The Old Water Rat

Sad Circus | 06.03.2007 | Trip-Hop
4:34

Tarina vanhasta vesirotasta. Tapahtuu rämeellä...

9.35   7383 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Virtapiikki Oy 24.01.2010
Ai kun hyvä!
0   +1 +2
 
Zerzy 18.05.2008
Aika salamyhkänen laulu. Eihän tästä pahaa sanottavaa ole. Kaikilla osa-alueilla toimii juttua. Kivoja mausteita ripoteltu, ne narinat ja muut kuiskaukset. Kiva kuunnella ja näin, mutta joku lopullinen vaihde jäi puuttumaan meikäläisen kohdalta.
0   +1 +2
 
10
nyarlathotep 27.04.2007
Mitä saatanaa, painoin jotain randomnappia ja sitten teijän pändi hyppää silmille :D Loistavaa, ihan mahtavaa, kaunista!-E
0   +1 +2
 
9
Klokuttaja 14.03.2007
Raikkaan ja ilmavan kuuloista tavaraa. Bändi kuulostaa soitannollisesti valmiilta, sovitus on maukas ja sävellyksessäkin mainioita oivalluksia. Oikestaan ainoa mitä bändi tarvitsee, on kunnollisen tuottajan/miksaajan. Laulajan s suhisee varsinkin kuiskausosioissa kiusallisesti ja kosketinsoundi puuroutuu (ja kuulostaa hetkittäin jopa säröytyvän.) Trip-hopille tyypillisesti kaiutus runsasta, mutta toisaalta, etäisäisyydessä vinkuva kitara on tyylikäs. Hetkittäin tulee mieleen jopa Cronenbergin Crash-leffan soundtrack.
Kokonaisuutena kuitenkin ehtaa tavaraa ja nipotuskin johtuu siitä, että kun tää on jo niin hyvä, niin skarpimpi miksaus olisi tehnyt tästä täyden kympin vedon.
0   +1 +2
 
10
Janne T 13.03.2007
Tämähän on todella kaunista musaa. Harvinaisen älykäs ja tunnelmallinen sovitus, soittimet ja soundit pääsevät kaikki oikeuksiina ja harmonista kauneutta on vaikka millä mitalla.
Tässä on semmoista vanhan mallin proge-ballaadin meininkiä.

Tuntuu siltä, että kertoja ja taustalla soiva musiikki tosiaan kertovat samaa satua, eli tunnelma on varsin aito ja kuuntelijan mieli maalailee maisemia jokaisella tahdilla.

Tämä on parasta mikseristä löytämääni pitkään aikaan. Positiivisinta on ehkä se, että vaikka musiikki on selkeän omaperäistä, se on silti hyvin luontevan kuuloista, eikä kuulosta miltään pakonomaiselta omalaatuisuuden tai omaperäisyyden tavoittelulta. Varsin loistavaa - tämä on sen tason kamaa, että tämän kuuntelemisesta maksaisi ihan mielellään.

kyllä tuossa minuutin kohdilla, kun päästään tuohon teemaan alkaa sydän sulaa... on siinä sen verran kaunista sointia.
0   +1 +2
 
10
Todella mainiota artikulointia solistilla, äänenkäyttö erinomaista.
Biisi kulkee ja vie mukanaan suomaisemiin, upottaviin suonsilmiinkö askel vahingossa sujahtaa, hui !

Aivan viehättävä tunnelmaltaan, valmista materiaalia, musiikkimaisema on kuin Humisevasta harjusta :)

Ihastuttava, todella raikkaan synkeähkö, ja silti kuulas esitys.
0   +1 +2
 
9
thunderbaum 12.03.2007
Hiemoa tunnelmaa. Ei voi kyllä olla ottamatta Portishead-vertausta esille, eikä se ole ollenkaan huono asia. Lajissaan en ole toimivampaan näin Suomen mittapuulla törmännyt. On varmasti myös livenä aivan yhtä hienoa tunnelmointia, olisi mukava nähdä ja kuulla elävänä. Tästä tullaan varmasti vielä kuulemaan, jos homma rullaa jatkossa eteenpäin yhtä mallikkaasti. -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
10
krapp 12.03.2007
Törkeän tyylikästä tunnelmointia ja selkeästi mietitty sovitus. Harvoin noin diskanttivoittoinen soundi miellyttää korvaani, mutta tähän se sopi täysillä. Pitääpäs tutustua muuhunkin tuotantoonne.
0   +1 +2
 
9
Tosi hyvän kuuloista matskua. Laulu jää vähän jalkoihin. Olisi kiva saada sanoistakin selvää. Mutta äänimaisemat on tosi hienoja.
0   +1 +2
 
10
tjoe 09.03.2007
Hienot on äänenmaisemat! plus tuo "kansikuva" on veikee :D Hyvä hyvä ja vielä kerran hyvä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat