Düsseldorf

Snakepath | 25.03.2005 | Avant-Garde
11:10

Albumilta: Snakepath

Part 1: Düsseldorf/Moe 00:01 - 04:40
Composition, programming, lyrics & vocals by
Damien Chamberlain

Part 2: Playa de los Muertos 04:41 - 05:59
Composition & programming by
Hermann Stardust & Damien Chamberlain
Lyrics: Hermann Stardust
Contains a speech synth line from our song Dragonfire (Damien Chamberlain/ Hermann Stardust)

Part 3: Second Hand Sock (part 5)/Alcohol and pills (part 2) 05:59-07:49
Composition & programming by Hermann Stardust
Contains a riff from our song Satanic Hell Jam (Damien Chamberlain/Herman Stardust)

Part 4: Katie Holmes in Go 07:49-08:37
Composition, programming, lyrics & vocals by Damien Chamberlain

Part 5: Second Hand Sock (part 6) 08:37-11:10
Composition & programming by: Hermann Stardust & Damien Chamberlain.
Contains a riff from our song Second Hand Sock (part 2) (Damien Chamberlain)
lyrics : Damien Chamberlain

7.69   4819 kuuntelua

Kappaleen sanat

Old Moe had a farm and a house/
A fucked up crack whore as a spouse/
Old Moe says he's gonna stab me/
The motherfucker's high on crack, see/
But that's just what old moe's like/
when he's got his dope ho's knife/
Still maybe coke nose life/
will make me choke Moe's wife/
I spit on Moe and hit his ho/
and spit on Moe and slit his throat/
The voices tell me to kill his kids/
David, Rodney, Jill, Liz, Mitch/
and that 16-year old Jenifer Bitch,/
who gave me herpes and made my genitals itch/

Düsseldorf

(whatever)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Otto1 02.12.2007
aaah snakepath! Oon pitäny teidän biisejä ankarassa kuuntelussa jo kuukausia ja näistä biiseisä Düsseldorf on jäänyt parhaana mieleen. Kappaleessa on erinomainen tunnelma ja ihan ensimmäinen riffi on hittiainesta. Loppupuolella oleva supermariomainen nintendosaundimelodia muttuu orkesterisaundeilla vedetyksi kirkaisun saattelemana ja se kohta saa heittään volttia. Loistobiisi!
0   +1 +2
 
10
dbgirl 15.04.2006
1 osa: en pidä tuosta räpistä, vaikka se siihen sopiikin. En vain pidä. Hyvät, kovat rummut ja koskettimet. Yksinkertanen. Kiva melodia, jää mieleen. Hieman animemusaa seassa olen kuulevinani. Ykkösosassa itsessään jo monta osaa!

2 osa: Tästä pidin. Yksinkertainen ja nätti, tunnelmallinen. Romanttinen.

3 osa: Kovaa menoa. Tämäkin yksinkertainen. Kunnes tulee nintendoo sekaan :) Ja klassista. Tämän siitä saa kun napsii alkomahoolia ja pillereitä.

4 osa: Hienot viipyilevät kaiutinefektit. Rummut jees.

5 osa: Mikä ihmeen hiljennys tässäkin on? Nintendoo, jonka jälkeen industriaalista konemusaa ja taas nintendoo. Kiljaisu katkaisi mukavasti kivan lapsenomaisen tunnelman. Kivat kosketinkuviot, pidin kovasti. Pelästyin tuossa lopussa monesti. Tarkoitus?

Yhteenveto: Eka osa puudutti, muu osa ei. Oli erittäin mielenkiintoinen tuttavuus. Omaperäinen jälleen kerran. Monia osia jotka hallitset(te) hyvin, se on vaikeaa. Loistavaa. Antaisin 10- tuon ekan osan pitkästyttävyyden takia ja vielä kun se oli niin pitkäkin. Mutta 10 tulee.
0   +1 +2
 
7
jaacob 11.05.2005
No olipas järkäle,osasta tästä tulee semmoinen taustamusiikki-fiilis, ehkä se ei ole tarkoitus, ehkä on. Toisaalta nämä eri osat ovat todella erilaisia, mitään toinen toiseensa sitovaa asiaa tai teemaa en löytänyt eli vaarana on saada aikaan kappale, joka on huomattavasti vähempi, kuin osiensa summa. Paljon mielenkiintoisia jutskia, kokonaisuus vain ei jäsenny mulle mitenkään. Mä olin jo ihan varma, et se oli loppu ku tuli vielä varis kuikkimaan,heh.
0   +1 +2
 
7
ESonic 10.05.2005
En usko että tuohon laulun roboottisoundiks vääntämiseen ois ollu tarvetta, mutta toisaalta se sopii tohon muuhun meininkiin. Ihan hauskat toitotukset välillä. Sopis jonkun pelin taustamusaks. ;)
0   +1 +2
 
Olavio 10.05.2005
Tätäpä satuin jo kuuntelemaan aiemmin lähiaikoina. Projekti on mielenkiintoinen julistuksineen, avant-gardeahan tämä todella on. Itselleni kappaleen mielyttävin osuus on alussa, mutta hyviä juttuja on kyllä pitkin kappaletta. Avantgardetouhuiluna ajatellen ymmärrän tätä paremmin, mutta pituutensa puolesta musiikkikuuntelun nautinto jää osittain ensimmäisell kerralle. Viehätystä on, mutta ainesta on niin paljon, että näistä olisi kasattu monta erinäistä kappaletta. Teknisesti ovat osaavat tyypit asialla, sen kyllä kuulee, mutta näitä elementtejä kuulisin mieluusti hiukan eri muodossa. Yhden kuuntelun verran loistokkuus säilyy, mutta muuten hienon hienot jutut jäävät toisistaan irralliseksi (ei tietenkään yllätys, mutta kaipaisin lähempää yhteyttä osuuksien välillä). Heavyosuudesta ja sen jälkeisestä nintendoilusta isot plussat!
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Jaa-a ei kyllä meikäläisen makuun... ite oon ihan perus melodioitten perään... kaipa tällekkin löytyy kohdeyleisönsä.jätän arvosanan antamatta. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
Trilobiitti 10.05.2005
simppeli peruskomppi huonoilla rumpusaundeilla, puoli vocoderia puoli huonoa laulua ei säväytä. äänimaailma kuiva ja eloton. en anna arvosanaa.
0   +1 +2
 
Trilobiitti 10.05.2005
simppeli peruskomppi huonoilla rumpusaundeilla, puoli vocoderia puoli huonoa laulua ei säväytä. äänimaailma kuiva ja eloton. en anna arvosanaa.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 09.05.2005
En oo tällasta genreä oikein ennen kuullutkaan mutta tää kuulosti kyllä ihan hienolta. Toi flute vai mikä onkaan on ainakin hyvä. Sitten nuo vokaalit kuulostivat ihan hauskoilta.
Ihan hyvÄ!
0   +1 +2
 
10
Area75 09.05.2005
mielenkiintoista... todellakin erottu mukavasti edukseen tämänpäiväisistä biisuista. Erityisesti pidin tästä monipuolisuudesta mitä tämä tarjosi eteen. Namu melodioita. Toimivia perkussioita. Yllätyksiä! Soundit hyviä. XD nintendoa!! vau.. :)) Täähän biisu on helmi ja paranee loppua kohden kokoajan! Ajattelin et onpas paljon tyhjää biisin lopussa... WOAH! varis meinas pudottaa tuolilta.....
Todella hieno kokonaisuus!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta