Negatiiviset ajatukset

Moukka | 21.05.2008 | Alternative Metal
5:44

Tuhottavaksi EP:n viides ja päättävä kappale.

EP ladattavana hiukan parempilaatuisena:
www.moukka.com

Soundi 9/08 kuukauden demo.

9.59   1350 kuuntelua

Kappaleen sanat

Propagandaa ripaus puurossa
Perintöä veren kun alkaa roiskimaan
Nostaa kiven ja linkoaa
Koska pelkää tuntematonta

Silmä silmästä
Matkitaan perässä

Negatiiviset ajatukset huomiomme kiinnittävät
Verivirrassa uidessamme ehdimmekö välittää

Joukkion vaatteet tahrittuina painomusteella
Vaikka harhaan astuivat vain muutamat
Katkeruuden muuri on lujaa tekoa

Koetus
Sovitus
Anteeksianto
Hautaankanto

Sillä kukat eivät ole kuolleet vielä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Petey_alien 03.01.2009
Ja hei paulu. Vihdoin kommentoimassa näitä. Sori, hiukan kesti. Mun mielestä tää on melkeinpä näistä se paras ja pysäyttävin kappale. Miksi? Koska kukat eivät ole kuolleet vielä.
0   +1 +2
 
drlecter 19.06.2008
Biisi olisi ehkä toiminut paremmin rokahtavammilla soundeilla. Tool-tyyppiset..
0   +1 +2
 
10
Lihis- 18.06.2008
Matalavireisen kitaran murahdukset saivat hymyn naamalleni heti alussa, laulajankin soundi on mainio, riittävän omaperäinen, tosin hieman epävarman kuuloinen paikoittain. Tykkään rumpalin tyylistä. Kitaristeita lähtevät pinchit lähtee hienosti ja oikeissa paikoissa. Kertosäe laajenee odottamattoman isoksi äänivalliksi ja toimii kappaleen dynamiikan kannalta hienosti. Modulaatiota on varsinkin rumpalin ansioista sopivasti, etteivät samat osiot käy tylsiksi toiston myötä. Hieno kappale, sanoisin jopa. Loppupuolen monimutkaisemmat rumpujutut suorastaan vaativat oikein kunnon breakdownmättöosiota päälleen, mutta kappale toimii hyvin tällaisenaankin. Loppu on hyvä.
0   +1 +2
 
rumpoint 18.06.2008
Ei ollenkaa huono biisi. Kertsi oikein mukava ja miksaus toimii hyvin.
0   +1 +2
 
10
Coivisto 17.06.2008
Pelkäsin alussa että säkeistön jälkeen lähtee jonkinlainen Nu-metal kertsi mutta onneksi vältettiin se ansa. Ihan jees musiikillisesti. Ei kylläkään ihan kylmiä väreitä selkäpiihin saanut. Laulumelodiat taas olivat mieleeni erittäin paljon. Kertsissä laulu oli sulaa kylmyyttä. Toimivasti puristettua tunnelmaa. Painostavan kertisin takia tämä onkin aivan loistava kappale. Loppua kohden parani koko ajan. Musiikillisesti ja laulun ohella. Kasvava kappale. Pidän koko ajan enemmän.
0   +1 +2
 
9
petersadul 16.06.2008
Onpas rankat soundit skeboissa. Laulusoundi ei ihan muiden soundien tasolle pääse. Pakko sanoa, että en ole metallin ystävä ja en tiedä genrestä paljoakaan, mutta sen verran olen kuullut Maj karmaa, että pakko sanoa, että samoilla "mannuilla"/tehokeinoilla liikutaan. Nykyään tehdään suomenkielistä metallia todella paljon. Toki tässä on paljon omaakin. Kertsi varsinkin on todella hienon kuuloinen. Snadisti tuommoinen grungevaikutteinen stemmameininki.

Soitanta on erinomaista, joten sen puoleen ei mitään sanottavaa. Olette hyvä bändi, mutta vielä jotain omaa lisää kehiin. Toki se on valitsemassanne genressä vaikeaa. Lopun "häröily" oli helkkarin hyvä!
0   +1 +2
 
Snacke 12.06.2008
plussat suomesta, ja ja siitä että sanoista saa selvää. se että laulu on tulkittu, vaan ei ylitulkittu auttaa myös erottumaan genressään, suurin osa edustajista kun on lähinnä itsensä parodioita. tämä ei, kuulostaa hyvältä, itsevarmalta ja ajatuksia herättävältä.
0   +1 +2
 
9
rene 10.06.2008
Soundit on erittäin hyvät ja soitto toimii todella hyvin. Ehkä alkupuolen laulu ei oikein ehkä istu miksauksen tilavaikutelmaan. Biisi kaipaisi kertosäkeessä ehkä hieman kuljettavampaa melodia linjaa sekä loppu tiivistämistä. Kuitenkin toteutuksena mikserin parasta A-ryhmää.
0   +1 +2
 
Black Dog 10.06.2008
Mikserin metalli osasto senkin todistaa, että Suomi on varsinainen metallimaa. Hieman jopa liian(?) säröiset ja pinnalle miksatut kitarat luo vahvan pohjan kappaleelle. Muutoin kertsissä tasapainoinen kappale ja tietyllä tavalla koukuttava.
Laulu kuuluu hyvin, vaikka on laulettu matalalta...hienoa!
0   +1 +2
 
jasca 10.06.2008
Hyvä meininki. Soundit toimi hyvin, varsinkin kitaroiden säröt kuulosti hyviltä. Riffit toimii hyvin, tykkään.
Sanoitus oli mielestäni aika "nokkela".
Biisi ei iskenyt mitenkään erikoisesti, mutta kuulosti kuitenkin hyvältä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat