After The Earthquakes

Sad Circus | 06.03.2007 | Post-Punk
4:09

Vähän Nopeempaa Matskua...

9.35   4353 kuuntelua

Kappaleen sanat

After the earthquakes

After the earthquakes
waiting for the things to calm down
silently observing
wandering through the barren ground
and yet it's so quiet
everything's just like before
and we will not remember
like there's ever been nothing at all

And everything is okay
everything is allright
all distortion goes away
everything is allright

after the earthquakes
still unsure if breathing's okay
in wasteland of regret
lost inside of having nothing to say
collecting pieces
filling holes to make this whole again
building a picture
painting blanc emptynes

And everything is okay
everything is allright
all distortion goes away
everything is allright

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Awenion 12.06.2008
Mukavan kuuloista. Laulussa on havaittavissa pieniä Björkmäisiä piirteitä ja musiikki on mukavasti progressiivista (poppia). Kokonaisuudessaan melko uskalias ja mielenkiintoinen biisi.
0   +1 +2
 
9
catmorbid 28.07.2007
Biisin tunnelataus on kohdallaan, sävelet tukevat toisiaan ja kokonaisuus resonoi selkärangassa kivasti. Melikes.
0   +1 +2
 
Pastori 27.04.2007
Oho. Todella valmiin kuuloista poppia. Soundipuoli kohdallaan ja orkesterin jäsenillä on taitoa. Laulajan ääni toimii oikein hienosti. Ei tästä oikein kritisoitavaa löydy. Hienoa. Jatkakaa valitsemaanne linjaa.
0   +1 +2
 
Bill Cosby 25.03.2007
Aika jännää kuulla noinkin herkkää tulkintaa mikseri-tasolla, siis mitä oli biisin lopussa. Mutta: juttuhan on juuri siinä, että en ole ihan varma uskonko tulkitsijaa. Aika lähelle päästään, mikä on sinänsä jo upea juttu. Lähentelee juuri sitä korniuden ihanaa rajaa, jossa kannattaakin taiteilla mikäli haluaa joskus herättää jotain mielenkiintoa ihmisissä tämäntyyppisellä, ironiaa pitää olla myös mukana.

Laulu menee muuten mielestäni ehkä liian kuiskailuksi, tarviin repäisyä. Mew tulee mieleen sävellyksestä, niillä on hyviä sävellyksiä, eli se on kehu. Säkeistö kuulostaa myös etäisesti siltä Kemopetrolin ekalta hitiltä (child is my name?). Enemmän persettä laulun alle, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan eli mulkkua lauluun, kaunis on ääni, tulkinta. Ja virekin vielä suurimmilteen kohdallaan.

Bändi soittaa varsin hyvin, bassolinjat on kivoja - svengiä löytyy, eka luulin että tämä on jotain saatanan Nightwishiä, mutta hoiditte homman kotiin. Tässä on tekemisen meininki.
0   +1 +2
 
8
Äänimaailma mielenkiintoinen, erittäin ammattitaitoista meininkiä. Laulajan tyyli laulaa ihan miellyttävä. Biisi itsessään jättää vain itseni kylmäksi, mutta nämä ovat makuasioita.
0   +1 +2
 
10
Arnaud 23.03.2007
Hyviä työ ootta! Kaikki osa-alueet toimivat symbioosissa toistensa kanssa.
Post-punk? En tiedä mitä tuo tarkoittaa, mutta trip-hop vaikutteita minä tässä kuulin.
Sävellyksellisesti/tuotannollisesti/toteutuksellisesti erittäin pätevää jälkeä.
Poikkeuksellisen hieno lopetus muuten tällä biisillä.
Jos kuuntelisin radiota, kuuntelisin sieltä tätä.
0   +1 +2
 
Begemot 23.03.2007
Post-punk? Kaikennäkösiä termejä sitä keksitäänkään:). Edelleenkin on miellyttävä huomata, että teiltä löytyy monipuolista matskua. Toisaalta tälläisessä satunnaisessa kuuntelussa on vaikea saada punaisesta langastanne kiinni.

En tiedä johtuuko tästä biisistä vai alkuinnostuksen hiipumisesta, mutta tää ei potkinut juuri lainkaan. Ehkä pitäisi kuunnella kuulokkeilla tai jotain, sillä paljon oli hiljasta sälää.

Mutta edelleen onhan tämä erittäin tyylikästä musaa. Loppu aika melodramaattinen:)
0   +1 +2
 
10
gonjo 23.03.2007
LIPLAPLIPLAPMÅNGÅFLICKORNALIPLAPLAPLIPLAP. Vähän tulee mieleen Mikko Alatalon kantaa ottavat sanoitukset.
0   +1 +2
 
10
Joylove 23.03.2007
Hyvin yhteen toimiva kokoonpano. Hyvää fiilistelyä. Pidän rummuista ja tyylitellystä laulusta, joissain kohissa pieni suhiseva ässä ja hengähdys sopivat tähän kappaleeseen kuin nyrkki silmään. Kyllä.
0   +1 +2
 
Juhgu 23.03.2007
Taas vaihteeksi Sad Circusta. No, tämä bändi on ainakin jäänyt positiivisella tavalla mieleen, tuotantojälki on tässäkin biisissä erinomaista.

Tässä on tuota lausumista enemmän kuin laulamista. Jälkimmäisestä pitäisin ehkä enemmän sillä laulajalla on hieno ääni, mutta toimii tämä näinkin. Ääntämisen pitääkin tällaisessa biisissä minusta olla vähän omaperäistä tyyliin Björk, mutta jotkut sanat siellä täällä särähtävät silti vähän korvaan. Eivät liikaa kuitenkaan. Erikoismaininta biisin lopetuksesta, joka oli aivan upea.

Olette pikaviestimainoksen ( :/ ) perusteella osallistuneet ylex:n demoskabaan - jos teillä on radiosoittoon pyrkimys niin toivotan vilpittömästi onnea. Saattaisin kuunnellakin radiota jos sieltä tulisi enemmän tällaista hienoa musiikkia :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3