Viima

unioni | 04.04.2006 | Rock
4:06
9.08   2910 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tummahkoa, kummahkoa, kaunista.

Kurkkua karhentaa, kun viima viiltää kaulaa.

Hyvää sanailua, tarina ja musiikillinen puoli tukevat toisiaan hyvin ja tässäpä biisi tekee itsensä mielenkiintoiseksi.

Erikoista ja jännää eestas liikettä biisin yleisilmeessä.
0   +1 +2
 
Timo JM 31.01.2007
Heh, toi teksti on kyllä tosi korni. Riimit on tökeröitä ja koko tarina koomisen traaginen. Piru kun mä haluaisin niin kovasti digata teitä mutta tällainen biisi ei tee siitä kovin helppoa.

Jotenkin mä kuulen tässä bändissä jotain mikä ei oikein vielä tule hyvässä mielessä esille. Tässä on liikaa sellaista jäsentymättömyyttä ja kohkaamista. Ihan kuin jätkät ei olis oikein tosissaan. Kannattais ehkä miettiä ihan ajatuksella mikä on se mihin tähdätään ja miten se saavutetaan tyylipuhtaasti niin, ettei kuulijan tarvitsis koko ajan jännittää, että mihinkähän suuntaan seuraavaksi horjahtaa.
0   +1 +2
 
9
VK123 07.10.2006
Alussa kun laulaja EI menis äänialansa "alle" niin toimisi musta paremmin. Kuten aikaisemminkin on todettava, että laulaja on hyvä! Ilmeisesti miksauksesta johtuen laulun "raivo" jäi hieman ohueksi. Komppissa vähän hakua paikotellen...lähinnä filleissä. Kitara ja syna toimi mukavasti, kuten Valon nurjalla puolella biisissä...ja toivottavasti kaverit en ole liian kriittinen, koska varsinkaan minulla ei ole siihen varaa! ;)
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 04.06.2006
Biisi on hienon kuulonen ja sanat on kivat. Sopii fiilikseen... Hieno kipale :)
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 20.05.2006
Kertsissä laulajaa pääsee pikkasen revitteleen, ja kuulostaa muuten todella hyvältä siinä :D Hienosti soi koskettimet tuolla taustalla, kitaroinnissa on vähän eri henki kun noissa muissa biiseissä. Mut mä pidän tästäkin. Rummut on aika hyvällä äänenvoimakkuudella, basso sais olla pikkasen vahvemmalla. Mut mahtava esitys.
0   +1 +2
 
9
KAMUI 13.04.2006
Soundit on hyät ja puhtaan kuuloset. Miksaukset on siis hyvin hoidettu. Laulajalla on todella hyvä ääni. Eikä soittajatkaan jää taustalle. Sanotukset on hyvät vaikka en Suomeksi laulamisesta paljonkaan perusta. Kertsi on mukaansa tempaava ja ihan hyvän kuulonen. Hyvistä miksauksista iso plussa. Hyvä biisi ~9
0   +1 +2
 
9
KAMUI 13.04.2006
Soundit on hyät ja puhtaan kuuloset. Miksaukset on siis hyvin hoidettu. Laulajalla on todella hyvä ääni. Eikä soittajatkaan jää taustalle. Sanotukset on hyvät vaikka en Suomeksi laulamisesta paljonkaan perusta. Kertsi on mukaansa tempaava ja ihan hyvän kuulonen. Hyvistä miksauksista iso plussa. Hyvä biisi ~9
0   +1 +2
 
theplan 08.04.2006
Todentotta, tää onkin vähän erilainen ja rankempi veto kuin tältä bändiltä on totuttu kuulemaan. Mäkin tykkäsin tuosta Nirvana-henkisestä kitarasta. Kertsin säröisempi meininki ei iskenyt ihan yhtä hyvin. Jotenkin siitä tuntui groove olevan hukassa. Kauttaaltaan myös basso oli miksattu mun mielestä aivan liian alas, ehkä groovettomuuden syy oli ainakin osittain siinä?

Sävellys on jälleen kerran varsin iskevää sorttia, varsinkin kertsi on mainio. Vokalisti pääsee raastamaan äänihuuliaan jo melkein apulantamaisesti. Ihmettelin kylläkin vähän että miksei siinä ollut taustalauluja.

Fiilikseltään biisi on kovin melankolinen, mikä mua ei ylöeensä saa innostumaan. Sanoituksessa olis ehkä jälleen skarppaamista: fraasit ovat varsin kuluneita ja riimit - sanoisko jotenkin hölmön ennustettavia. Tekstissä liikutaan kovin yleisellä tasolla, henkilökohtaisempi ote vetoais muhun luultavasti paremmin.

Hyvää on ehdottomasti se, että bändi on lähtenyt kokeilemaan vähän uudenlaista meininkiä. Eikä siinä kaikki, kyllähän tätä biisiä muutenkin oikein sujuvasti kuuntelee!
0   +1 +2
 
10
makes69 06.04.2006
Hieman synkkä intro. Synkkä maailmakin vaikka perustarinaa.
0   +1 +2
 
9
graineband 04.04.2006
Tämä on huomattavasti rankempi biisi, jos verrataan noihin aikaisempiin tekeleisiin. Säkeistön kitaroissa on paikoittain Cobain-tyylistä fiilistä. Muutenkin biisissä on enemmän sellaista grunge-tyyliä. Onhan siellä edelleen vaikutteita suomalaisesta popista, mutta tällä kertaa on onnistuttu löytämään se "oma" soundi. Biisissä on sellaista rosoisuutta, mistä itse pidän. Ei ollenkaan hassumpi veto.

Biisi ei kuitenkaan jäänyt ensimmäisellä kerralla soimaan päähän, mutta tunnelma oli kuitekin mukava. Siitä pisteitä. Kuten myös kitaroinnista.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2