Suicide

Wårpath | 25.11.2005 | Black Metal
8:49

Track 5 "Black Metal Plague-demo".
Vocals by Panzerfaust & I.V. Nekrozar

9.00   4010 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 26.04.2016
Biisi on hyvä tunnelmiensa puolesta. Pituus ei haittaa just monimuotoisuutensa vuoksi. Keskivaihe ulottuu lisäpotkun mausteella, tuossa kolmen minsan lähdöstä aina neljään ja puoleen minsaan asti. Sen jälkeen tulee ihan vitun hieno osa loppuosuuksien ryöjyntöjen kanssa. Kovaa kamaa loppusekunneille asti.
0   +1 +2
 
9
Shamaanirumpu 15.09.2007
Kaikin puolin teidän biisit on melko hienoa materiaalia, mutta aina löytyy asioita, mistä rokottaa pisteitä kympistä ysiin. Tässä se ei ollut pituus, kyllähän Burzumillakin on neljän nuotin 25-minuuttisia kipaleita, mutta se onkin sitä minimalistista tunnelman luontia ja sävelillä hypnotisoimista. Vokaalit oli melko asialliset, riffit oli ehkä välillä turhan koukeroisia ja pitkiä, olisi voinut suoraviivaistaa niitä. Ja sitten, jos tuota rokkia olisi jätetty vähän sivuun, näistä rock-black metal/black n' roll-akteista ei pahemmin iske yksikään muu kuin Carpathian Forest ja uusi Darkthrone. Teillä on kautta linjan nerokkaan tarkasti mietittyjä kokonaisuuksia, ja näinkin pitkän kokonaisuuden saitte hienosti pysymään kasassa. Hienoa, jälleen kerran.
0   +1 +2
 
10
Wehrmacht 06.09.2007
helvetin asiallinen biisi,täydellisyyttä hipova,pitkä biisi,ei kuitenkaan tylsistytä missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 12.04.2006
Panzerfaust & I.V. Nekrozar jos kerta vokaaleissa olivat, kuulostivat kyllä aika paljon idealistisen orkesterin pää vokalistilta. Tästä myös tykkäsin. Satan precents self love, justice and hate for them who deserves it! ectect. HAIL SATAN! \m/
0   +1 +2
 
9
Modnar 16.03.2006
Aluksi tulee mieleen Satyricon ja heidän Shadowthrone tai Nemesis Divina. Tässä on todella hyviä soitantoja ja astetta noita aiempia teoksia syvempi tunnelma. Johtuu kevyistä ja hitaista melodiaosuuksista nopeamman rytinän välillä. Paljon hyviä soitantoja, vaan ehkä hieman liian vähän pituuteensa nähden ja tulee hieman puuduttava olo. Hyvä teos joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
7
jun_tune 20.01.2006
hah...väkiselläkin tulee mieleen vanha satyricon tosta 1.riffistä:)

Sieltä heikoimmasta päästä teidän tuotannossa tää ralli, kohtuu riffejä tässäkin, mutta puuduttavan pitkä biisi.
0   +1 +2
 
8
JM 14.01.2006
Julmaa ja juhlallista. Nyt kun tämän "levyn" eli nämä 5 biisiä kuuntelin, niin täytyy todeta, että yksittäin biisit ansaitsevat arvosanan 8 tai yhdeksän, mutta kokonaisuuden toimivuutta ei voi jättää huomioimatta - toimii siis parhaiten kun kuuntelee kaikki putkeen. 5 biisiä joiden aikana musiikillisesti pysytään blacmmetallissa selkeästi, mutta silti ei tyydytä toistamaan kliseitä ja jokainen biisi on selvästi oma teoksensa, eikä silti riko kokonaisuutta. Hienoa. Tämä levy menee nyt mp3 soittimeen ja lähden tästä luurit päässä alkossa käväsemään, pitää vähän humppaöljyä hakea..=) mutta siis, poisttini oli, että kaikki biisit ovat hyviä, joskaan eivät mitään erityisen mieleenpainuvia mestariteoksia, mutta silti tämä pakottaa faniutumaan. Ehdottomasti kuuntelen teidän musaanne jatkossakin. Kiitos.
0   +1 +2
 
7
Nasic 05.01.2006
Iha hyvän kuulost bläkkist...soundit iha ok kuuloset tällasee. Erityisesti pidin rummuist, oli monipuolisuutta niis. Mut sit kitarat jotenki liian tunkkaset, ei oikee saanu sellast otetta niihi...vokaalit kans liian hiljasel ehkäpä. Sit biisi ois saanu kyl ol vähä lyhyempi, ei sen takii et toi ois liian pitkä aika, vaa alko pikkuhiljaa siin tuntuu et tää ny junnaa vaa ja toistaa sitä samaa...alko jotenki puuduttaa toi. Mut iha toimivaa silti.
0   +1 +2
 
9
BoloH 31.12.2005
Tässä kappaleessa puolestaan nousee enemmän esille Satyricon-vaikutteet, ja yleisilmeeltään kappale on samaa juurta kuin edellämainitun bändin Shadowthronen aikainen materiaali. Se nouseekin selkeästi kappaleen vahvimmaksi elementiksi, koska tässä ei ole lähdetty harhailemaan poluille jotka johtavat nopeasti epäonnistumiseen. Perusvarmalla otteella vedetty, teknisesti helvetin hyvä biisi.

Soundeista ehdin jo kommentoida toiseen biisiin, joten en ala toistamaan itseäni. Tässä se ei kuitenkaan haittaa kuuntelijaa yhtä paljon selkeän kitaravetoisuutensa takia. Biisiä olisi voinut kumminkin tiivistää sillä pituutta on melkoisesti ja ylimääräiseen toistoon ajaudutaan. Muutamalla muutoksella intensiivisyyttä olisi saatu kasvatettua ja biisi olisi yhtenäisempi, mutta ei se missään nimessä huono ole näinkään.
0   +1 +2
 
9
Captain_Morgul 19.12.2005
TOimii.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2