Honky Tonk Hog

2:02

Tempastaas arkistojen aarteista vanha rockabilly, kun on muutenkin niin vähän noita laulettuja juttuja täällä...

9.60   412 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nimihemmo 09.06.2021
Ai että hitokseen hienoa svengiä ja saundia! Missäs mä oon muuten nysvännyt, kun oon missannut tän? Ja jos tämä on ollut jo "aiemmallakin kierroksella", niin enpä muista, tai sitten jotenkin hukkui johonkin viestitulvaan, niinku nykyaikana herkästi käy. Mutta hyvä että kuulin nyt!
+2   +1 +2
 
10
Uppe 21.10.2020
Tämä on loistava perinteitä kunnioittava rockabilly-biisi. Laulutulkinnassa hyvä asenne ja svengi on huima. Kitarat ja kaikki muukin soi hyvällä soundilla perinnetietoisesti. Taustakööri on hieno lisä. Taitoa, asennetta ja iloista svengiä, näillä eväillä syntyy hienoa musaa. Kiitos.
+2   +1 +2
 
10
Ari Jalokinos 22.07.2020
En tunne genreä juuri lainkaan, mutta tää ASENNE tässä biisissä, olipa viihdyttävää kamaa! :)
+2   +1 +2
 
9
digius 26.11.2019
Tuskinpa puritaanitkaan polttais päreitään koska kaikki oli niin hyvin kohdillaan. En ole asiantuntija, mutta ymmärrän että tässä oli niin kitaran soittotyyli kuin kaikki slapback efektit jotka tekivät kappaleesta hyvin autenttisen. Sen verran tunnen taustoja että tämä voisi hyvin olla erään trion ns. bravuurinumero, ellei peräti tavaramerkki. Soolokitaran saundissa kuului sopivasti G-kirjaimella alkavan kitaramerkin filtronics-mikrofonien helmeilevää saundia. Rytmiryhmä oli myös hereillä ja tuki juuri oikealla tavalla laulusolistia joka olikin sisäistänyt kappaleen sanoman kirjaimellisesti. Tällepä ei taida vastinetta löytyä täältä mikseristä ainakaan..? Liekö koko Suomesta..- mistä mieleen juolahtikin harmitus viime perjantailta jolloin missasin Francine-yhtyeen setin, syystä että ilmaannuin keikkapaikalle himpun verran myöhässä.
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 25.11.2019
Rokkapili palaa! Tähän ei ihan joka päivä törmääkään nykyään. Onpas autenttinen meininki niin kompissa kuin sooloissakin. Vokaalitulkinta löi minut ällikällä (mikä se ällikkä sitten lieneekään?); oli nimittäin sen verran hienot niekut ja ihan oikeissa kohdissa. Ja kuten aina, biisin balanssi oli täysin kohdillaan ja hallinnassa.

Tästä tuli oitis mieleen kun joskus kauan sitten kantribändillä soitettiin "rokkapilirebeliä" johon oli treenattu oikein kolmiääninen laulukin. Sekin tuli mieleen kun kymmeniä vuosia sitten joku ulkomaan rokkapilibändi oli keikalla Kotkassa. Sound-checkissä kaikki miksauspöydän ledit olivat punaisella yliohjauksen takia ... sehän korjattiin siten, että vedettiin jeesusteippi ledien päälle. Mutta, mutta ... biisin ja esityksen on pakko olla hyviä koska muistojen padot aukesivat saman tien. :-D

Ilman sen kummempia horinoita: kiitettävä arvosana päättötodistukseen rokkapilinäytteen kohdalle.
+2   +1 +2