Hollywood

Roope Kalajo | 31.07.2004 | Pop
3:23

Tästäkin tehty paranneltu versio

8.83   2276 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Timo JM 22.08.2006
Tää on mukavan hyväntuulinen veto. Sanatkin on sellaiset, että jää kuuntelemaan. Mua vaan häiritsee näissä biiseissä toi laulutyyli. Se ei ole luonteva. Mä kaipaisin reilusti luonnollisempaa lähestymistä lauluun ja jättäisin kaiken epäaidon "kähinän" pois. (Virekin paranisi samalla.)
0   +1 +2
 
9
rikkalapio 01.07.2006
Jeps, tääkin on hyvä niinku noi toisetkin. Ilo kuunnella, sanoja kommenttiin vaan ei enään tähän kellonaikaan meinaa löytyä, joten suosittelen vaan jatkamaan musiikin parissa. Tack och god natt!
0   +1 +2
 
10
juuhaaaaa 15.06.2006
Tämähän on valmista hittikamaa. Hyvä biisi ja kaikki toimii mukavasti. Akustinen pelaa mainiosti. Laulu jää vähän kertsissä alas, mutta sehän on helposti korjattavissa. Täytyy kuunnella jossain vaiheessa noita muitakin biisejäsi.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.08.2005
Popiksi vähän turhan päällekäyvät, terävät ja muoviset soundit. Snare on liian ohut ja piiskaava tyylilajiin, basarissa saisi olla enemmän potkivuutta. Bassolinjat ovat kivat joskin muhkeutta saisi olla bassosoundissakin. Laulajan teennäinen äänen kähentäminen ei kuulosta kivalta. Puhesample loppupuolella ei tunnu oikein sopivan biisiin.

Sävellyksenä ei mitään ihmeellistä, mutta tällaista jonka kerran, pari kuuntelee ihan sujuvasti. Sävellyksenä myöskin jotain sellaista jonka voisi kuvitella hyvillä soundeilla päätyvän radioonkin, joka nyt ei sinänsä ole minulta mitenkään positiivinen kommentti, mutta kuitenkin :)

Mutta joo, soundeihin enemmän pehmeyttä ja samanaikaisesti potkivuutta, sillä uskoisin että tähän saataisiin enemmän toimivuutta siihen suuntaan mitä otaksun tällä haetun.
0   +1 +2
 
9
--mono-- 17.03.2005
Herättää kiinnostuksen heti kättelyssä. Hyvin valittuja soittimia - konemaisuus vaan syö jonkun verran fiiliksestä. Biisin rakenne ok ja sanoitus sujuvaa. Iskevä ja mieleenpainuva biisi. Puheosuus manio! Pikkuisen olisi miksannut laulua enemmän pinnalle.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 01.08.2004
Mukavat sydämen tykytykset alussa. :) Tuo tasainen stringpadi (vai mikä lieneekään) häiritsee hieman tuossa alussa, ehkä olis vähän voinu efetiä heittää mukaan. Muuten kyllä onnistunut startti. Biitti on onnistunut ja potkii kyllä hyvin vauhtia biisiin. Bassolinja hyvin toimiva. Ei tässä kyllä meikäläisen poppikorvalla kuule paljoakaan eroa radiokamaan. Ehkä tässä miksaus ei ole kaikenkaikkiaan yhtä onnistunut, kuin noissa parissa muussa. Paikoitellen hukkuu vokaalit ja menee hieman puuromaiseksi. Ei missään nimessä pahasti siis, verraten vaan noihin muihin biiseihin. Ihan pätevästi homma on hallussa tässäkin siis. Kyllä nää onnistuneita biisejä vaan on. :)
0   +1 +2
 
milton 07.08.2004
Sanoituspuoli on ihan hyvä, tosin M. Jackson -läppä ei nyt niin jaksanut naurattaa. Maryn puhelaulu edelleen loistava. Sovituksellisesti tämä oli ihan toimiva. Ja juuri sopivan mittainen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta