Remember Me

Sunfall | 02.11.2006 | Trance
7:30

Supersahatrancee.

9.00   2306 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Roy 07.12.2006
Kyllä vaan. Basari ja haikat ovat todella hyvän ja kuivakan kuulosia ! Bassosoundi taasen on ehkä aavistuksen hieman llian tumma...Toisaalta mikäs minä olen kenenkään soundeja arvostelemaan.
Biisi ja soundit toimii ja jotenkin Jouluisa fiilis tästä tulee ! :)
0   +1 +2
 
9
Divine-- 03.12.2006
Aah mukavan iskevä basari, hienot taustat ja tyylikkäät melodiat. Fiilis on koko biisin ajan aivan mahtava eikä tuu ollenkaan semmosta hetkee että paras fiilis pääsee jostain syystä katoon. Siitä täytyy antaa rispektiä ;). Vaihtelua löytyy riittävästi, mutta silti itse biisin teema säilyy. Joissain kohissa vaan tuntuu siltä että basso hyökkää vähän turhan rajusti esille :/. Tyylikäs kokonaisuus, josta on annettava 9.
0   +1 +2
 
8
RadeoN 10.11.2006
Rummut on hyvän kuuloset.. sitä pitää nostaa esille kun mikserissä kuulee trance biisin jossa on laitettu huomiota rumpuihinkin. Trancen tärkeinpiä elementtejä. Hyvin on miksailtu ja rullaa pehmeesti eteenpäin. Breikissä alkaa sitten tapahtua ja kun mennään taas niin meininki on oikeen rauhaisan ja hyvän kuulosta. basso on myös mun mieleen.. ihan toimiva soundi. Meno on kuitenkin kokonaisuudessaan aikalailla perinteistä trancea eikä siis tarjoa mitään mullistavia uusia soundeja. Miksaus on kuitenkin ihan hyvän kuulosta ja soundit myös. Melodia osasto on onnistunut myöskin ja linjat luovat hyvää tunnelmaa. Täytyy sanoa että tykkään kyllä biisistä vaikkei kovin uniikki linjoiltaan ja soundeiltaan olekaan! :)
0   +1 +2