Nietos (Shine Fish Remix)

Sulauma | 08.01.2007 | House
8:08

Nietos on niin kovin erilainen kuin ennen.

9.33   2027 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
spintonik 27.03.2008
Voi kiesus kun pukkaa semmoisen maanisen hymyn päälle, tämä biisi pelastaa päivän!

Harmonia, miksaus, biitit, basari joka iskee, kaikki toimii. Ainoa haukku tulee siitä että muuten Shine Fish -remixeille ominaiset vekkulit nimet puuttuvat, ja se ei vaikuta musiikilliseen vaikutelmaan - kunhan on nyt on pakko hakea jotain haukuttavaa koska täydellistä ei ole....

REWIND!
REWIND AGAIN!
STILL ONE REWIND!
10/10
+2   +1 +2
 
9
gordonsininen 24.01.2008
Kyllä! Kummasti löytyy koko ajan uutta ideaa koko biisin keston ajan, ei jää toistamaan liikaa. Bassolinja yksinkertaisuudessaan nerokas! Nuorena ja malttamattomana pidän luonnollisesti enemmän tästä house-remiksistä, vaikka alkuperäinenkin on toki hyvä.
0   +1 +2
 
9
pieslice 23.04.2007
Keskellä yötä kuunsirpin valossa kuunnellen tämä biisi aukesi.
Sinällään hankala teos koska vaatii aikaa ja oikean tunnelman, täydellistä ambientiahan tämä on, ei mitään housea. puhtaasti musiikkina tästä tuli sellainen outo fiilis, biisi on kuin 90-luvun alun Global Communication - new electronica kokoelmat.
Musiikkia eristyneille ihmisille pimeässä - ei kaikille - todellakaan.

Kiitettävä esitys, pidän siitä että ette tee burgerimusaa.
Meni downloadiksi.
0   +1 +2
 
-Juha- 13.03.2007
Tämä Veezayn näkemys tuokin sitten enemmän poweria mukaan. Ei tunnelmaltaan aivan alkuperäisen veroinen, mutta toimisi tietysti paremmin vaikka clubilla. Soundeiltaan ja linjoiltaan pitkälle samaa kuin alkuperäisessäkin, mutta esim. pianoa on tuotu enemmän esille. Mukavaa rytmiä bassossa ja hihateissa. Ei tästä kummempaa sanottavaa löydy... toimii yhtä hyvin kuin originaalikin. Nyt on mukava vaihdella oman fiiliksen mukaan soittaako kumpaa versiota :)
0   +1 +2
 
9
Twight 20.01.2007
Tosi vaikeaa sanoa tästä kappaleesta mitään, mutta yritän kuitenkin. Tämä on juuri sellaista musaa mitä haluan kuunnella tosi väsyneenä absurdin haahuilevassa mielentilassa - ja sanoessani "juuri sellaista musaa", tarkoitan täydellistä. Paitsi niissä kohdissa, joissa kappale yltyy liian reippaaksi. Rumpukomppi on aavistuksen liian pirteä kappaleen tunnelmaan tietyissä kohdissa. Ehkä pelkästään se, että bassorumpuun olisi saanut jonkinlaista kuivuutta olisi tehnyt jo paljon. Sama basson kanssa. Kokeilin EQ:lla vähentää basson alueen voimakkuuksia ja se oli hieman sinne päin, mitä itsellä oli mielessä. Jos ei tätä pientä juuri ja juuri maininnan arvoista seikkaa oteta huomioon, on kappaleen yleisluonne raikkaan väsynyt, viipyilevä ja ajaton. Adjektiivin 'ajaton' voi mainita pelkästään silläkin syyllä, että kappale sisältää nuo pienet pianoilut mutta sitä lisää myös säväkästi heiluva hihatisto ja tilan tuntu. Phaser hihatissa, enpä olisi itse keksinyt. Toimii minulle.. Kaukainen tuulinen kahdesta osasta koostuva lead on kappaleen johdattavin komponentti, vaikka sitä ei heti sellaisena pidäkään. Se, mitä olisin mielummin kuullut tässä kappaleessa, on väsyneempi tunnelma.
0   +1 +2
 
10
rewind 10.01.2007
Tautisen hyvä veisu, melkein yhtä hyvää kuin tällä hetkellä syömäni Fazerin konvehdit. Kaikki toimii, basari potkii sopivasti ja muutkin instrut on hiottu särmättömiksi.

Nam nam.
0   +1 +2
 
8
KANU 09.01.2007
Mukavaa fiilistelyä ja kiva äänimaailma. Toimii hyvin esim. Taustamusana.
0   +1 +2