Mutual Assured Destruction

Wårpath | 27.11.2007 | Black Metal
6:40

Track 3/4 from Mutual Assured Destruction - demo 2007.

9.44   2817 kuuntelua

Kappaleen sanat

total blindness
through centuries
deprivation of clearsight
man's endless greed

has reached a point
with no return
more greater force
now rules the earth
ember fallout breeze

the absence of order
a nuclear redeemer
an overkill warfare

scars of earth tear open
day of doom, world against man
mutual assured destruction
genocide solution

world in flames
armageddon, fire
sun turns black
and the light is no more
casualties turn
the rivers to blood
justice is served
and the greed ...is over

world in flames
armageddon, fire
sun turns black
the air is full of
suffering screams
the barren land
is covered with corpses

fire commands the world
all living dies
in the end... all matter
...will expire

mutual assured destruction
is the cause..

to end it all!!!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 24.07.2011
Ei vittu tää on hyvä biisi kyllä edelleenkin ja näin loppu heinäkuusta keskellä yötä!
0   +1 +2
 
8
A-X 27.01.2008
Tämähän toimii. Saunditkin mitä mainioimmat.

Biisi lähtee loistavasti liikkeelle. ja nuo humpahtavat kohdat tuovat tosiaan mukavaa vaihtelua. Ne on välillä jopa vähän huvittavan kuulosia. Noin 3:00 aloin miettimään biisin pituutta ja sitä miten olette mahd. onnistuneet pitämään biisin pystyssä loppuun asti. Ja loistavasti olette kyllä onnistuneet. Loppuriffi on sen verran mielenkiintoinen, että se piti ainakin minut sisällään melko vaivattomasti. Pientä loppuhuipennusta jäin vähän odottamaan, mutta ehkä tuo loppuriffi onkin juuri sen takia hyvä.

Mutta, mutta... Vaikka biisi etenee koko ajan, ja pitääkin minut sisällään, niin se ei vaan iske. Tää on liian tasapaksua. Jonkinlaisen iskevän kertsin ja ehkä muutamia lisäkikkoja kaipaisi. Nyt tämä on sellainen, että tämän kuuntelee kyllä melko mielellään, mutta ei tätä uudelleen jaksa... Mutta ei tämä huono biisi ole.
0   +1 +2
 
9
Azag 27.01.2008
Taas perkeleen kova tuotos Wårpathilta. Hyviä riffejä ja alussa ridekilkatukset pistävät korvaan positiivisella tavalla. Ihan hyvää vaihtelua nuo ''humpahtavat'' kohdat. Tuo lopun hidastelu vähän hämmensi... En oikein tiedä, että huonolla vai hyvällä tavalla. Mutta biisi on kummiskin selvästi keskivertoa parempi.
0   +1 +2
 
10
_semen_ 15.12.2007
perkeleen kovaa kamaa, tunnelma hyvä, ja soundit kovat. vaikuttajana ilmeseiti on barathrum?
0   +1 +2
 
9
Savonicus 05.12.2007
Perkule on hyvä ralli tämäkin, kyllä tulee uudempi satyricon ja frost (uk) mieleen. Toimiva virsi loppuun asti. Soundit on kuin luotu tähän juri tähän biisiin tunnelmaltaan.
0   +1 +2
 
10
Miten on mahdollista, että itse löydän jotain Carcassin kuuloista tosta introsta?
Ei saatana mitä tykitystä!
0   +1 +2
 
10
BoloH 30.11.2007
Kuuntelin tämän kappaleen ajatuksen kanssa useamman kerran putkeen ja heti alussa tulee selväksi että nyt on osuttu kultasuoneen.

Mistähän aloittaisin. Omaan korvaan sinänsä hieman omituisen alun aiheuttaman hämmennyksen hälvettyä kiinnitin huomioni luonnollisestikin soundeihin, jotka tarjoavat biisin kuin hopeatarjottimelta. Demotasolla kuulee monesti studiokelpoisia nauhoitteita, usein laadullisesti vieläkin parempia kuin tällä, mutta se on liian usein gimmick huonon miksauksen peittelyyn. Tämä ei kärsi näistä ongelmista, jokainen instrumentti on täydellisen, aluksi jopa liiankin selkeästi eroteltavissa, mutta pienten soitannollisten koukkujen (erityisesti rumpujen rytmihäiriökomppi) tullessa ennenpitkää vastaan tämä tuntuu hyvältä ratkaisulta. Soundit ovat mukavan orgaaniset ja hieman ruosteiset, eli niissä ei ole liikaa terää korvien silvontaan, mutta niitä ei myöskään valella muovilla jota turhan usein kuulee digitaaliefektien liikakäytön seurauksena. Tämän kaltaiset soundit kuulin viimeksi Enochian Crescentin Black Churchilla, joista pidin paljon. Myös suullinen anti toimii oikein mainiosti, vaikka siitä hieman jääkin sellainen maku että sen on kuullut monta kertaa aiemminkin, kiitos runsaiden efektien.

Itse biisissäkään ei ole mitään sellaista mistä voisi pahaa sanaa sanoa. Reippaan, ei hektisen, temmon takaa tuntuu rento soitanto ja groove on kohdillaan. Näissä rennommissa osioissa korvani on kuitenkin kuulevinaan sellaista hyvin minimaalista epätarkkuutta mitä tulee instrumenttien välisiin suhteisiin, josta ei voi varmaksi sanoa että oliko se siellä vai ei, ja huomasinkin arpovani asiaa useamman minuutin. Välillä innostutaan takomaan hieman tiukemmalla otteella ja tarkkuudella, joka tuo biisin fiilikseen hyvää vaihtelua. Riffit ovat hyviä, myös tunnelmaltaan, ja ne on onnistuttu niputtamaan yhteen lähes saumattomasti. Pienen kynnyksen vaihtojen välillä kuulee mutta se pitää kuuntelijan valppaana ja ilmoittaa että seuraava patruuna tulee pesään. Rumpuraidaltakin löytyy ilahduttavasti kaikenlaista. Ainoastaan muutenkin hieman taustalle jäävä bassoraita toimii täysin perinteisellä kaavalla.
Kappaleen rakenne on mallia perusvarma muutamalla pienellä koukulla, mutta sen selkeä kaksijakoisuus alku- ja loppupuoliskon välillä on mielenkiintoinen ratkaisu. Muutos alun röyhkeämmän menon ja lopun maalailevan ja alakulon välillä on kuitenkin hyvin selkeä ja aavistuksen loivempi lasku olisi luonut mielikuvan yhtenäisemmästä kappaleesta. Mistään varsinaisesta virheestä ei kuitenkaan ole kyse sillä kyseinen muutos on kuitenkin hoidettu sulavasti, ja demon kokonaisuutta ajatellessa tätä voi käyttää valttina.

Kokonaisuudessaan siis demotasolla lähes täydellinen suoritus ja pitkäsoittomateriaalinakin loistavaa materiaalia, kiitos genrerajojen potkinnan. Tästähän on selvästi kuultavissa elementtejä black metalin lisäksi myös pohjoismaisesta deathista ja ripauksen verran thrashista, mutta lisukkeilla ei ole pilattu kokonaisuutta. Tätä kuulisi mielellään prässätyssä muodossa. Erinomaista.
+2   +1 +2
 
10
Prometheus 29.11.2007
Heti alusta alkaen tiesin että tämä tulisi olemaan paras biisinne!
Nuo disko jutut kuulostaa hyviltä ja tuo mukavaa vaihtelua puhki kulutettuun black metal genreen.
Itse olisin ainoastaan aloittanut feidauksen hitusen aiemmin tuossa 5:20 kohdalla niin tämä olisi voinut olla vieläkin kovempi.
Soundit on pro ja huonommat tuskin olisivat toimineet tämän biisin kohdalla. Alun tuplat tuntuivat hiukan "huojuvan", mutta pikkuviat vaan tuo tunnelmaa.
10-
0   +1 +2
 
saattue 28.11.2007
Joo, kyllä näiden kahden biisin perusteella uumoilen, jotta helvetin mielenkiintoinen demo kyseessä... Pitääpä seurata tarkemmin jos sattuis joku kohdalle myymään ;)

Tuke
0   +1 +2
 
9
vihtakostaja 28.11.2007
Alun riffissä tuntu että kitara ja rummut ois menny aavistuksen eri tahdissa mikä kuulosti häiritsevältä. Saattoi olla myös taiteellinen visiokin. Mutta kokonaisuudessaan biisissä on mielenkiintoinen kulku ja pienillä kivoilla nyansseilla varustettuja kohtia. Eikä soundipolitiikassakaan mitää vikaa ole, ei ollenkaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat