Keuhkot

Moukka | 21.05.2008 | Alternative Metal
3:23

Tuhottavaksi EP:n neljäs kappale.

EP ladattavana hiukan parempilaatuisena:
www.moukka.com

Soundi 9/08 kuukauden demo.

9.05   1600 kuuntelua

Kappaleen sanat

Ulkona ilma on saastunutta sanovat
Ulkona ilma on myrkyllistä todistavat
Keuhkojen seinämät tavoittaessaan lamaannuttaa tukehduttaa

Uskallatko hengittää
Keuhkot täynnä ennakkoluuloa?
Uskallatko kävellä
Kauemmas ja nähdä?

Happitankkeineen ne harvat liikkuvat
Happitankkeineen ne jotka uskaltavat
Näkevät järven kirkkaampana kuin koskaan aiemmin

Huuda se ulos
Ime itseesi vaikutelma
Joka rakentuu mielessäsi
Kun riisut kypäräsi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Epoche 04.10.2008
Koska kerran kommenttini Aioniin aiheutti kehoituksen kuunnella vähemmän homahtavaa lauluesitystä niin näin toimin, ja toisaalta kyllä nyt on paljon parempi. Vieläkin kyllä sanoisin laulajan olevan se heikko lenkki joka ei ole muun bändin tasolla, varsinkin kun laulaja on aika pinnalle miksattu niin maneerit joita on kuullut radiosta liikaakin paistavat läpi. Biisikin on aika yksinkertainen, mutta kuitenkin kokonaisuutena sanoisin kappaleen olevan helposti kuunneltava ja hyvä - valitettavasti myös nopeasti unohtuva. Nyt ei jäänyt halua kuunnella muita biisejä, vieläkään..
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 05.07.2008
Suomenkielinen vaihtoehto metalli on aina ollut minulle sellainen genre, jota on mukava kuunnella. Laulaja muistuttaa hieman Herra Ylppöä, mikä on tietysti aina positiivinen seikka. Soitto nyt ei mitään erikoista ole, mutta se toimii. Kyl mie tykkään....
0   +1 +2
 
8
Abasso 05.07.2008
Tykit on saundit ainaki.Ehkä karvan verran mennään tukkosuuden puolelle.Sävellys toimii ja homma tuntuu jokaisella soittajalla olevan hanskassa niinkuin pitääkin.Aivan ylimmäinen huippukohta jää puuttumaan mutta se ei kyllä sinäänsä haittaa.Kelpo tavaraa.
0   +1 +2
 
7
kalkkuna 05.07.2008
Perus metallimeininkiä vaikka ei niin minua sytyttänyt..
0   +1 +2
 
9
LPiC 05.07.2008
No nyt törmättiin sit täällä ringissäkin. No eipä tässä paljoa voi enää sanoa. Vitun tiukka biisi. Säkeistöt todella tehokkaat ja kertsi kantaa osansa.
0   +1 +2
 
A.S.H 04.07.2008
Faith for loudness. Pää tiiliseinää vasten limitterillä vasten ohimoo. No vielä teettää töitä.
0   +1 +2
 
sadomatti 02.07.2008
Kaksijakoinen on mielipiteeni, niin kuin musiikkikin. Laulukohdat ja niiden luoma kuva radiokelpoisesta heavyroketista häilyy kun väliin on laitettu metalcoresta lainattuja chuggachugga-väliriffittelyjä. Kyllä homma toimii, mutta mikä tämän kontrastin viimeinen funktio on? Hyvältä kuulostaa muuten ja sounditkin ovat hyvät, tosin tiettyä tuhnuisuutta havaittavissa. Biisin loputtua fiilis oli positiivinen, sillä kyllä homma toimi vaikkei ihan täydellistä ollutkaan.
0   +1 +2
 
Pitk 02.07.2008
Hyvin toteutettua mättöä. Genremaininnasta voisin ihmetellä kohtaa alternative. En oikein löydä mitään poikkeavuutta nykymetallista. Ominta biisissä on laulajan vahva ote ja plussaa laulamisesta eikä örinästä. Laulussa myös hyviä melodioita ja rytmityksiä jossain suomalaisen kansanmusiikin hengissä.
0   +1 +2
 
8
ratpatbat 01.07.2008
Vahva tuotanto, miksaus jyrää niin ku pitää näissä jutuissa. Laulaja aluksi hieman nickelbackimäinen, mut ois voinu vetää vielä enemmän sydämmestä. Ihan kiva biisi muuten, tosin ei oikeen erotu massasta. Bändillä kuitenkin potentiaalia, ja soundipuolelle plussaa
0   +1 +2
 
8
Nyky-metallia. Ei ole koskaan itselleni täysillä iskenyt, eikä tämäkään tee poikkeusta. Hyvinä puolina kuitenkin sanon, että vokalistinne osaa hommansa ja omaa persoonallisen, toimivan äänen. Sanotaan näin, että tämä bändi on sen verran osaavan kuuloinen että saatatte olla Suomi-metallikentällä varsin potentiaalinen menestyjä. Vielä jotain tarttuvampia koukkuja kun saatte messiin niin hitti on syntyvä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat