Ollaan niin kuin ennenkin

unioni | 31.05.2006 | Ballad
5:16

Tässä rauhallisessa -ja täysin erinlaisessa unioni:n kappaleessa meillä oli vierailevia tähtiä. Kitara: Antti Karineva. Bergussiot: Olli Mäkelä. Suuret kiitokset heille, heidän taidoistaan / mielenkiinnostaan!
Lisäksi he toivat soittimen, joka kuuluu biisin alussa ja lopussa. Ja kysynkin, että tietääkö joku mikä soitin on kyseessä :D

9.44   2772 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
slvs 05.10.2006
Toimiva balladi, kaunis melodia. Ja onhan nuo vierailevat tähdet sen verran hyviä jätkiä, että pitää antaa vielä yksi moraalinen piste.
0   +1 +2
 
roppanen 12.07.2006
Loistava biisi ja sävellys. Mä diggasin kyllä sanoista ja oli tunnelmaan sopivat. Soundi valinnat oli munkin mielestä vähän sellasia, että ne ei oikeen tukeneet toisia. En tiedä mikä sen soittopelin nimi on mutta epäilisin sitä pitkäks putkiloks jonka sisällä on jotain muruja?
0   +1 +2
 
Timo JM 14.06.2006
Tässä on kaunis melodia mutta teksti vähän turhan kliseinen. Skittamelodia on kivan tunteikas ja olis mun mielestä voinut myös päättä biisin. Soundipolitiikka on vähän hajanainen. En ole ihan vakuuttunut noiden lyömäsoittimien toimivuudesta. Kokonaisuutena kuitenkin mukavan pikkunätti laulu.
0   +1 +2
 
popcorn 06.06.2006
No nytten mahtuu!
Sadekeppi on alkujaan etelä-amerikkalainen soitin jonka ääni muistuttaa
sateen ropinaa. Sitä lieneekin käytetty sateen tekoon liittyvissä
loitsuissa. Sadekeppi on tehty alun perin kaktuksen ontoksi kuivuneesta
rungosta, josta sojottavat piikit on irrotettu ja sitten painettu rungon
sisään.
Tällä saa ihmeitä aikaan kunhan joku nukahtaa...:)
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 04.06.2006
En tiiä osuks toi biisi kauheesti... Oli ehkä vähän hidas, mut mitäpä tuosta, sanat oli aivan ihanat...! Tykkäsin sanoista mut säveltä en paljoo kuunnellu... Ei kiinnittäny huomioo... o.O Mut hyvä nymero noista sanoista ainaski :)
0   +1 +2
 
10
J Malinen 31.05.2006
Nyt täytyy sanoa että kun näin tämän uusimmissa biiseissä, ajatteline että varmaan taas semmonen mikserin paska ballad, mutta ei helvetissä! Tämä on pirun nätti. Laulajalla on hyvä ääni, hieno kitara, Hyvin sopii tuo, onko tuo ny triangel tuonne taustalle ja samoin bongorummut.. kaunis tsipale.. Ei muuta.. tosi hieno.. 10
0   +1 +2
 
9
R.Tapiowaari 01.06.2006
Siistiä! Alkoi tunturipuron solinalla. Rauhallista, rauhoittavaa. Bergussiot kumisivat tosi hyvin koko biisin ajan ja antoivat kivan saundin. Laulu hyvää, selkeää. Lisää samaa tyyliä...
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 29.05.2008
Erinomaisesti onnistunut teos pitääksen sisällään näinkin erikoisia soitinratkaisuja. Basso ja perkussio-osasto tukevat toisiaan todella hyvin ja biisi saa siitä vahvan pohjan, jonka ylle on helppo heittää herkullisia kitaroita ja helistimiä. Kiitos myös siitä, että biisi ei mene lainkaan tukkoon monipuolisesta soitinarsenaalistaan huolimatta. Biisi etenee täsmällisesti, rauhallisesti ja tyylikkäästi eteenpäin aina loppuun saakka.
0   +1 +2