Kaikki Kasvaa Pahuudesta

Wårpath | 05.12.2005 | Black Metal
5:37

Track 4 "Black Metal Plague-demo"

9.30   4937 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kaikki Kasvaa Pahuudesta

Pahamaa… syntinen
Täynnä tuskaa… vihaa
Käärme paratiisissa…
Taivas… VITTU! helvetissä

Kaikki yksin yössä… pimeässä
Vaeltaa usvassa… mustassa
Mieli kylpee veressä
On loputon yö edessä

Kaikki kasvaa pahuudesta
Valtaistuin ihmislihasta
Puhtaus hävitetty
Papit seipäillä lävistetty

Nunnat roikkuvat ristillä
Pahuudella siitettyinä
Silmät verisiä kyyneleitä vuotavat
Jumalaansa synnittömät huutavat

Kansa kristittyjen verellä kastettu
Vihan tunnus ihoon poltettu
Nousee viimein valtakunta pimeyden
Kaiken pyhän häväisten sen pahuudella tuhoten

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Shamaanirumpu 15.09.2007
Ohhoh. Kylläpäs oli yllättävän upea biisi, vailla turhia taustasäädöksiä. Vokaalit oli tosin vähän huonontunut tuosta Suicide-kappaleesta, mutta kovalta kuulostaa silti. Siinä oli semmonen helvetin epäpyhä tunnelma, ja tuli ihan likanen fiilis kun luki noita sanoja ja kuunteli biisiä. Siinä oli myös hienoa se, että onnistuitte tekemään loistavan kappaleen, joka onnistuu olemaan myös omaperäinen, lähinnä sahaus/raskas junttaus kohdissa. Erittäin hienoa. Faniutuminen odottaa.
0   +1 +2
 
10
Ei jumalauta oli tykki biisi. Aivan loistavat riffit.
0   +1 +2
 
9
Fastro 14.06.2007
Kyl tää soundi on just kiva. Vaikka itse asiassa lopussa alkaa vähän turtua. Voisiko käyttää vaikka toista soundia jonkin osan biisistä? Ehkä laulussa vähän... no välil se kuulostaa hyvältä, mut sit välillä vähän lapselliselta.

Taas kaipaisin vähän vielä vaihtelua. 3:02 tulee kiva vaihdos, mutta se tuntuu jotenkin erilliseltä - ehkä alku ennen sitä on liian pitkä. Sen jälkeen muuten laulukin taas kuulostaa mukavalta. Ja loppu muutenkin.

4:32 kiva kohta!

Annan nyt sitten ysin, mut kasi ois voinu.
0   +1 +2
 
10
Scoundrel 22.11.2006
Nyt on perkele soundit kohillaan. Lyhyesti sanottuna epäpyhä virsi kaunis, ihan vitun mahtava biisi.
0   +1 +2
 
9
Kyl tää vaan on tiukkaa! Mitä enemmän näitä biisejä kuuntele, sitä lähempänä olen itseni listaamista fanien joukkoon. Riffittely on kyl niin menevää ettei paremmasta väliä.... Kokonaisuutena taas helvetin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 23.05.2006
No tässä teoksessa sitten onkin enemmän sitä omaperäisyyttä jota kaipailin "masterpiece ov...":sta. Kyllä tämä on minustakin "Black Metal Plaguen" kivin biisi.
Rummut ansaitsevat tässä kipaleessa erityismaininnan kitara-sävellysten ohella.
Basson hukkumisesta on taidettukin mainita.
Kokonaisuudessaan hieno kappale.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 12.04.2006
Tästä Tykkään!!!! Tää on kovaa juttua! Te ootte löytäny sen! Sen jutun mikä on ja tulee olemaan! One cult is alive! Or more!!!! \m/ 10+ KAikki kasvaa pahuudesta!! Saatana on meissä!
0   +1 +2
 
9
Modnar 16.03.2006
Alun riffityksissä on mukavan rautaista otetta, mutta jos bassorumpu kuuluisi, toimisi tuo hitaampi soitto hyvin. Nopeammissa tahdeissa sillä ei niin paljon olekaan väliä sitten. Tässä onkin vähän samantyylistä tahditusta ja kitarointia kuin Alghazanthin Subliminal Antenoralla, joka mielestäni on erinomainen asia. Toki tämä esitys on puhtaampaa mustaa meteliä, eikä näihin sointukiertoihin kaipaa kosketintaustoja. Vielä himpun voimakkaammalla äänimaailmalla tämä purisi päitä irti. Toimiva teos.
0   +1 +2
 
8
jun_tune 20.01.2006
Omaan korvaan tuo Suomi kuulostaa vähän hassulta ja hornan jälkeen ei ole enää niin erikoiseltakaan kuulostanut, joten jää tuo tulkinta noiden englanninkielisten varjoon minulla. Riffit taas enimmäkseen laadukkaita, mutta tästäkin olisin voinut vähän karsia pituutta pois. Mutta tehkääs sit siitä tulevasta levystä helvetin hyvä, näiden pohjalta on ainakin hyvä lähtä liikkeelle.
0   +1 +2
 
9
Nasic 05.01.2006
Nonii, nyt oli kitaroissaki enemmä asennet, mut yhä sopivan särönen. Suomeks laulettu oli kans hyvä juttu täs...toimi kyl hyvi. Muutenki tää oli helvetin kova biisi, hyvii riffei ja sellassii koukkui iha tarpeeks. Hyvänkuulost mättöö kyl.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2