Halo

Sad Circus | 06.03.2007 | Neofolk
4:32

Rakkauslauluhan tämä... Tosin vähän luonnonläheisempi sellainen...

9.14   3575 kuuntelua

Kappaleen sanat

Halo

Night is darkening
no one can't see a thing
I am the only one not sleeping.

Your twisted bloodbound
lying in the ground
looked up, waited you coming down

Halo, Halo...
Will you fall on me again
Halo, Halo...
Will you embraze me again

And then you arrive
your light burns my eyes
I've never seen like this as I am blind

Nothing means what it meant
Wait to see you again
'cause now I know what is enlightment (enlightment is you)

Halo, halo...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fillari 08.01.2010
Hienon kuuloinen teos, alussa oleva sade-efekti saisi loppua aikaisemmin, mutta muuten loistava ja kymppiä.
0   +1 +2
 
repulse 20.03.2007
Mukavan kuuloista menoa, homma toimii kaikilta osin oikein hyvin...ja laulajalle propsit tunteellisesta tulkinnasta!!
0   +1 +2
 
8
Sadeääni efekti olisi voinut feidaantua pois alun jälkeen.
Tuli hieman Radioheadin "Paranoid Android"- mieleen sävellyksestä.
Musisointi hyvää, ei moittimista.
0   +1 +2
 
J!! 19.03.2007
Hyvin tunnelmallista, hyvä että särökitarat olivat lopussa tuollalailla laitettu taustalle. Laulajakin on aika hyvä.
0   +1 +2
 
tep 17.03.2007
Neofolk ei sano minulle mitään, mutta jos unohtaa genreilyt, niin tämähän oli oikein mielenkiintoista musiikkia. Hyvin tunnelmallista tavaraa, tuli biisin kelluvasta fiiliksestä mieleen jotkut OK Computerin (ja sen sinkkujen b-puolten) biisit, vaikkei tämä musiikillisesti ihan samalla osastolla ollutkaan.

Äänimaailmassa viehätti monet pikkunyanssit - kaikenlaisia perkussioita ja puhaltimia ja efektejä. Hienosti sovitettua tavaraa. Efekteistä alun sade-efekti (kai se oli sitä olevinaan?) kuulosti pikkasen turhalta, koska ko. efekti on sangen kulunut, mutta eipä sitä kauhean kauaa tarttenut ihmetellä kun biisi lähti komeasti käyntiin.

Jo toinen teiltä kuulemani oikein mainio biisi. Hienoista whinetystä tulee kyllä tällä(kin) kertaa sanoista, koska ne nyt vaan eivät oikein puhutelleet minua. Mutta kun tulkinta on tämän biisin laulajan tasolla, niin minä kuuntelen mielelläni vaikka sipsipussin tuoteselostusta sanoituksena.
0   +1 +2
 
Guitarwall 17.03.2007
Ihmeen koukuttavia tunnelmia näissä biiseissänne on. Laulajalla on erittäin kaunis ääni. Rumpusoundit ovat jotenkin turhan "ilmavat", hieman botnea olisin sille osastolle toivonut. Erittäin tunnelmoihin pohjautuvaa musiikkia tämä on, ehkä toimisi myös leffoissa?
0   +1 +2
 
Bill Cosby 16.03.2007
Sadeääniefekti, mitä helvettiä - ei tuommosia! Tykkään säkeistön koukusta, kun sointu ei vaihdukaan - näin niitä pitäisi muidenkin tehdä. Laulaja on ihan ok, pysyy housuissaan. Väliosassa ehkä turhaa tyhjäkäyntiä, vaihtelua biisistä löytyy sekä hienoja tunnelmia. Bändi soittaa mallikkaasti ja muutenkin paketti on viimeistelyä vaille kasassa. Nyt pitäisi vaan ne huippujutut kaivaa esiin.
0   +1 +2
 
9
Deadg 16.03.2007
Hieno ääni naislaulajalla tässä ja myrskyefektit folkittavat biisiä kivasti lisää. Kaunista taidemusiikkia. Voiko tästä muuta sanoa. Tunnelmaa ja sen kautta voimaa löytyy ja paljon, jatkakaa samaan malliin!!
0   +1 +2
 
9
valvetila 16.03.2007
Upea äänimaisema tässä biisissä. Laulajaneitosen ääni on myös todella miellyttävä. Soundit toimivat upeasti genren mukaisesti, erityisesti nostaisin esiin akustisen kitaran. Rummut ovat kivasti upotettu syvyyteen, soivat myös mukavan akustisesti. Tosi Amos ilman pianoa tulee mieleen, ja se on paljon sanottu!
0   +1 +2
 
8
Laulajalla tosi hyvä ääni, mutta ääntämykseen paikoitellen huomiota. Tulee vähän Suomiaksenttia liikaa. Muut soittimet tässä onkin miksattu niin taustalle, että niitä on turha ees kommentoida. Laulu toimii. Kasin paikka.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat