Eron salama

unioni | 01.10.2004 | Pop
3:52

Tositapahtumiin perustuva biisi. Lähtee rauhassa, mutta nousee kyllä. Jos kuuntelette, niin antakaa myös kommentteja. Kiitos.

8.42   8705 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
4-salamaa 27.09.2006
Ihan kiva biisi.Yks juttu vähä häiritsee.
Miks aina kertseis on noi piiiiiitkät venytykset.
Muuten tää oli ihan radiokamaa.Go on Boys.
0   +1 +2
 
9
Creased_Leaf 29.05.2008
Rauhallinen fiilis tässä, jälleen enempi tunnelmointia, dynaamisen eron kertsin ja säkeistöjen välillä pitäisi olla hieman suurempi, jotta tasapaksuus vältettäisiin. Kaunista ja perusvarmaa kuitenkin :)
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 11.12.2005
Kivan kuulonen. Rauhallinen tunnelma... Kiva :)
0   +1 +2
 
9
Cerende 06.10.2005
Alusta tulee mieleen ihan hirveen monia bändejä, jotka on vaikuttanu paljon siihen, millasta musaa nykyään kuuntelen ja vaik en enää tällasta erityisemmin kuuntelekkaan, tulee ihana nostalginen ja tietyl tapaa kaihoisa fiilis, johon joka kuitenkaan ei oo surullista haikeutta vaan taaksepäinkatsovaa ja rakastavaa haikeutta.
Voin tosi hyvin kuvitella talvisen lumisateisen sunnuntaiaamupäivän, kun kaikki asiat on hyvin. Peitto ympärillä jonku tärkeän ihmisen kanssa ja se et vaan rakastaa sitä hetkeä. Sellanen hetki, ku kaikki tuntuu hyvältä ja tietää, et lopulta. Lopulta kaikki on kummiski hyvin.
Sanotukset on aiheeltaan aika kliseiset, mut ääni millä ne lauletaan korvaa sen enemmän, kun hyvin.
Biisi tosiaan alkaa rauhallisemmin ja meno lisääntyy edetessä, mut must ois saanu niin voimakkuus, ku energisyyskin lisääntyä vielä vähän enemmän.
Kertsiä ois kans saanu must tuoda vähän enemmän esille taustasta, nyt vähän hukkuu.
Perussoittotaito kasassa, tällasesta biisistä sen enempää siitä vaikea sanoa, mut kyl näil eväillä varmaan pitkälle mennään.
Kaunista.
0   +1 +2
 
4
kokki13 14.11.2004
oon vähän huono perusteleen, mutta tää ei oo kyllä meikäläisen mieleen...tulee toiseen korvaan ja menee toisesta samantien ulos.
0   +1 +2
 
10
janina20 08.11.2004
Tuttuja poikia :) Hyvaa musaa,ma tykkaan,kertosae jaa hyvin soimaan paahan heti ekan kerran jalkeen,voi kuvitella kuulevan radiossa :) mutta mahan oon alunperin tienny etta te paasette viela pitkalle,jatkakaa siis samaan malliin :) Ja terveisia tanskasta.....
0   +1 +2
 
10
janina20 08.11.2004
Tuttuja poikia :) Hyvaa musaa,ma tykkaan,kertosae jaa hyvin soimaan paahan heti ekan kerran jalkeen,voi kuvitella kuulevan radiossa :) mutta mahan oon alunperin tienny etta te paasette viela pitkalle,jatkakaa siis samaan malliin :) Ja terveisia tanskasta.....
0   +1 +2
 
K2SnowGirl 03.11.2004
Aikas hiljast musaa, mut kylähän se joillekki mun päivist sopii ... Ihan jeez.. :P
0   +1 +2
 
7
Lasse Hiltunen 24.10.2004
No tä kommentin voi ottaa kahdella tavalla, joko et mitä vittuu toi kuvittelee tai sit ihan hyviä pointteja. No laulusta eka. Ääni oli jotenkin tukkoinen joko flunssa tai sit laulaa nenään. Sävel tarkkuutta lauluun lisää monet sävelet jäivät liian mataliksi ja pitkiin venytyksiin loppuun vähän vibraa muuten kuullostaa aika amatööriltä. Biisi oli vähän liian pitkä veteinen. Nopeammin osiosta vaan toiseen. kattoo vaikka sekuntti kullon kanssa ja yrittää sitten supistella sitä. Ton oi saanu menemään varmaan johonki 3.15:sta. Mielummin sillä tavalla että tulee ehkä vähän liian vähän tavaraa, että jano jää uusinta kuunteluun. Kitaran soolo saundi oli vähän ohkanen et tummenpaa soundia mikistä tai sit ihan säätämällä. Ja stemmoja keroon tuomaan laulua esiin. Näissä tulle yleensä kuuneltua aika kritiikki korvalla, mutta mitä sellaisella hyvä, hyvä palautteella tekee jos haluaa parantaa.

Niitä hyviä asioita Laulussa on kyllä vähän koukkua kerrossa ja paketti pysyy kyl hyvin kasassa en tiedä että ootteko soittanu klikin kanssa rummut sisään. Ette te niin alaitteliolta kuullosta vaikka itse väitättekin menee kyllä niitten parempien bändien puolelle
0   +1 +2
 
9
Mia 24.10.2004
Siististi tehtyä poppia. Toimiva biisi. Tulee kesälaitumet mieleen :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5