Magnetic Fields

Sunfall | 21.09.2005 | Trance
6:53

Warp Brothers henkistä jynkytystä.

8.25   2323 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aurisgale 01.10.2005
Yleisesti voisin sanoa, että biisissä vaivaa lievästi liika diskanttisuus. Masterointi ja miksaus on oikein napakasti toteutettu. Hiukan tietysti tylsää, että biisi kuulostaa suoraan warp brothersilta, mutta minkäs tässä voi marmattaa, jos olisi ehdottomasti tän biisin mukana lattialla jos kuulisin tämän "luonnossa". Alussa mikä häiritsi, ni haitsut oli hiukan laahavat. (liikaa kaikua ja häntää). Kuitenkin pääalueella se muuttui napakan tarkaksi.

Ei herätä suurempia ajatuksia, mutta jos ei anna vaarille sydäriä... ni sit mä hyppään kaivoon. Toimii loistavasti!
0   +1 +2
 
6
Jammin Benjammin 26.09.2005
Missä basso? Mun mielestä tälläsessä biisissä pitäs ehdottomasti olla sellanen pumppaava/imevä Picotto-basso:). Raidi on häiritsevän kovalla... varsinaisesti tän tyylinen mäiske ei muhun toimi, vähän liian tasapaksua mun makuun. Ja huomaa liiankin kanssa että Warp Brothersista on otettu reilusti mallia, mikä on huono juttu jo pelkästään siinäkin mielessä, että niillä itselläänkään ei oo kovin paljoa mitään omaa. Lähes kaikki niitten biisit on jollain tapaa pöllittyjä. Ei valitettavasti iskeny muhun oikeestaan pätkän vertaa.
0   +1 +2
 
9
Protush 25.09.2005
Hyvänkuuloinen tuo yleisö. Warp brothers tästä tosiaan tulee heti mieleen. Hienoa tausta maalailua ennenkun aletaan potkimaan. Tuo heti alussa tuleva sticki ei ollut niin mieleeni mutta warp brothers fanina kyllä kaikki muut perkkarit iskee kybällä! Samoin noi acid saundit mutta hieman olisivat voineet ehkä olla paksumpia. Millä plugineilla saa noin loistavia saundeja? Aivan mahtavia! Linjat eivät kovin rohkeasti kulke meinaan aika peruskuvioita. "Päämelodia" ei niin kovin suurtaa vaikutusta vaikka saundi onkin hyvää. Kokonaisuutena toimisi klubilla yms helvetin hyvin! Masterointi toimii kuin unelma eikä melodiasta tällasessa musiikissa niin tarvistse välittää. Ysin tuotos!
0   +1 +2
 
9
The Piippo 25.09.2005
loistava energiaa pursuava kappale.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta