Calling to explain

2:31

Banjo on edelleen mulle mieluisa soitin. Aina kun oppii uuden soinnun, tahtoo syntyä myös biisi. Nyt tuli tällainen; banjo, maniska ja kontrabasso. Laulun lahjat on mulla vähän heikot, mutta ei se mitään, kun on ystäviä, jotka jeesaa - kuten jo Ringo tiesi aikanaan.. Moneskohan Boba/Digius - yhteistyö jo lieneekään, mutta ISO KIITOS Digiukselle lauleloista!!

8.75   750 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
aarof 13.05.2021
Hauska, rento, letkeä.
+2   +1 +2
 
9
Uppe 19.03.2021
Kiva biisi. Kannatan luomu-musaa. Rehti maanläheinen meininki. Svengaavat banjo-maniska -soundit luo aina hyvän fiiliksen ja kontrabasso sopii hyvin tyyliin. Mukavaa lämminhenkistä stemmalaulantaa, joka istuu hyvin tähän biisiin.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 15.03.2021
Hyvää musaa mukavalla rytmipoljennolla.
+2   +1 +2
 
digius 12.03.2021
Kiitos AnttiJ:lle omasta puolestani (vokalisti). Frank Boba oli totisesti keksinyt kivan biisi-idean (puhelinsoitto) tarttuessaan banjoonsa. Sain tästä aluksi tietoa että sointukulku on, jos nyt ei suorastaan kontroversiaalinen, niin ainakin hiukan normaalista poikkeava. Mutta heti sen kuultuani hogasin melodian kulkevan hyvinkin luontevaan malliin. Vaikka lyriikat eivät olekaan mitään "rakettitiedettä" niin itsekin halusin ja sain tekstin eteeni laulettavaksi. Siinä ikään kuin samalla sisäistää sen mitä laulun muodossa päästää suustaan ulos.

Bluegrass/hillbilly meininki on niin munkin juttu, että tässä oli suorastaan hulvattoman hauska saada olla mukana! Ja Boballa kun on taito hyppysissään rakennella näitä maanläheisiä musiikkiteoksiaan, laidasta laitaan, usein huumorilla höystettynä, kuten useista tämänkin projektin kappaleista voi havaita. Laulut jäi nyt turhan pintaan omastakin mielestä. Onneksi kipaleessa kuitenkin on noita väliosia jolloin soitin-trio pääsee loistamaan!
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 12.03.2021
Todella hauska biisi hyvällä fiiliksellä toteutettuna. Toimiva melodia mainiolla vokalisoinnilla ja asiaankuuluvilla instrumenteilla täysin luomuna vedettynä, mitäs tässä muuta tarvitaan? Kaikki tärkeä kuuluu oikein hyvin ja mukavassa balanssissakin.

Tuli ihan mieleen Ruotsinpyhtään bluegrass-festivaalit tuossa melkein naapurissa; ei tämä veto kalpene yhtään siellä kuullun annin rinnalla. Ei muuta kuin pari apusoittajaa matkaan ja keikkabussin keula kohti Ruotsinpyhtäätä (mutta vasta vuonna 2022 koska tämän kesän festivaali on ymmärtääkseni peruttu).

Jos jotain voisi toivoa, niin ainahan biisin sanat voisi pistää tännekin näkyviin vaikka laulu tässä esityksessä kuuluikin erinomaisen hyvin.
+2   +1 +2