Jungle Jam

3:11

Vanhempi renkutus takavuosilta viidakkofiiliksillä...

9.33   326 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nimihemmo 09.06.2021
Muy autentico, me gusta mucho! Joskus aikanaan taisit puhua soololevyn tekemisestä, ainakin Sulla ois moni-ilmeistä matskua.
+2   +1 +2
 
9
digius 11.03.2021
Darwinin elovuutioteoria saa tässä oivan puolestapuhujan. Niin "eläimellistä" oli meininki, hyvällä tavalla! (I'm an animal lover) Simpanssi-trion keulilla tais huularia vedellä itse gorilla.. - niin makeen kuuloista blosaamista! Rythm'bluesia suoraan viidakosta; sieltähän se tämä tänäänkin tuntemamme rytmimusa on toki lähtöisinkin. Kolme sointua riittää kun tempo on reipas. Ja soolo tarvitaan, mielellään juuri tuollainen hervottoman rokkaava!
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 10.01.2021
Onpas taas tanakkaa ja juurevaa instrumentaalimeininkiä. Veikkaan, että tällä saa tanssilattian äkkiä täyteen. Soundit toimivat ja instrumentit on saatu kaikki kuulumaan ja erottumaan, mitä ei läheskään aina tapahdu.

Enpä muista moista biisiä koskaan ennen kuulleeni, joten parin lauseen taustakatsaus kappaleen historiaan olisi ollut ihan kiva lukea. No, eihän tuo tietysti kuunteluun vaikuta sitä eikä tätä. Kitarasooloa olisin mieluusti kuunnellut kauemminkin silläkin uhalla että biisi olisi venynyt nykyisestä aika lyhyestä 3:11 pituudesta vaikkapa parillakymmenellä sekunnilla.
+2   +1 +2