Jossain Kaukana

Kongo | 01.11.2006 | Rock
2:45

Uusi re-masteroitu versio! Soundi paljon rouheampi ja rokkaa paremmin kuin vanhempi versio...

Käyttäjä Lokki Joonatanin sanoin: No totuushan on että tämänkään bändin ei pitäisi olla mikserissä vaan siellä kuuluisalla kaupan hyllyllä.

8.71   5969 kuuntelua

Kappaleen sanat

Jossain on se aamu joka koittaa aiemmin
Jossain on se päivä paistaa kirkkaammin
Jostain kuulen sun äänen
Siihen suuntaan lähden
Sinun tähden

Jossain sinä oot
Jossain kaukana sä oot
Jossain sinä oot
Jossain kaukana sä oot

Jossain on se paikka jonne löydän viimeinkin
Jossain on se tähti joka loistaa kirkkaammin
Jostain kuulen sun äänen
Siihen suuntaan lähden
Sinun tähden

Jossain sinä oot...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_nea_ 20.02.2007
Se oli mukavan kuulosta perusrokkia! Laulajan ääni oli persoonallinen ja soittopuolikin oli hyvin hallussa. Tykkäsin erityisesti kertsistä ja kitarasoolosta...Jatkakaa pojat samaan malliin!! :)
0   +1 +2
 
10
Lokki Joonatan 02.02.2007
Ettekö ole vielä päässeet levyttämään, siis oikeasti? Perusrokettirolliahan tämä sinänsä paitsi persoonallisemman oloista kuin moni muu saman tyylilajin edustaja esim. mikserissä. Voisin jopa väittää että suureksi osaksi laulajan ansiosta. Eipä sitä nyt viitsi pelkästään laulua hehkuttaa koska homma toimii hyvin monessakin mielessä. Ei ollenkaan demomainen, joskus demoaisuus on hyväkin asia mutta nyt hyvä biisi on kyllä saanut arvoisensa käsittelyn. Lisäksi mukana on inhimillinen tekijä ja kaikki kuulostaa hämäävänkin rennosti soljuvalta.

No totuushan on että tämänkään bändin ei pitäisi olla mikserissä vaan siellä kuuluisalla kaupan hyllyllä. Kuuntelin bändiä viimeksi syksyllä ja nyt näitä uusia biisejä vasta. Takaraivoon jäi jo silloin kytemään että hieno bändi ja upeita biisejä. Turha tässä kymppejä panttailla kun pojat tekevät hommansa näin hienosti.
0   +1 +2
 
7
Sujuvasti soitettua ja asianmukaista tuotettua leppoisaa poppia, joka sopisi epäilemättä hyvin radiosoittoon. Kitarasoolokin on kiva. Valitettavasti kappale on myös korvasta sisään ja toisesta ulos sujahtavaa, sanoitukseltaan merkityksetöntä rallattelua, josta ei jää mieleen juuri muuta kuin solistin hiukan horjuva suoritus.
0   +1 +2
 
8
Fr@nz 15.12.2006
loistavaa
0   +1 +2
 
AnnicaH 21.11.2006
Tulee jostain syystä tosta laulajasta mieleen se Leevi and the Leavingsin solisti, sama äänenväri tai jotain :D No mut, iha kiva biisi, tosi lepponen. Odotin jotai iha hulluu heavyrockkia, mut tämä olikin tämmöstä...mukavaa :D
Ihana. Hyvä saundi.
0   +1 +2
 
8
Soittopuoli on hallussa ja soundit kohdallaan. Tää on kyl todella kaukana siitä musasta mitä itse kuuntelen... Mut biisinä tää on ihan toimiva, laulajan ääni ei iskenyt muhun kauheen kovaa... Hieman sellainen hento ääni mielestäni. Mut mut, hyvää työtä...
0   +1 +2
 
8
Tuikka 09.11.2006
Kyllähän tämä oli varsin menevä rallattelu, toimi hyvin alusta loppuun ja oli mukavaa/helppoa kuunneltavaa. Itse ainakin jossain määrin aloin vertailemaan teitä Egotrippiin, tyyli vaikutti sangen samankaltaiselta... Tässä mentiin peruslinjoilla eikä koitettukaan kasata useita elementtejä samaan kökköön, mikä ei usein onnistukaan.. Rakenne oli helppo, mutta auttoi biisiä pysymään kasassa. Kaiken kaikkiaan varsin mallikelpoinen suoritus, mutta jossain määrin laiskaksi jäi tämä vetäisy kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Marsubilam 06.11.2006
Biisissä oli kaikki kohdallaan, mut vähän häiritsi laulu: jotenkin liian hentoa kokonaismeinikiiin nähden (joka sekin olis voinu olla asteen tuhdimpaa). Mutta siis hyvä biisi, hyvä kertsi ja meininki, soitto toimii, valmista kamaa levylle ja keikalle!
0   +1 +2
 
8
Lupine 05.11.2006
Menevää suomirokkista. kaikki kohallaan.
0   +1 +2
 
milton 05.11.2006
Saundillisesti aika huikea ero edelliseen verrattuna. Nyt oli napit oikeassa asennossa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3