Train To San Antonio

Dusty Riders | 11.10.2019 | Country
3:01

Rautatieromantiikkaa. Sävellys höyryveturille ja sähkökitaralle.

9.00   48 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
urpoarpo 11.12.2019
Jostakin syystä en ole saanut ilmoitusta tästä julkaisusta, vaikka olen projektisi seuraaja. En sähköpostiin, enkä muutenkaan. Missähän vika? Löysin tämän nyt, kun julkaisin oman uuden biisin ja aloin tutkia samalla tuotantoasi.

Noh, kommentti biisistä: Kiva melodia perinteitä kunnioittaen. Olet positiivisessa mielessä malttavainen soittaja, et hötkyile, vaan soitat rennosti nuotit kohdilleen. Vanha puuskuttava höyryveturi tuli tosiaankin mieleen. Fiilis siis kohdillaan myös.
+2   +1 +2
 
9
AnttiJ 26.10.2019
Onpas tanakka ja muheva kitarasoundi. Hyvin toimiva kantrimelodia, jonka komppi esitettiin yllättävästi vähän totuttua raskaammalla kädellä. Biisi toimii ihan tällaisenaan ilman lauluakin. Tämä on selvästi ainakin kaksisataa metriä pitkä höyruna, joka vetää satoja tonneja teräspalkkeja lievään ylämäkeen. Tasoristeyksen kellot viimeistelivät kokonaisuuden. Toivottavasti junan jarrut pitävät; muuten tulee pahaa jälkeä seuraavassa alamäen mutkassa.

Ajattelin etukäteen biisin nimestä, että nyt tulee Käteis-Jussin Folsom Prison Bluesin tyylistä nopeampaa komppia, mutta väärässäpä olin taaskin. Se kyllä toimisi tässäkin jos haluttaisiin jostain syystä edetä pikajunan tapaan. :-D

Mutta, mutta ... tavanomaisesta poikkeavasta toteutuksesta tulee bonusta yhdeksikköön asti!
+2   +1 +2
 
jarpat 16.10.2019
Juna -teema on aina kiva ja biisihän oli kaikenkaikkiaan (taas) hyvin letkeää hyvän tuulen kuunneltavaa. Ehkä sitä ei enempää kannattaisi palastellakaan, mutta kun kuulin siinä niin paljon mielenkiintoisia asioita (mielestäni).. Päällimmäisinä mukava kantrikitarointi, vahva, vakuuttava rumpukomppi, ska/reggae -kitara ja (edellisten muodostama ?) "duu-ba duu-ba duu-ba duu-ba duu-ba" -rytmi eli poljento. Tavallaan tuntui, että jäin jo lähdössä junasta asemalle, enkä ikään kuin ole varma sopivatko nuo kaikki yhteen, mutta kuten sanottu; lopputulemaa kuuntelee kyllä mielellään. Vähän niinkuin eri palapelien osista kasattu yhtenäinen kuva, jota kuitenkin katselee mielellään. Outo juttu. Mutta hauska. Kiitos ja anteeksi.
+2   +1 +2
 
9
Nimihemmo 14.10.2019
Junassa on hauska matkustaa, vanhaa mainosta lainatakseni. Tästä Dusty Riders-uutuudesta välittyy sellainen tunnelma. Hyvä sointupohja ja sävelteema! Lead-kitarassa hyvä kompressoitu, vähän sellainen Chet Atkins-tyyppinen tone. Hyvän kokoinen bändi tässä tämä soolokitara, rytmikitara, basso (hyvä!) ja rummut - siis soititko itse tai onko virtuaalirumpali? Hyvin futaa! Tätähän voinkin vihellellä noin puolen tunnin päästä päivittäiselle junamatkalle mennessäni, korvamato-potentiaalia siis.
+2   +1 +2
 
BullHill mja 12.10.2019
Miellyttävä biisi. Hyvin soi kitara.
+2   +1 +2