30 Days

Dusty Riders | 20.06.2006 | Country
2:56

City-cowboyn juhannusjoiku =)

9.22   1263 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AnttiJ 03.10.2019
Ai hitsi kun on hieno kantrisoundi taas vokaalissa. Autenttista meininkiä paikoittain perinteisellä ja paikoittain vähän epäortodoksisellakin melodiakululla, mikä pelkästään lisäsi biisin kiinnostavuutta. Soolokitara paukkuu taas komealla soundilla ja akustinen kitaramatto tukee kokonaisuutta tyylin mukaisella tavalla. Laji on kai jossain vanhemman kantrin ja kantrirokin välissä. Tällaista olisi kiva kuunnella mukavalla porukalla jossain klubissa olutta hörppien. Onneksi esitystä ei ole pilattu millään tuottajan keksimillä "oivilla jipoilla" vaan on annettu biisin ja esiintyjän puhua omalla tavallaan. Rehellistä meininkiä; kiitettävä arvosana.
+2   +1 +2
 
10
DOGHILL 27.04.2009
Tosi makee veto...kitarat soi komeesti...jiiihaaa
+2   +1 +2
 
9
BullHill mja 26.09.2007
Mainiota laulua ja soittoa tässä kantrirallissa. Äänitys ja masterointi on onnistunut eli mukavaa kuunneltavaa.
+2   +1 +2
 
9
Scion 17.12.2006
Mies kulkee hepallaan kohti laskevaa aurinkoa, kesä ei lopu koskaan, mehikanolle hablaa espanjaa kun se siestaansa viettää. Rento meininki.
+2   +1 +2
 
9
Kitarointi on teillä aina erittäin vahvaa ja hienoa kuultavaa. Konerummut ehkä vähän häiritsevät muuten niin kaunista äänimaailmaa, mutta eivät tarpeeksi. Musiikkina kuin raikas kevättuuli, joka vie katupölyt mennessään.
+2   +1 +2
 
theplan 23.06.2006
Melkoista heinähattumeininkiä! :D

Aika tuhdit soundit. Rumpukone oli ehkä biisin heikoin kohta. Komppi ei oiekin hengittänyt. Olikohan tossa bassari joka neljäsosalla vai mikä siinä mulle tökki? Vai oisko tempo ollut aavistuksen liian laiska? En tiää.

Sävellys ja sanoitus on tyylikäs ja uskottava kuten odottaa sopikin. Epsanja-osio tuo jälleen kerran mukavan lisävärin. Hienoinen tasapaksuus tätä mun mielestä vaivaa. Luultavasti tarkoitan ennen kaikkea sovitusta. Oli jotenkin hankalaa löytää biisistä huippukohtia. Tää oli vain... tasaisen hyvää... :)

Oli miten oli, tällaista kyllä kuuntelen erittäin mielelläni!
+2   +1 +2
 
9
jarpat 20.06.2006
Kyllä!
Rajaseudun pölynmakuinen kantripläjäys. Tykkäsin tykkäsin. Miksauskin oli ehkä onnistuneempi tässä (kun olen niistä joskus narissut) ja etenkin soolon aikana sain kuulla monia erilaisia miellyttäviä soundeja. Ainoa soundi mikä ei niin miellyttänyt oli tuo rumpukoneen virpan "mösäys", kun ei se minusta oikein sopinut tuohon muuhun, muuutta mutta, kokonaisuus ratkaisee ja sehän oli oikein toimiva. Tää on musta tekijän paras projekti (no siis tottahan uketukset on poikaa myös) ja jään odottamaan ja toivomaan, että jatkoa seuraisi piankin. Eikö Teiltä päin löydy mitään tämän alan kokoonpanoa mihin voisit liittyä? Olisit varmasti oiva lisä orkesteriin. 9,39394
+2   +1 +2
 
9
R.Tapiowaari 20.06.2006
Pitkästä aikaan tuli listalle tosi raikasta countrya. Kitarat soi puhtaasti ja laulajan ääni hyvä ja selkeä artikulaatio.Loistavaa!
+2   +1 +2