Pelastan

Kongo | 18.03.2007 | Rock
3:02

Uuden demon "single" biisi!

8.65   5984 kuuntelua

Kappaleen sanat

Minä vahdin untasi kuin terracotta-sotilas
En päästä koskaan pahaa luoksesi minä herätän unesta
Jos kellot unohtaa soida en anna sinun vajota
Minä ohjaan takaisin tielle jos joskus harhailet
Älä säikähdä jos minuun rakastut
Älä säikähdä jos rakastut

Minä vien sinut turvaan
Jos joet alkaa tulvimaan
En pelasta maailmaa
Pelastan vain sinut

Olet kuin pieni lapsi sinisilmäinen kiukkuinen
Huudat aina kun ei sinua huomata
Mutta muista tämä maailma on meidän unelmia varten
Ehkä joskus ymmärrät mitä sillä tarkoitan

Minä vien sinut...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
rokkineiti 16.05.2007
Soundit on ainakin paremmat kuin Vaarallisessa miehessä.
Sanoitus on puolestaan hieman hassu, mutta joskus hassuus on plussaa.
Ihana kertsi.
0   +1 +2
 
5
chakkimatti 10.05.2007
Miksei näitä sanoja voisi sovittaa. Tässäkin aivan mahtavat saundit laulajalla. Tekemällä tehdyt hölynpölymaitopurkkisanat. Ja ennen kuin kukaan kiirehtii niin kyllä, ymmärsin sanat. Ei vaadi paljoa. Mutta symboliset vertaukset olivat lapsellisia ja itsestäänselviä. Kitara oli taas mukava komppaus. Sopii tyyliin. En kyllä kuuntelekaan radiota, mutta ei tämä korvaani osuisi selostajan puheen yli.
0   +1 +2
 
9
Tupalov 25.04.2007
Kerrassaan hienot laulumelodiat, omaperäiset vielä kaiken kukkuraksi! Laulajan ääni on erityisen mainio muutenkin, CMX kohtaa Pekka Ruuskan tms. Soitto rullaa hyvin ja kitaratkuvioitakin on mietitty enemmän kuin yleensä. Oma soundikin löytyy joka on kyllä hatunnoston arvoinen saavutus. Bassosoundissa ehkä vähän liikaa särmää toisaalta. Hieno biisi hienolta bändiltä kaiken kaikkiaan!
0   +1 +2
 
9
JayS 02.04.2007
Varsin hyvää ja taattua Kongoa. Rokkaa!!
0   +1 +2
 
9
Adjk 31.03.2007
Alku jättää itsensä epäillyksen varjoon kuin tää alkaisi samalla soundilla kuin Jossain Kaukana ja kuullostaakin samalta, joten tää on kuin uusi versio tai jatku kyseisestä biisistä ?

Noh kuitenkin biisi on tuttuun suomirokkiin parempi.
0   +1 +2
 
milton 28.03.2007
Tää alkaa ihan samalla tavalla kuin tuo "Jossain kaukana". Vähän kuin ideat olisivat nyt loppu. Saundit ovat hyvät ja minua ei laulajan pieni epävireys haittaa. Mutta itse biisi ei vaan sytytä millään tavalla.

Teuvo Töhvelön kanssa samoilla linjoilla. Avain isommille lauteille olisivat nimenomaan paremmat biisit.
0   +1 +2
 
Valandir 27.03.2007
Alkaa hyvinkin Kongo -tyylisesti hyvällä menolla liikenteeseen. Laulajan äänestä pidän edelleen ja muutenkin noin äänenlaadultaan kuulostaa ylivoimaisesti parhaalta tuotokseltanne. Kertosäe ei ole niin koukuttava kuin olisi voinut toivoa, harmi sinäänsä, koska itse biisi kuulostaa tosi hyvältä. Tosin tuo basari saisi potkia ehkä vähän kovempaa, nyt se tahtoo hukkua tuonne biisiin vähän turhankin paljon. Oikeastaan toisen kerran kun kertosäettä kuuntelee, niin se kuulostaakin loppujen lopuksi hyvältä, mutta edelleen sellainen tietynlainen koukutus tästä puuttuu. Menee muutenkin ehkä vähän sekavaksi tuo tunnelma tuossa kertosäkeen aikana, ei saa sellaista oikeaa otetta. Ihan kelpo kipale, ei mitään superia, mutta hyvä. Sellaista varmaa Kongo -otetta tässä on selvästi havaittavissa. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
Kp-Kukka 24.03.2007
ihan hyvän kuulosta settiä.
0   +1 +2
 
8
Pseudonyymi 24.03.2007
Rokinräimettähän tämä on. Ei mitään kovin uutta ja ihmeellistä, mutta muutama mukava oivallus musiikillisesti muutamassa välissä. Ja basso kuulosti hemmetin hyvältä! Huonona päivänä olisin saattanut innostua haukkumaan biisin lyttyyn mutta tämänhetkisessä mielentilassa ihan kelpo kappale.
0   +1 +2
 
7
Joksus silloin tällöin olen kuunnellut teitin musiikkia, en ole kommentoinut, mutta nyt ajattelin lausua sanan jos toisenkin:

Erittäin simppeli sanoitus, se on sekä hyvä että huono, miten sen kuuntelee, jää soimaan jos jää, mutta nyt ei jää.
Hyvin triviaa on sanailu, joten se on miinusta jo sinällään biisissä.

Ja biisi itsessään musiikillisesti juoksi omilla teillään, suorastaan harhaili minne sattuu. En saanut otetta, ei ponkaissut kuopasta yli tajunnantasoni. Hyvin keskivertobiisin kuvio, ei sitä eikä tätä, ei luonnetta, ei kasvoja tällä biisillä. Jokin puuttuu, kenties ponnekkaampi musiikillinen ote tukisi heikohkoa kerrontaa ja laulua tai sitten voimallinen laulu hyvillä sanoilla veisi keskinkertaista musiikillista antia turvaan vuorelle tai mihin nyt sitten veisikin, pelastaisi sen mitä pelastettavissa olisi...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat