R.R. (Radio Edit)

NoJustSe | 16.01.2009 | Hardtrance
3:56

Ja lisää uutta tavaraa puskee ulos! Tämä onkin sit vastakohta today:lle, mutta tätä en sentää väsänny päivässä, enkä kahdessa =)

Energinen ralli johon oon upottanu muutamia voksuja ja pientä melodia linjaakin esiintyy tässä! Miksaus on taas jälleen kerran kohdallaan.

ENJOY!

Miksaus & Masterointi: N-Tech

Melodia: N-Tech

9.00   794 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 19.03.2009
Erinomainen pohja energiselle rallille (mukavan Warp Brothersmainen). Miksattu hyvin ja kaikki on balanssissa, mutta jotenkin tästä biisistä jää uupumaan liha luiden päältä. Soundit on hiukan liian tylsät tälle genrelle, vaikka muuten teknisesti olet onnistunut ja rakenne on perushyvä. Joku räkäisempi linja/melodia voisi toimia. Nyt ei hirveästi biisi saanut aikaan innostusta. Perushyvä biisi.
0   +1 +2
 
tripper 31.01.2009
Hyvinhän tää tamppaa :D Ei sikäli genren puolesta mitään lisättävää. Ei yllätä, mutta ei petäkään :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 24.01.2009
Oikeastaan aika mukavan energistä. Basari + clap combo toimii hyvin ja clapissa myös sopivaste stereokuvaa. Perusmeininkiä, mutta niinhän ne on lähes aina tämän tyylisissä biiseissä. Vokaaleista en sinänsä pitänyt, ilmeisesti olet itse nauhoittanut? Niissä ei kuitenkaan ole sitä massiivisuutta mitä löytyy saman genren radiossa soivista kappaleista.

Vähän jää tyhjäksi ehkä tuo melodiaosasto. Meno kuitenkin pysyy päällä ja kaikki tuntuu olevan balanssissa, että sikäli ei ole valittamista. Jotain koukuttavampaa jäin kuitenkin kaipaamaan. Hyvä suoritus tällä kertaa, vielä jäi vähän sisältö uupumaan, mutta varmasti parempaan suuntaan mentiin ja laatukin parani. Tästä on hyvä jatkaa. 7½
0   +1 +2