Neoptera

Sulauma | 13.06.2009 | Dubstep
4:53

Joulu 2007 on täällä!

9.60   1505 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Ozzyboyremix 08.02.2011
Oyoy! Todella maistuvaa dubsteppiä. Parhaita täällä mikserissä. Pianoista tykkäsin välissä, soundit kivat. Bassot ihan kivat, vähän kovemmalle olisi voinut laittaa. Introssa ja Finalessa molemmissa käännetty ääniä väärinpäin. Tuntui toimivan.
0   +1 +2
 
rewind 23.08.2010
Tämän kanssa palailee hetkittäin 90-luvulle. Kiero on kuin korkkiruuvi, mutta kukapa nyt liiallisesta helppoudesta pitääkään. Vaatii pitkän tutustumisen, minkä jälkeen avautuu kuin sardiinipurkki.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 28.10.2009
Oho, yllätyin positiivisesti, vaikka synkemmästä dubstepistä enemmän pidänkin ja kuuntelenkin. Herättää aluksi varsin sekavia tunteita, mutta intron jälkeen osaa jo sanoa, ettei matka koskaan ollutkaan vaarallinen, sitä ei vain osannut odottaa ja toisella kuuntelukerralla tietääkin jo miten suhtautua asiaan. Tämähän on lähestulkoon taidetta. Boards of canada-vaikutteet paistaa läpi, siitä plussaa. Rakenne, miksaus, vaikutteet ja tunnelma kohdillaan. Oikeastaan, tässä tuntuisi olevan kaikki kohdallaan. En keksi mitään huonoa sanottavaa tästä. Varsin mielenkiintoista... tätä voisi kuunnella koko päivän.
0   +1 +2
 
Haava 27.10.2009
Tunnelma on introssa rikkinäisen psykedeelinen juuri kuten pitääkin. 8-bittisen rouheinen fiilis saundeissa läpi intron on aivan mannaa korville. Itse biisin rikkonainen rumpukompin rytmi on jotain saatanallisen siistiä ja tukkii pään ja korvat painavalla metallrouheella. Tässä tulee juuri sellainen olo, että tahtoo hakata päätään seinään epätasaisessa rytmissä joka ei ikinä onnistu osumaan yksiin tuon biisin kompin kanssa. SAATANA! Upea on muuten myös tuo vihlova outro kaoottisine änineen. Hieno, että biisi myös jaksetaan lopettaa.

Tää on ihan kymppi. Lisäänpä mun mikseri listalle.
+2   +1 +2
 
Disintegr8 26.10.2009
Olisin toivonut intron jälkeen vähän rankempaa menoa, eipä silti, kyllä tuo rakenne toimii sellaisenaankin. Kaksi äkkiseltään mieleen tulevaa adjektiivia ovat "haikea" ja "aggressiivinen", yllättävän miellyttävä yhdistelmä. Perkussiopuoli on letkeä niinkuin pitääkin ja rullaa hyvin mystisten taustamelodioiden seurana. Korkealta soivat koskettimet eivät häiritse ja ovat tasapainossa hyvin mukaan miksatun basarin kanssa. Lopun feedbackmaiset huminat muodostavat hienon outron. Kaikkiaan nasevaa dubsteppiä, juuri sopivan hienovaraisesti yhteen nivotuilla soundeilla. Pidin!
0   +1 +2
 
Kallemania 22.10.2009
Tässä biisissä on kaikenlaista hienoa efektiä ja soundi, hyvä. Tunnelma on futuristinen ja pohdiskeleva, mukana ahdistusta ja synkkyyttä. Tulee mieleen jotkut kaupungin kadut yöllä, valojen hohtaessa.

Intro oli hieno, pitemmän päälle biisi vähän lässähti, ois jääny kaipaamaan jotain enemmän. Basso & rumpukomppi taustalla on hyvä, olisin odottanut kuitenkin jotain erikoisempaa. Korkeat pimputukset toimivat kuitenkin hienosti koko ajan, pidän tuollaisista kovin paljon.

Muakin häiritti tässä kun tää kommentointiboxi oli aikasen pieni jostain syystä.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 20.10.2009
No ei ihan helpoimpia biisejä lähestyä. Ja varsinkaan, kun tämä kommentti ruutu on yhtä ahistava kuin tuo biisi itsessään. En tiedä onko bugi vai mikä, mutta ruutuun mahtuu kerralla 5 kirjainta.

Tunnelma ja äänimaailma on rikasta ja monipuolista. Paljon on kaikkea saatu ängettyä mukaan, niin melodiaa kuin soundiakin. Tehty se kuitenkin yhtenäiseksi loistavan basson ja rytmiryhmän avulla. Siihen on sitten helppo lätkiä kaikenlaista, niin luulis. Tässä ne kuulostaa erittäin harkituilta ja tasapainoiselta. Ainoa mikä oikeastaan "ärsyttää" on ehkä liian kliininit saundit makuuni, enemmän säröä peliin ja se ois sitten lopullinen ahdistus siinä.

Nutta erittäin kunnianhimoinen teos.
0   +1 +2
 
10
To1 16.06.2009
Ei voi muutakun sanoa että onpas hieno meininki. Tunnelma tempaa mukaansa välittömästi alusta lähtien. Rummut mäiskivät omaa rikkonaista rytmiään ja maukas basso täytteenä natsaa kuin nyrkki otsaan. Taustamölinät, -pölinät ja -kolinat luovat oman maailmansa taustalle mutta silti kokonaiskuva säilyy luonnottoman ehjänä.

Ei voi muuta sanoa kuin oivaltava, luova ja muutenkin helvetin hyvä biisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta