohta josta pisteet kotiin! Tää on ehdottomasti sitä kivempaa settiä mitä kommentti ringistä löytää.
0   +1 +2
 
jounikka 02.04.2009
Mä itsekin itse asiassa varmaan avausraidaksi fiiliksen perusteella olisin laittamassa, itse aika tarkkaan määrittelitte minkätyyppisestä kappaleesta on kyse.
0   +1 +2
 
9
Holic 23.03.2009
Teitä voisi nimittää Suomen Oasikseksi. Vähän sellainen "Galagherien veljekset soittaa nuorina" -fiilis tulee, kun teitä kuuntelee. Mukavasti soljuu ja poppaa. Voin jo kuvitella teidät YleX:n viikon levyksi. Tai ehkä X-Ryhmään eriokoishaastatteluun. Joo sinne. Mutta kappale oli hyvä ja tartutti minut pop-pistoksella, jonka korjaan kuitenkin kuuntelemalla Cannibal Corpsen tuotannon kolmetoista kertaa läpi.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Rumpukomppi on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella menevä ja hieno. Hienoa että tämä toistuu myös myöhemmin. Kitara soittaa kivaa alaspäin askelevaa melodiaa, toimii hyvin. Aina ei tarvitse monimutkaisuuksia kuulostaakseen hyvältä. Kitarasoolo tulee jotenkin hienosti kuin lennosta ja ansaitsee hyvin oman paikkansa kappaleessa. Oikeastaan huonoin osa oli kertosäe, joka on kuin suoraan radiopop osastolta napattu. Loppunuottikin kaikessa outoudessa on miljoona kertaa parempi kuin kertosäe.
0   +1 +2
 
Mukelo 15.03.2009
Innostuin alussa aivan kympillä. Rumpujen komppi on ehkä vähän liian lattea, latisti fiiliksen. Potentiaa on paljonkin!
0   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 05.03.2009
Katoppa, lisää red light fiivöriä. se reggaehommeli ei oikein lämmittänyt :D Tämmöset bändit yleensä kusee kintuille, kuulostaa haalealta kuin aamusunnuntait, haaleaa teetä ja jäähtynyt paahtoleipä. Jotain teatraalista on säkeessä onneksi. Ihan mallikas biisi lajissaan. Ei pojat, ei sytytä nyt meikää. nukahin jo. vielä melkein minuutti kuuntelematta, en usko että sielä tapahtuu mitän jännää. ja seuraava.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.02.2009
Jea, komiaa kitarasoundia & -soittoa. Soitto kulkee pumpulla maukkaasti, eikä soundeissakaan ole valittamista. Laadukasta settiä kaikin puolin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5