Pobre Corazón

Dusty Riders | 22.04.2006 | Country
2:15

Cowboyn syränsuruista kertova koskettava tarina =)

9.40   1469 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AnttiJ 29.10.2019
Onpas hieno kantrisävellys. Olen kuullut aika monta kantribiisiä, eikä tämä tunnu muistuttavan mitään niistä. Näköjään perinteisistä aineksista pystyy vieläkin luomaan jotain uutta ja omaa.

Sydämeenkäyvästä laulusoundista 11 pinnaa, se sopii juuri tällaiseen biisiin. Komppi on justiinsa niin yksinkertainen kuin sen pitääkin olla; riplaavat tähtibasistit ja -rumpalit eivät kuulu kunnon kantribändin kovaan ytimeen. A cappella-osuuskin meni kunniakkaasti läpi (itsellänikin se toki menisi läpi ... nimittäin Melodynen läpi). Hyvät ja erottuvat akustiset soundit.

Voisiko pyytää jotain lisää? Steelihän tuohon olisi varmaan sopinut jos olisi ihan pakko jotain lisäystä esittää. Mutta en esitä vaan lyön tiskiin 10,5 pinnaa. :-D
+2   +1 +2
 
10
Nykäsin jo naistensatulan hevosen selkään ja lähdin matkaan, jihaa :)

Voihan appelsiini ja vesimeloni kun on upeaa tämän lajin mannaa.

Soitanhan on loistokkaan osaavaa ja laulu saapi hymyn karehtimaan pitkään vielä biisin loputtua.
+4   +1 +2
 
10
korpikorppi 10.09.2006
Kaunis biisi kerta kaikkiaan! En jaksa pohtia, onka tämä tarkoitettu huumoriksi vai miten, joka tapauksessa tämä on se osasto jota bluussimieskin kaipailee aina joskus. Hyvin tämän seurassa viihtyi. Itseasiassa niin hyvin, että tällään sen soittolistalle!
+2   +1 +2
 
9
kallel 07.06.2006
diggaan.jiihaa
+2   +1 +2
 
9
cosmob83 24.05.2006
Mahtavuutta kuulla tämmöistä. Oikein toimivaa huttua. :)
+2   +1 +2
 
theplan 21.05.2006
Täähän on tosi loistava! Kaikin puolin erittäin uskottava esitys ja laulusoundista tykkäsin erityisesti. Letkeä meininki, just sellaista hiekanpölyistä ja aidon kuuloista. Ei mitään rekkakuskikantria (kaikella kunnioituksella rekkakuskeja kohtaan). Tässä ollaan sitten jo melkein rajaseudulla, koska Los Lobos -henkisiä meksikaanivaikutteitakin tässä taitaa olla?

Sävellys on kovin perinteinen, samoin kuin sanoitus, niin että tää kallistuu jo melkein parodian puolelle. Ehkä jos biisiä ei olis aloitettu "lonesome and blue" -jutulla, niin epäilykset eivät olisi luultavasti lainkaan heränneet? Toi aiii corazon-juttu on joka tapauksessa ihan ässä!

Lopetus oli mun mielestä hiukan väkinäisen oloinen (erityisesti 1:55-2:05). Homma ikään kuin hajos tavalla, jota ei odottais enää viimeisten sekuntien aikana.

Kokonaisvaikutelma on kuitenkin ehdottoman positiivinen (oli tää sitten tarkoitettu huumoriksi tai ei) sillä yksinkertaisesti tästä tuli hyvä fiilis. Valtaisaa! :D
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 17.05.2006
Mitäs mitäs, täällähän jo väännetään countrya niinkuin vanhempikin tekijä jumantsuikkelis! Äijältä ei taida tyylisuuntaa löytyä etteikö hyvältä kuulostaisi... Piru, kyllähän tämän tahdissa kelpaa happoheinää pureskella ja käydä kuseksimassa oma nimensä lehmän kylkeen. Jihaa!
+2   +1 +2
 
9
jarpat 24.04.2006
Kaunista on, kaunista. Tässä on tämän artistin parasta osaamista. Loistava biisi, rento multilingual meininki, siistiä instrumentointia ja upeaa stemmalaulantaa. Aika alhaalta vedit tän tässä ja hyvin toimi. Ainakin luureilla miksauskin kuullosti tosi hyvältä. Basson työskentely oli suorastaan nautinnollista ja jos tuossa nyt rumpukonetta kuitenkin oli käytetty, niin olipa maukkaasti ohjelmoitu ja miksattu se sinne sekaan. "Rainy days" on saanut jatko-osan. Milloin tätä tulee lisäää???
Tää kyllä tosissaan puhuttelee meikäläisen makuhermoa... Ayiiii...
9,45464748
+2   +1 +2
 
9
Scion 23.04.2006
Howdy ho, yeehaa! Brother Mandolinos on eksynyt nyt villiin länteen. Hyvin on tunnelmiin päästy, tuo "Aiiiiii corazon" on kyllä kappaleen kliimaksi, vie tämän leppoisan tunnelman korkeuksiinsa. Tästä ei puutu kuin slidekitara, sitä jäin vähän kaipailemaan.
+2   +1 +2
 
9
jaskak 22.04.2006
erittäin piristävää törmätä täällä metallin ja räiskeen tyyssijassa kunnon heinähattumeininkiin! taidanpa lähteäkin iltalypsylle :) hyvä juttu, jiihaa!!
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat