Tähdenlento

unioni | 09.02.2008 | Rock
3:48

Biisi kertoo kahdesta nuoresta jotka etsivät toisiaan. Biisi on myös uudelta levyltä. Levyn tilaus ohjeet löytyvät www.unioni.net

9.08   2201 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 21.03.2008
Niin upeeta Staffii ja ei Radio soittoo? Haloo tehkää jotain!!ITSE!
0   +1 +2
 
9
irma25 27.02.2008
Tämä jää soimaan päähän, positiivisella tavalla. Tykkään todella. En ole mikään musiikin ammattilainen, joten en kuuntele kappaleita kriittisesti, vaan fiilis pohjalta. Tää on hitti!
0   +1 +2
 
8
slvs 16.02.2008
Sovitukseltaan ehkä hiukan yllätyksetön, tosin kovin Lauri Tähkämäinen rytmikikka nousee sovituspuolelta esiin. Sanoituksessa muutamia erittäin hyviä oivalluksia, mm. ”lumihiutaleen lailla he ovat toisiaan etsimässä”. Soolon olisin korvannut jollain täysin erillisellä c-osalla tai sitten kertosäkeen päälle menevällä rinnakkaismelodialla.
Tasavahva biisi, joka ei kuitenkaan nouse mitenkään erityisesti esille, ainakaan tässä vaiheessa. Tosin veikkaan että tämä biisi myös kestää aika hyvin kuuntelua.
0   +1 +2
 
Timo JM 10.02.2008
Mukavan tuntuinen ja puhdaslinjainen haikea poppis.

Hitsi kun tässä olis jotain persoonallisempaa. Musta biisi ansaitsis vähän mietitymmän toteutuksen. Nyt sovituksessa oli turvauduttu aika kuluneisiin ratkaisuihin. Skittojen suora demppaaminen on aina merkki mielikuvituksen puutteesta. Sillä tavalla kun saa biisin kuin biisin toimimaan jotenkin. Pörisevät sähkikset oli muutenkin vähän kummallisen kuuloisia.

Itse laulussa olis kuitenkin aineksia paljon enempäänkin.
0   +1 +2
 
9
Lennokasta tarinointia, niin sanallisesti kuin musiikillisestikin.

Kaunis tarina.
Kaunista äänimaailmaa, hyvää jälkeä kaiken kaikkiaan koko biisi.

Hyvää tuotantoa, ei voi valitella miksauksesta millään tavoin, tasapainossa kaikki.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 29.05.2008
Loistavaa. Miellyttävän kuuloista rockia sieltä parhaasta päästä, yksinkertaista ja kuitenkin samalla taidokkaasti toimivaa. Jotenkin yhteistyön toimivuuden kuulee tästä ja ehkä se osaltaan luo bändin biiseihin oman sielunsa, soittimen jota ei kuule vaan se aistitaan.
0   +1 +2