Without

Sad Circus | 06.03.2007 | --
5:17

Millaista on jäädä suljetuksi pinnan alle...

9.27   2716 kuuntelua

Kappaleen sanat

Without

You are the thing that I have screamed aloud
you are the space where I just can'ty get out
you are the one that I can't but dream about
you are the thing that I've been left without

Tryin' to stop, but we're not just quite there
and it always takes some time to realize that the ship is sinking
and we lost our change

until it makes me disappear, until it makes me numb
why can't you understand that I'm still here until I'm gone

Who lifts me up when I fall down
I'm tryin to scream but there's no one around
Where are the eyes that sees me from the growd
these are the things that I've been left without

Tryin' to stop, but we're not just quite there
and it always takes some time to realize that the ship is sinking
and we lost our change

until it makes me disappear, until it makes me numb
why can't you understand that I'm still here until I'm gone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
mystis^ 07.08.2007
tämä biisi iski yhtä kovaa ku nuoli sydämmee mulle.. aivan loistavaa teosta.. loistavaa musiikkia löytyikin mikseristä
0   +1 +2
 
10
Panda Storm 22.03.2007
Tää on parasta tähän mennessä! Perkeleen Strawberryfields forever -alku vain hajottaa aina. Viola on kyllä kehittynyt laulajana todella paljon. Levyä ja keikkoja odotellessa.
0   +1 +2
 
10
par_sakaali 22.03.2007
Ensimmäisenä tulee mieleen, että laulaja on todella hyvä. Tunnelmallinen biisi, joka ansaitsisi radiosoittoa.
0   +1 +2
 
8
Hmm jäi vähän pimenotoon... Biisin rauhallisuus vaatii kuuntelijalta jonkun verran... Kaunis biisi... Mutta ei mikään sunnuntain krapula tavaraa!!! Mut sama meno vaan niin kyl se siitä!
0   +1 +2
 
mr4 21.03.2007
mielenkiintosta...tää on just sellanen biisi että on pakko pistää silmät kii ja Oikeesti kuunnella :) siitä plussaa...harmi kun tonne tulee tohon säkkäriin toi rumpusetti mukaan...sen pitäs joko olla vähän jäntevämpi, tai sit tosi tosi flegmaattinen ja vetelä...nyt kun se on tollanen puoliks menevä ja puoliks flegmaattinen, niin se vie vähän tunnelmaa veks...kertsissä se toisalta toimii tosi mageesti :) kertsi on muutenkin btw. tosi hyvä. laulaja vetää uskottavasti ja toi skebasoolo toimii tosi makeesti ;) varsin mukavaa kuunneltavaa, kiitos tästä
0   +1 +2
 
10
Teilläpä on kiva bändin nimi. Tää biisi on siitä hieno, että se vetää kuulijan ikäänkuin omaan maailmaansa. Laulajalla on muuten tosi "maaginen" ääni. Vähän sellasen 50-luvulla laulaneen mustan naisen ääni. Tosi jees musaa. Kun ootin heti jotain perus kikkeliheviä, mitä kommenttirinki on vääränään, taidanpi antaa päivän ekan kympin teidän hienolle tuotokselle.
0   +1 +2
 
9
Eerik 21.03.2007
laulaja on onnistunut kyllä erittäin hyvin ja taitoa tuntuu olevan. Rumpujen tullessa mukaan kyllä hetken tuntui että laulu jäi hiukan jalkoihin, jos siis jotain edes vähän heikkoa pitää hakea. Vakuuttavaa menoa kautta linjan.
0   +1 +2
 
8
Äänimaailma ja miksaus hyvin onnistunut, tosin kertosäkeessä tuntuu vähän puskevan soitanta ääntä varjoonsa tai korvani tekivät tepposen. Beatles-tyylinen Mellotron oli tosi korvaystävällinen mauste.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 20.03.2007
Äänimaailma kuulostaa ainakin hyvältä ja kun nainen avaa suunsa niin välittömästi tulee mieleen Björkin tunnelma ehkäpä hieman Garbagella maustettuna. Ehkä mielestäni yksitoikkoisuus vaivaa biisiä tai sitten olen vaan liikaa kuunnellu progea. loppuunsa riffit ovat päteviä eivätkä kuulosta siltä että "keksinpä nyt riffin" pätevää tavaraa ja jos vaan jaksatte keikkailla ja mainostaa itseänne niin teistä kuullaan vielä!
0   +1 +2
 
Juhgu 20.03.2007
Kylläpä tulee usein Sad Circusta kommenttiringissä, mutta ei siinä mitään, onhan hyvin tehtyä musiikkia aina kiva kuunnella. :) Pidän laulajan mainiosta lauluäänestä - huomattavasti enemmän kuin kuiskailusta, puhumisesta tms - ja tässä on taas laulu etusijalla, elikkäs tykkäilen. Soundit ovat taas kohdallaan, ja teknisestä puolesta ei tässäkään biisissä löydä pahaa sanottavaa. Jos nyt jotain nurisemista yrittäisi keksiä, niin sanoitukset eivät mene laulettuna ja kirjoitettuna samalla lailla (olisin muuten korjannut mahd. virheet tekstissä), ja pari kertaa ääntämisessä oli jotain häiritsevää (esim d:llä äännetty without, as in widout - laulaja kuitenkin osaa tuon th-äänteen ja muutenkin ääntää ihan mallikkaasti, joten kyseessä on jotkut paikalliset lipsahdukset tms).
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta