Huurut (veezay remix)

Sulauma | 08.01.2006 | Trance
11:45

Veezayn eeppisesti vaahtoava näkemys Huuruista. Uudistuneella isillä on uutta vauhtia ja huimasti pituutta. Pois alta!

8.20   3535 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
flaa 07.05.2006
Hieno veto veezaylta. Hyvin tehty alusta loppuun saakka, ja sisältää paikoitellen koskettavat melodiat. Toi puhdas droppi/pilinä kuulostaa hyvältä täs. Rytmeissäkään ei ole mitään vikaa, hyvin tuotettu. Käyttää huiman pituutensa melko arvokkaasti.
+1   +1 +2
 
9
Noison 17.01.2006
Loistava biisi. :) Ehkä vähän turhauttavan pitkä, mutta ei se kokonaisuuteen vaikuta mitenkään. Soundit on loistavat ja toimii hyvin kokojan. 9 arvoinen biisi.
0   +1 +2
 
8
Dj Bright Fire 13.01.2006
hienoo työtä mut oisit voinu tehä vähä lyhyemmän kato yks perse hiessä tehty piis on parempi kuin tusina juosten kustu piisiä mutta tosi hyvin osattu buzzilla ja ei mitenkään amatöörimasta... (keep on raving:))
0   +1 +2
 
Lumonia 09.01.2006
Vuosi 2006 alkaakin näemmä varsin lupaavasti, ainakin trancen osalta. Heti alkuun täytyy mainita, että tämä on kyllä pitkään aikaa erinomainen teos ja erittäin raikas tuulahdus on kuultavissa soundissa.

Biisi alkaa kivasti yllättäen kuuntelijan aivan helvetin hienolla bassorytinällä. Linja on todellakin kivan kuuloinen ja soundin kanssa pelaavat yhteen mallikkaasti. Tahti on letkeä, mutta silti drive jaksaa jollain ilveellä olla varsin kiukkuinen. Kick ei huku mihinkään, mutta clap saisi olla aavistuksen kirkkaampi. Haikoista ei ole omalla kohdalla kyllä mitään pahaa sanottavaa, ne toimivat mallikkaasti mukana. Hyvin on myös pidetty mukana tuota terävää happoa, eikä menty liiaksi hempeisiin maailmoihin. Isompi acid-soundi nousee kivasti piilosta esiin. Ehkä kuitenkin alun rakentelu on aavistuksen pitkästyttävää, vaikka soundit jaksavat ihastuttaa ja drive pistää jalan vipattamaan.

Suvanto on ihanan tumma ja kouraisee kivasti vatsanpohjasta suurilla volyymeillä. Square space -synan soundi on juuri sopivasti kirkas ja lyhytsointinen. Padin noustessa huomaan, että soundi voisi olla clapin tavoin hieman kirkkaampi, jotta suureellisuus tulisi hyvin esiin. Sitten voinkin sanoa, että morjes! Padin laskeudutta mukaan tuleva basso groove on aivan mahtavan kuuloinen! Biisi saa voimakkaita psy-vaikutteita, sen verran mitä psytrancea olen kuunnellut niin tämä on mielipiteeni.

Basson kanssa jatketaan kivaan väliphaseen, joka on sopivan raikas ja hyvin väkevöitetty hapon avustuksella. Groovebasso tosiaankin on erittäin hypnoottinen, ainakin allekirjoittaneen mielestä. Biisi kiusaa kyllä ihanasti kuuntelijaa leikkien odotuksen tunteella varsin häpeilemättä. Tästä on osoituksena viimeinen nousu kiukkuiseen driveen. Mahtavaa! Vaikka biisi jo loppuu niin mieli pysyy korkealla square -soundin ansiosta.

En jaa tälläkään kertaa numeroita, koska se ei mielestäni tee oikeutta kappaleelle missään muodossa. Sanat välittäkööt ne fiilikset ja mielipiteen kappaleesta. Koottuna voin kyllä todeta, että tämä oli varsin kova suoritus, joka kyllä nostaa hieman oman musisoinnin kynnystä. Se on vaan vaikeaa, kun oma-asetteinen rima taas nousee... :) Kaikista kuulemistani Veezayn kirkkaasti paras kappale!

Kiitos!
0   +1 +2
 
Apo 09.01.2006
Veezay on selkeästi suomen Sasha, kappaleen vienti sen verran rauhallista ja varmaa. Biisin hittipotentiaali on korkea, tätä voisi lähteä tarjoamaan jo sopiville levymerkeille.

Biisin rakenne toimii hyvin, uusia elementtejä tulee mukavasti kehiin. Parhaiten toimii metallinen bassokuvio joka tulee puolivälissä mukaan, sääli että se jää turhan nopeasti muiden elementtien taakse eikä lähde revittelemään. Loppupuolella kahdeksan minuutin kohdalla hiljainen kohta jää vähän vaisuksi ja nostatus voisi olla ehkä vähän mahtipontisempi.

Tyrkkyä levymerkeille siis, hophop.
0   +1 +2
 
8
KAMUI 09.01.2006
Hyvin toteutettu biisi. En ole alkuperäistä kyllä kuunnellut. Hyvät melodiatr ja rauhallinen tunnelma koko biisin ajan. Vähä yksitoikkoiseksi tämä käy ajan mittaa kylläkin. Soundit on ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
Infratuna 08.01.2006
Huomattavasti tylsempi kuin alkuperäis tuotos, mutta laadukkaasti tuotettu.
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 08.01.2006
Alkaa tasaisenvarmasti Veezayn tyyliin. Hieno bassline on syntynyt. Itse haitsut tuntuvat hitusen turhan laahaavilta alkupuoliskolla (voisivat olla hitusen kirkkaamatkin), mutta peittyy nätisti muitten hienojen psykedeelisen omaperäisten äänien alle. Soundit ovat sekavan oloisia hiukan, mutta joku ihme saa pitämään tästä sekavuudesta... "jääpuikko"-leadi kuulostaa hilpeältä ja samalla todella tunnelmalliselta.

"Jääpuikot" saavat seuraksi hienosti nostattavia padeja. Padien vaihdot kuulostavat erinomaisilta kaikkineen juustomaisuuteineen ja sointuineen. Tasainen osuus tasoittaa mahtavasti kertakaikkiaan hiukan levotonta meininkiä. Happoinen bassline on varmaankin tämän biisin remiksattu osuus ja veikkaisin myös noita erikoisia "jääpuikko"-murtosointuja, jotka soi tuolla jo aijemmin (voin olla väärässäkin? (minäkö muka?))

Biisi pumppaa hienosti ja bassline tekee tästä trancetuksesta todella uniikin oloisen... enpä moista ole ennen kuullut trancen puolella. Biisillä on pituutta, mutta kuuntelu ei kyllästyttänyt missään vaiheessa.

Rakenne on virheetön ja masterointi on hoidettu viimeisen päälle. Ainut vähäinen miinus tulee alun laiskuudesta, mutta mitäs tässä valittamaan, kun alkukin on erinomainen. Näin tehdään loistavaa trancea... Ehkä mielenkiintoisin biisi mitä Veezay on koskaan tenyt/remiksannut.

Häpeäkseni pitää ilmoittaa, että en ole kuunnellut alkuperäistä, mutta enköhän sen korjaa ajan kanssa, olen vain liian väsynyt valvomaan lisää... (outoa minun suustani). Mutta tuo korjaantuu taas kun hikiset kuulokkeeni liimaantuvat päähäni.

Varma soittolistasuosikkini<3
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat