2 Kertaa

Roope Kalajo | 31.07.2004 | Pop
5:06

Parannettu versio

Säv&san:Roope
äänitetty Woodbriar studiolla

9.00   2945 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
rikkalapio 01.07.2006
Juuh, kyllä tämä biisi toimii näin vuonna 2006 tasan tarkkaan yhtä hyvin kuin kaksikin vuotta sitten. Sanoja sie kyllä osaat oikeen järjestykseen laittaa, soittamisesta nyt puhumattakaan. Vitsinä vois sanoa että biisistä humaltuu tulee varmaan koko korillinen olutta ;-) 2 x aaa...
0   +1 +2
 
juuhaaaaa 15.06.2006
Hyvät on elementit biisissä! Suosittelen, että sovitat biisin vaan vähän lyhyemmäksi.
0   +1 +2
 
10
Nasta biisi, ainakin kertosäkeistöissä on tosi hyvä fiilis. Oikeastaan kaikki Roopen biisit ovat hyviä. Minä kyllä luulin, että Roope harrastaa vain ja ainoastaan tennistä, mutta näköjään myös musiikin säveltämistä. Mutta kuitenkin kliffa biisi. Kymppi!

Ja vielä pari sanaa äidiltäni:

En koskaan uskoisi, että voisin kuunnella lauluja vieraalla kiellellä ja jopa hyräillä musiikin tahtiin. Albumi on koskettanut minua paljon! Erityisesti jäi mieleen 2 viimeistä kappaletta. Niissä on jotain herkkää ja hyviä tunteita herättävää, ja kappaleet on miellyttävää kuunnella. 10 pistettä jokaiselle! Viime työpäivien aikoina aina kun katselen ikkunaan kaupunkitalojen kattojen yli, tulee mieleen ”Syksy”-laulunne.

Paljon hyviä lauluja ja lahjakkaita tennisoppilaita Teille jatkossakin!
T. Romppu & Svetlana
0   +1 +2
 
9
Moonlight-bay 23.05.2005
vähän ihana biisi.. :)
0   +1 +2
 
8
Raipe 09.02.2005
Elikkäs... Biisi on kokonaisuutena hyvä. Kertosäe sopii luontevasti säkeistöihin ja itse ainakin tykkäsin kertosäkeen lopussa tulevasta nousukohdasta, mikä se nyt sitten nimeltään onkaan. Laulu olis voinu ehkä olla hieman terävämpää, ei niin kuiskailevan oloista ja rummuissa hieman enemmän vaihtelua ja napakkuutta. Toki osa menee 128Kbps:n piikkiin ymmärrettävästi. Muuten kappale oli varsin kuunneltava, eikä ehtinyt tylsäksi käydä. Kitarahommista en pahemmin ymmärrä, joten jätän sen puolen kommentoimatta. Tästä on varmasti hyvä jatkaa! Ihan oli mukavan kuuloista poppismusaa. =)
0   +1 +2
 
9
Roope Paltta 22.01.2005
Hieno biisi. Ammattitaidolla tehty sävellys ja sanoituksessa oli hienoja ns. oivalluksia, mm. lehden unohdin, mut koiran talutin..:) great!

Soittotaito ja soundit loistavat. Laulu oli hyvää/pehmeää ja mukavan kuuloista, vaikkakin välillä tuli sellainen fiilis että laulun vois vetää paikkapaikoin ehkä hiukan terävämmin, jolla ehkä tarkoitan siis, nousu ja lasku johdannaisia kohtia. Tosin mulla on aina se fiilis..:)

Ei muuta kuin tsemppiä ja lisää biisejä tekemään. Hyvä ja lahjakasta meininkiä sulla on kyllä!
0   +1 +2
 
9
sare 09.12.2004
todella makee tyyli näissä sun biiseissä... tällasta helppoa kuunneltavaa, josta tulee hyvä mieli. makee lauluäänikin. voisitko muuten harkita et joskus kunnolla avaisit ääntä jossain kertsissä? tuli vaan sellanen yleisolo et voisit saada vähän enemmän irti. biiseistä semmonen ajatus, että vähän mahtipontisempaa kertsiä kaipais joskus mutta ehkä se oon vaan minä.

ei siinä, ettei toimis näinkin mainiosti. ja varsinkin tää viimenen on aika hemmetin hyvin tuotettua kamaa ("maallikon" käsitys) ja soundit mainiot. melodiat ovat hyviä, mutta eivät räjäytä tajuntaa, sillä puolellakin voisi olla vielä siis parannettavaa. melodiat ovat itselleni kiinnostavin osa yleensä kappaleessa, joten ihan kymppiin ei taivu. mutta mainiota tämä oli kaikilla standardeilla.
0   +1 +2
 
10
MsKupari 10.10.2004
nää oli hyviä jo ennen ku parantelit niitä.. mutta tietenkin ne on nyt entistä parempia. sanoista pidän vieläkin paljon ja ne on niin ihanan kesäsiä.. tästä biisistä tulee jotenkin aina tää kesä mieleen.. aika monta kertaa oon nimittäin kuunnellu tätä. vaikka nyt vasta kommentoin. ku oli koneessa joku vika :D tee vaan näitä biisejä lisää ja muista aina kertoa kun tulee lisää.. mä kyllä kuuntelen niitä urakalla.
0   +1 +2
 
10
N-a-n-a 31.07.2004
ihan yhtä hyvä kuin viime kuuntelullakin... ja nyt nuo sanat erottuu vähän paremmin... aika kiva tuo kertsi... jää mukavasti päähän soimaan... hyvä :)
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 01.08.2004
Kyllä vain! Radiomatskua nimenomaan. En taatusti erottais joukosta. Nyt kuuntelen kuulokkeilla keskellä yötä baari-illan jälkeen ja mukavasti maistuu. Toimivat laulut ja melodiat. Poppi ei oo meikäläisen aluetta liiemmin, mutta laatumusan kyllä tunnistaa alueelta kuin alueelta. Hyvin pelittävät elementit keskenään ja ei tule tylsää vaihetta biisissä. 3:14 todella upea rauhallinen fiilistely. Iskee meikäläiseen. Hyvä biisi tosiaankin. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta