Blackout (Original mix)

NoJustSe | 05.11.2010 | Melodic Trance
5:41

Jo nimikin sen sanoo ja joskus se voi osua kohdalle, mutta on sillä hyvätkin puolet kun pisti inspiroimaan tekemään uudenlaista melodiaa ja rakennetta biisille. Eli "fuck the jarru" asenteella mennää tämäkin raita alusta loppuu ;)

ENJOY!

8.83   530 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
OCD 09.06.2011
Melodiat tuovat heti mieleen erään Daruden biisin ja iskevät kyllä helvetin lujaa. Äänimaailma on tosi miellyttävän kuulonen. Ihan loistava biisi.
+2   +1 +2
 
9
Cylenth Vision 01.02.2011
Tässä kappale enemmän mun makuun, loistavan kuuloiset soundit olet saanut loihdittua tähän. Ideaa ja potenttiaalia kappaleesta tosin löytyy parempaankin, tästä jäi puuttumaan se mystinen "joku" :)
En osaa tästä paljon kertoa, mutta yksi todeflla postiviinen asia löytyi tästä. Kappale vei multa jalat alta kohdassa 4:53, tätä olisi saanut olla alussa jo hieman enemmän, toimii nimittäin todella hyvin Build-uppina kappaleen alussa ja nostaa samalla fiilistä ja odotuksia. Totta puhuen, kuuntelin tämän kohdan useita kertoja, kun jokin asia toimii niin se vaan toimii ja tämä toimii todella hyvin! :)
+2   +1 +2
 
8
HU4L 07.11.2010
Tätähän oli jo ihan miellyttävä kuunnella,ei kuitenkaan genrensä parhaimmistoa edes täällä mikserissä. Mutta tässä on kyllä potentiaalia eteenpäin,thumbs up!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat