Tascam DP-008EX test

2:32

Vapaapäivä. Tascamin testipäivä. Nyt ei tehty nauhalle, vaan digikikottimelle...

9.67   578 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 26.10.2019
Komeaa, hyvin kulkevaa jayllättävän tuoreen tuntuista boogie-woogie-meininkiä vaikka sävellys on rakennettu hyvinkin tutuista aineksista. Biisistä tulee ihan mieleen 30-40-lukujen isot bändit (Dorseyt, Kenton, Ellington...) vaikka soittimisto onkin tietysti ihan erilainen. Rento ja irtonainen ote. Kaikki tuntuu olevan hyvin balanssissa ja soittimetkin erottuvat kunnolla toisistaan.

Tällaiset biisit kuulostavat juuri tälle kun lähes kaikki tähdet ovat kohdillaan.
+2   +1 +2
 
10
Nimihemmo 06.03.2018
Juu-u! Kyllä Sinä kuulostat olevan sellainen taikasormi, että saat gamlaa saundia, vaikka olisi miten tikitaalia ja moternia äänityskalustoa. Kuuntelin tätä jo päivällä töistä lähtiessäni nappikuulokkeilla ja kyllä kumahteli kontra täyteläisesti ja muutenkin mukavan erotteleva yleissaundi. Svengaa!
+2   +1 +2
 
10
digius 05.03.2018
Ei tämä pelkkä Tascamin testi tainnut ollakaan, vaan suvereeni esitys FB:n taidoista ja kyvystä rakentaa rhythm'n bluesia perinteisin aineksin. Hauska oli kuulla kitarana akustista, ja äänite & miksaus oli niin ilmava että jokainen soitin pääsi mukavasti framille. Sointukäännöksiä ei liiemmin viljelty, mutta kantava riffi oli sen verran mukavaa löntystelyä, että tuo maininta "vapaapäivästä" olisi mielestäni enemmän kuin oikeutettu nimeämään koko keitoksen. Huikeaa osaamista, Kurko oot!

Ai niin se Tascam DP-008EX...uskomaton hinta/laatusuhde, ainakin tämän "testin" perusteella!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat