Don`t Stray From the Path

Snakepath | 02.11.2009 | --
7:14

Sävellys ja toteutus: Hermann Stardust

En ole tehnyt mitään pitkään aikaan tälle projektille, mutta kun haava nosti snakepathin maailman paskimmaksi bändiksi (voitettiin jopa mamba siinä kategoriassa), oli pakko moisen kunnianosoituksen jälkeen taas ulostaa uutta materiaalia ilmoille.

Minulle tyypillisellä tavalla kaikki on tehty koneella. Joten kekkosien kitaroinnit on korvattu tässä aina niin hurmaavilla midi-kitaroilla

8.00   394 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dbgirl 06.11.2009
Onpas majesteetillinen alku, jonka jälkeen mennään aivan toisenlaiseen joskin yhtä vanhahtavaan tyylilajiin. Charming, nyt tekisi mieleni olla tanssimassa jossain vanhassa elokuvassa joka kuvaa kieroa yläluokkaa. Tuo heviosasto tuli täysin yllättäen :D

Tuo neljän ja puolen minuutin kohdalla (suunnilleen) alkava kohta vähän lässähdyttää kuuntelukokemuksen ja kestää valitettavasti loppuun saakka.

Mutta silti 7 minuutin kappaleesta, josta ensimmäiset neljä ja puoli minuuttia on onnistunutta matskua, ei voi kuin kehua. Olen aina ollut heikkona bändeihin/artisteihin, jotka kurottavat pidemmälle kuin kuuhun. Sopiva annos yltiöpäistä hulluutta ja lahjakkuutta is lovely! Pienet tai suuretkin onnistumiset sellaisissa on vain inhimillistä ja tuovat hymyn huulille. Pieni ihminen - suuret tavoitteet = ihmisyys.

En voi tajuta miten Haava on voinut sanoa tätä rakastettavaa pientäsuurta yhtyettä maailman paskimmaksi bändiksi. Haava ei vain ole kuunnellut tarpeeksi. Se annettakoon silti anteeksi - jopa Haavakin on joskus erehtyväinen.

Tööt tööt.
0   +1 +2