Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

 PROJEKTEISTA: (Päivitetty 08.05.2011)

Bob Malmström on maailman ainoa porvaricore-yhtye. Bob perustettiin 2010 kuluneita vasemmistokliseitä ja "fuck the system"-mentaliteettia vastaan punk-skenessä. Bob Malmström edustaa suomenruotsalaisia arvoja ja porvarillisia näkemyksiä. Ituhipit itkekööt koloissaan, nyt on aika hyvän elämän!

Trident on hardcorea ja metallia yhteen sulattava yhtye. Pantera, Sepultura, Biohazard, NYHC, DM, tiukka groove, siinä on tiiliskivet josta Tridentin perusta rakennetaan. Groovaavia riffejä, rullaavia komppeja, köörihuutoja, kitarasooloja sekä asennetta.

Bonesaw on melodisen death metallin edustaja. 2005 julkaistu 'Pathological' sai hyvän vastaanoton ja jatkoa seuraa jossakin vaiheessa. Ajatuksissa on yrittää saada uutta aluilleen vielä vuoden 2011 puolella.

Haust on dark ambient/experimental-projekti joka pyörii sekä musiikissa, että sen ulkopuolella. Likaisten äänimaisemien luominen voisi olla hyvä kiteytys Haustille, mutta välillä homma pyörii taas helpommin lähestyttävässä musiikissakin. Tällä hetkellä julkaistut kappaleet ovat irrallisia ulostuksia, mutta rakenteilla on EP:n mittainen kokonaisuus. Siitä enemmän sitten kun sen aika koittaa.

Golgotha on perinteistä black metallia vääntävä projekti joka kokoontuu harvakseltaan kasaamaan black metallin esi-isien suuntaan kumartavia laitoksia. Sitten 2005 syksyn uutta ei ole ilmestynyt, mutta se ei tarkoita projektin kuolemaa. Jokainen tarvitsee talviunia herätäkseen uuteen kukoistukseen.

Flesh on ollut yhtä kauan olemassa kuin alkuperäisjäsenillä on ollut soittovehkeet käsissä. Tyyli on punkin ja heavy metallin sekaista hard rockia soitettuna kyseenalaisella tarkkuudella. Bändin toistaiseksi ainoa levytys on vuonna 2006 julkaistu 'Too Stoopid to Live, Too Dumb to Die'. Vuonna 2011 tullaan julkaisemaan uusi EP nimeltä Turbo. Miehistö, niitistö, nimi ja tukat on uusittu, mutta tästä lisää myöhemmin.

Gandalf & the Boys on rokin, punkin, heavyn, humpan, jazzin, bluesin, experimentalin, electron ja ties minkä kautta visioitaan esiin puskeva ensemble. Laatu on mitä on, rämpyttäjien mielentila on kyseenalainen ja usein alkoholilla oli osuutta asiaan. En suosittele kenellekään.. Hmm.. Paitsi juuri sinulle, senkin äpärä.

Oliko tässä kaikki? Ei tietenkään. Kaikennäköistä uutta ja jännittävää kehittyy taustalla...Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: