As Seen Before

Scion | 04.05.2005 | Nu-Jazz
2:41

Badapdappabap

Soittimet: basso, piano, softasyna (Orchestral)
Tehty: tuokokuu 2005

9.63   2099 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 18.12.2006
Hmm, tässä on kyllä jotenkin siistillä tavalla enemmän särmää kuin noissa uudemmissa, olisikohan liiallinen tuotannon hiominen vienyt potkua pois? (tosin kyllä mä tähänkin sitä säröä ja kompuraa lääkkeeksi määräisin).

Taasen hyvää fiilistä ja tunnelmaa, ja taasen jään kaipaamaan vielä enemmän rypistystä.
0   +1 +2
 
9
digius 23.09.2005
On tää ihme projekti, mitä vaan kuuntelee niin jo nousee korvat pystyyn ja suu nousee virneeseen..
Näissä on jotain saamarin positiivista ja samalla jotakin suomalaista melankoliaa, hieno yhdistelmä, skatti soikoon vai mikä accapella lienee mutta meikäläistä viehättää tällanen sekoilu genrejen välillä ja sisällä (ja ulkona)!
0   +1 +2
 
10
Sun kappalevalinatsi on tosi hyvä. Ja sitten vielä noi skatit! Tää on hyvä.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 12.06.2005
Green Kebab puhui asiaa. itselleni tosin kuuluvuus vasempaan korvaan n.75db huonompi mutta menoa ei haitannut . kuittaan kommentoinnin Kebabilla.
0   +1 +2
 
9
Jerobeam 21.05.2005
Vokaalit kuulostaa aluks oudolta, mutta lopuks hienolta! Bassokuvio osoittaa vahvaa ammattitaitoa, mutta rumpupuolella on vielä parantamisen varaa?
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 13.05.2005
vitun hieno Basso!! siitä siis lähetään... sit tää Badapdappabap.
perkele se hyökkää silmille kun raivotautinen ahma,varsinkin kun ekaa kertaa tärähtää ilmoille. mä kuuntelen aika lujalla yleensä ja meinas tulla kyl pulla pöksyyn kun badabbaa tärähti silmille.pääs ikä'änkun yllättää. mut joo, se siis pikkasen liian lujalla...ehkä, mut tää on mun vaatimaton mielipiteeni ja se voi vaihtua esim.tuulensuunnan mukaan , joten siitä ei pidä liikaa välittää. muuten tää on letkeetä ja mukava kuunneltavaa, miilaik.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 05.05.2005
Ckat tyylinen laulanta todella maukasta ...sit atmösfäärinen melodionti on erittäin jatsia... myös käyttetyiden soimien saundit ovat parantuneet sikana..hienoa
0   +1 +2
 
10
May-Jo 04.05.2005
Loistavaa! Olen melkeinpä sanaton,mutta vain melkein! Ehei, et säästy romaani-kommentilta :) Vaan omapa on syysi, sillä tämän biisin teema todella oli 'inspiraatio'.
Kun ensimmäiset sävelet tulvahtivat korvaani(tai siis niihin molempiin tietysti), katse painui maahan ja mielen valtasi tietynlainen haikeus. Synan kaihoisa hyräily sai ajatukset vaeltamaan muistojen virtaan kahlailemaan. Mutta kun ensimmäiset padadappadappaat-kajahtivat, ei hymyn leviämistä kasvoille olisi voinut estää edes Amerikan lainsäädäntö! Heti muuttuivat murheet murmeleiksi, ja mieli kohosi lomafiiliksiin. Ei, hieman korkeammalle. Juu, juuri siihen.
Todella,kyllä on taas semmoinen teos pamahtanut musiikin maailmankaikkeuteen, että oksat ja rungotkin pois! Syna-hyräilyt, rumpu-rokitukset, basso-tsädäämit (ei niille voi antaa maallista sanaa)ja ennen kaikkea papadappappapaa. Siinä kombinaatio, joka pistää suru-sopulit preerialle!
-Kame-
0   +1 +2
 
10
makes69 04.05.2005
Erittäin laadukasta matskuu,intro on tunnelmainen mutta kun biisi lähtee käyntiiin naama menee hymyyn erittäin iloista eikä liian vakavaa hienoa että joku osaa vääntää tällaista kevyempää ja kesäistä ja iloista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat