Kesän viimeinen ilta

Roope Kalajo | 31.07.2004 | Ballad
4:20

Yleisön pyynnöstä uusi akustisempi versio tästä valssista!

9.25   2532 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

digius 19.05.2006
Väärä kommentointi ajankohta juuri tälle tiedetään (19.05), mutta silti valssi pitää kuunnella kun kohdalle sattuu (ja kohtahan se on taas elokuu..;).
Ensinnäkin hyvä tarina. Tehoaa hyvin moneen suomalaiseen perhekuntaan.
Musiikillisesti hyviä elementtejä yllinkyllin, haitarit, huuliharput ja oiva akkari.
Laulaja-säveltäjä oli mielestäni mainiosti sisäistänyt tekstin, ja se jos mikä tekee biisistä nautittavan luonnollisen. Tämä olikin haikeankaunista totta!
0   +1 +2
 
9
Raipe 09.02.2005
Kivan kuuloinen balladi. Alun hyvänkuuloiset kitarat herättivät kiinnostuksen biisiä kohtaan. Melkeinpä sanoisin, että tämä on parempi biisi kuin tuo 2 Kertaa, joskin genre tulee huomioida arvostellessa. Valssia ei olekaan tullut pitkään aikaan kuunneltua. Sanat oli hyvät, kesäfiilistä nostattavat. Oishan se hienoa joskus itsekin päästä ihan oikeelle studiolle nauhoittamaan.
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 01.08.2004
Kyllä! Hyvä paketti on tässäkin kasassa. Itseasiassa uppoaa kokonaisuutena paremmin, kuin tuo 2 Kertaa. Kitarat on meikäläisen makuun onnistuneet ja hienosti miksattu biisiin. Saatu todella hyvä stereokuva aikaan mielestäni. Laulut jälleen ihan mukavasti onnistuneet ja ovat istutettu taustaan loistavasti. Biittipuoli sopivan rauhallinen sekä kuitenkin tarpeeksi tukeva. Snare toimii hyvin. Kyllä tästäkin kuulee selvästi, ettei olla ihan ensimmäistä kertaa asialla. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
Prologue 06.08.2004
Kitarat kuulostavat hyvältä, ilmavaa musisointia. Pidin enemmän tästä kuin tuosta kahdesta kerrasta.

Tällaista maanläheistä musiikkia on mukava kuunnella, saattaisi kuulostaa tosin paremmalta aidoilla rummuilla. Silti sovituksellinen näkemys on kyllä ihan hanskassa.
0   +1 +2
 
milton 07.08.2004
Minä olisin jättänyt tästä tunnelmapalasta rummut kokonaan pois. Pelkillä kitaroilla ja haitarilla tämä olisi aivan timantti. Todella hienot stemmat.
0   +1 +2
 
9
matilda12345 12.08.2004
Edelliset kommentteja pistäneet sanoivat jo kutakuinkin munkin asiat mutta siis... hienoa laatumastkua. tykkäsin laulusta ja eritoten taustalauluista... kuten myös kitaroista. rummut... ne ois voinu olla paremmat.
Oikeat rummut kyllä tekis biisitä paljon paremman, olen eri mieltä siitä että kannattais jättää muka rummut kokonaan pois. mun mielestä ne tuo useimmiten biiseihin tarvittavaa menoa... annan ysin, ja kuuntelen nuo muutkin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta