Lift Off feat. Neotrone

NoJustSe | 04.06.2010 | Trance
4:37

Jo pitkään odotettua uusinta uutta tuotantoa on nyt julkaistu! Raitaan onnistuin mahduttaa aivan loistavan melodian Neotronen kanssa sekä asiallista kesä fiilistä. Tämän tahtiin kyllä kehtaa tanssia missä vaan, milloin vaa ;)

Miksaus & Rakenne: N-tech
Melodiat: N-tech & Neotrone

8.00   510 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 11.06.2010
Jeps... Suoritus on parantunut aikasemmista seteistä taas ihan mukavasti. Mukavasti lähtee liikkeellle. Miksaus parempi kuin ennen ja soundikin parantunut. Rakenteessa on edelleen hätäisyyttä mun makuun. Vois rauhallisemmin tuoda kamaa sisään jossei tässä oo sitten ihan tarkotuksella nopearakenteista eurotrancea haettu. Mä tykkäsin kickist mut bassline vois kuuluu snadisti paremmin paikotellen, ku on enemmän kamaa.

Mut joo, pidä tää linja ja kehitys samaan suuntaan. Suurimmaks osaks oot saanu ton yliequtuksen ja metallisuuden paljon paremmalle tasolle tässä biisissä kun vaikkapa kahdessa edellisessä setissä. Haikat esim on 100 kertaa paremmin miksattu tässä, luukuunottamatta crashia, kun noissa kahdessa edellisessä biisissä. Crashissa ja noissa parissa kiertävässä efektissä sulla on vähän noita kakkataajuuksia jäänyt kummittelemaan tähän settiinkin. Mut joo, over and out, keep on the good work!
+2   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 06.06.2010
Alkaa ihan menevällä tempolla, äänet muuten ihan mukavia, mutta kaipaavat selkeästi vielä pientä hiomista, kenties jotain pehmentävää efektiä? haitsuissa saisi olla hieman enempi syvyyttä, enempi happeninkiä siellä "rumpujen taustalla". Kicki ja basso saisivat olla tällaisessakin kappaleessa, joka on muuten melko pirteän oloinen, hieman jykevämmät niin alkaisi kappale saamaan ansaitsemansa energian tuomaan sitä pientä lisä potkua. Kaiken kaikkiaan kappale sijoittuisi näillä mausteilla melko hyvin klubien hitti listojen kärkijoukkoon mikäli eläisimme vielä 1990 luvun loppua.
+2   +1 +2
 
T-Sync 04.06.2010
Ihan pirteää meininkiä. Jotkut soundit kuulostaa pikkusen raaoilta/hiomattomilta. Enempi sais ehkä käytellä pehmentäviä efektejä kräsheissä ym.. Haikatkin pikkasen liian raa'an kuuloset.
Melodiat on ihan kivoja ja yleisfiilis biisissä on pirteä. Vielä kun saisi bassopuolen potkimaan pari pykälää kovemmin niin tässä voisi olla ihan tanssittava kesäbiisi.

Mut ei paha veto. saa mainostaa jatkossakin. :)
+2   +1 +2