GodSpell (Original Mix)

Sunfall | 24.10.2006 | Trance
9:21

Uutta materiaalia piiiitkästä aikaa tännekin!

10.00   2038 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Divine-- 03.12.2006
Ohhoh alkaa heti todella leveellä padisaundilla. Basari on _todella_ hyvän kuulonen ja sen energia tuntuu säilyvän koko biisin ajan. Bassokuvio on hyvän kuulonen ja tuo mukavasti eloo padin rinnalle. Square-saundi iskee pirun hyvin siihen 3 min tuntumaan ja tuo fiilistä sahaamisen tilalle. Sopivan hidasta rakentelua ja sitten 3:58 tuleekin liidisaundi mukaan. Sitten jäädäänkin odotteleen jonkunlaista huippukohtaa ja sieltähän se odotetusti tuleekin 4:30. Liidikuvio ehkä toistaa itseensä mutta sitten 5min kohdalla tulee siihenkin pientä vaihtelua ja mielenkiinto kasvaa. 5:30 tuleekin suvantokohta tykyttävän synan kanssa. 6:00 liidi lähtee taas painaan ja tanssijalka alkaakin vipattaan jo siihen vauhtiin että aletaan odotella mitä hienoa biisillä on vielä tarjota loppupuolelle. Siinä 7 min tuntumassa tulee toine suvantovaihe ja biisi alkaa pikkuhiljaa feidautuun pois. Lopetus on aika perustrancemainen. Tunnelma on katossa koko biisin ajan. Todella hyvin onnistunu biisi. 10.
0   +1 +2
 
unikoi 30.11.2006
rouheen kuuloset padit, sais olla vähä läskimmät jotta sais tommost jylhää mahtipontisuutta, mitä ilmeisesti tolla pelkistetyllä sointukuviollaki oot yrittänytki hakea.(?) Intro on ehkä vähän liian pitkä pelkälle padille, olis jotai kivoja effuja saanu olla siellä täällä. Biisi lähtee mukavasti liikkeelle, basarissa on munaa ja samaa vois sanoo tosta läskihaitsustaki, joka tosin on miksattu melko lujalle. Breakdown on ihan jees, ja liikkeelle lähdetään ihan reippaasti. Yksinkertaistakin yksinkertaisempi _melodia_ toimii. Näillä eväillä biisi on aivan liian pitkä. Tuotanto nyt on melko onnistunutta, pieniä kauneusvirheitä siellä täällä, mutta jylhäksi tunnelmointipalaksi tämä ei aivan yltäny. Yritys oli kyllä enemmän kuin hyvä.
0   +1 +2
 
Avez 25.10.2006
Alussa tuli useampaan otteeseen mieleen, että jäikö biisi jumiin, kun mitään ei tapahdu.. Melodia oli hieman liikaa itseään toistava. Mutta ihan hyvin tuotettu biisi kyllä. Miksaus ok.
0   +1 +2