Telluksella

Dusty Riders | 25.07.2018 | Country
2:54

Jiiihaa! Nyt kävi niin että tuli pidettyä reiluhko tauko tässä projektissa, 11v4kk2vk!! Sitten päätin tehdä bluegrassia, parisen yötä sitten saamani teksti/sävel-idean pohjalta. Noh ensinnäkään, en tunne ainuttakaan viulistia, enkä dobroakaan omista, joten lopputulos onkin kai jonkinlaista suomikantria. Tekstinkin synnytin kotimaan kielellä herättyäni keskellä kesäyötä!

Kiitos Oulunsalo-Nashville ystävyysseura ry:n ulkojäsenille Mikalle ja Jarille, jotka kannustavine sanoineen saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että latasin tänne tämän sympaattisen mutta apeahkon teoksen.

9.50   70 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AnttiJ 30.09.2019
Onpas hienostunut soundi soitossa! Vokaalit olivat ERITTÄIN positiivinen yllätys; todella hyvä, rehellinen ja "oikea" kantrisoundi sekä päävokaalissa että kuorossa. Sanat, joissa oli sanomaakin, toimivat tähän perinteiseen kantrimelodiaan perfect.

On se vaan metkaa miten periaatteessa melankolinen kappale voidaan tehdä muutenkin kuin ns. mollivoittoisesti; Suomen länsirannikolla ja Ruotsissahan se onnistuu ... kuin myös tässä.

Ihan täyden kympin kamaa. Vieläköhän Karjaalla järjestetään kantrifestivaaleja? Olen ollut kerran paikallakin joskus 90-luvun alkupuolella; oli siellä ainakin Country Express ja juontaja/muusikkona Jussi Raittinen lappuhaalareissan :-D. Jos järjestetään, niin ei muuta kuin mukaan vaan lavalle!
+2   +1 +2
 
9
urpoarpo 13.12.2018
Hieno biisi. Hyvin soitettu ja laulettu, ja sanat puhuttelevat.
+2   +1 +2