Nowhere

Snakepath | 18.03.2007 | Avant-Garde
2:32

Biisi on täysin Hermann Stardustin käsialaa. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.00   504 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jamsteri 28.11.2007
Loistavaa! Ehkä lapsellisen oloista, mutta silti samalla jotenkin kieroutunutta meininkiä. Tällainen musiikki sytyttää kyllä kaltaiseni (teko)taiteilijan. Tässä biisissä ei pääse valittamaan, että tämä alkaisi toistaa itseään, tosin sehän nyt kielletään näköjään noissa säännöissäkin.

Mielestäni biisin arvaamattomuus on lähinnä hyvä asia -koska se muuttuu niin paljon, se ei ala kyllästyttämään missään vaiheesse, kuten jotkut biisit alkavat. Tosin tämä arvaamattomuus aiheuttaa myös hieman irtonaisen vaikutelman: Kun tätä kuuntelee tarkemmin, alkaa tuntuu hieman silti, että tässä olisi leikelty kolmea kappaletta ja liimattu niitä toistensa lomaan. Tosin kun samankaltaiset kohdat kuitenkin toistuvat uudelleen, niin tämä vaikutelma lieventyy aika lailla. Osa kohdista tuntuu myös olevan aika hiljaisia, mutta sehän vain synnyttää nyansseja, mikä on hyväksi.

Siitä tulee pientä miinusta, että välillä tuntuu siltä, että melodiaa voisi olla enemmänkin tai nykyiset melodiat jäävät jokseesakin "taustamaisiksi". Mitäköhän vielä sanoisi... Lopun massiivinen piano miellyttää korvaa oikein kivasti.(Tulee muuten jonkun wormsin musiikin mieleen).

Silloin tämä olisi ollut täydellinen teos, jos nuo muutokset olisivat pysyneet hieman kevyempinä ja irtonainen vaikutelma olisi hävinnyt hieman enemmän. Loistava tämä tosin on nytkin. 8½~9
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat