Paha Mieli

Kongo | 01.11.2006 | Rock
4:35

Vanhasta uusi. Eli jo ekaluokkalaisen ikään ehtinyt Paha Mieli ilmestyy uudelleen nyt vastasyntyneenä versiona. Update siis kyseessä...

9.00   4213 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sinä kuljit halki pihamaan
Näin sen ohuesta hangesta
Jalanjälki kavion rinnalla
Olit ylittänyt aitoja

Olit hyppinyt ojien yli
Ja kävellyt katolla
Et tullut sisälle kuitenkaan
Jokin sinua täällä pelottaa

Älä ole paha mieli
Ei satuta enää paha kieli
Älä ole paha mieli
Ei satuta enää sahakieli

Vaik'et koskaan lähtenytkään
Tunnet sisälläsi ikävää
Älä itke yksin pimeässä
Koti on jo näkyvissä

Älä ole paha mieli...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
chalk 21.04.2007
sanat o tosi kivat, vaik aihe onki vähä synkkä ni sanoist saa ainaki paljon irti. bändi osaa soittaa ja täst biisist tulee mieleen tuolla idoleissaki näkyvä egotrippi. laulajan ääniki justiinsa sellanen kun Mikillä. (: tykkäsin tosipaljon, vaik itte pääosin kuuntelenki räppiä.
0   +1 +2
 
BrokenBunny 13.03.2007
kyllä tää toimii. on hyvää tunnelmaa, joka pitää otteessaan.
0   +1 +2
 
8
niiin- 29.12.2006
on kyllä parempi versio kuin tuo vanhempi. biisiin kietoutuu ja pääsee nyt paremmin mukaan. vaikka kappale onkin hidas se on jotenkin...
taidokasta ja tyylikästä.
0   +1 +2
 
8
Marsubilam 06.11.2006
Alussa tuntu pitkään siltä että biisisää oli "jarru päällä" enneku eka kertsi vihdoin alkoi. Se olikin sit tosi upee, siis ihan kaikki kohdallaan, hienoja maisemia/maalailua, viuh! Mutta lopusta sais ottaa 30 sekkaa pois ihan kepeästi.
0   +1 +2
 
10
Izdo 02.11.2006
Taidokkaasti miksattu veto! Hienosti käytetty konesaundeja tuomaan syvyyttä. Todella tyylikästä nykypäivän rockia!
0   +1 +2
 
9
Valandir 01.11.2006
Alkuperäistä vanhempaa versiota en varmaankaan ole ennen tätä hetkeä kuullutkaan, vaikka se löytyykin alhaalta tältä sivulta, elikkä innolla lähden kyllä tätä kuuntelemaan. Alku brekbeat on ihan hyvä ratkaisu joka rakentaa hyvin tuohon ensimmäisen kitaraan, joka on muuten erittäin muhkean kuuloinen! Tästä tulee kyllä itselläni bändi Coldplay mieleen, ainakin melodioiden puolelta. Pientä breikkiä tuleekin sitten 30 sekunnin kohdilla ja sama vanha tuttu laulaja lähtee laulamaan ja edelleenkin pidän kyseisen laulajan äänestä. Tässäkin edetään ehkä vähän hitaasti, mutta silti biisi kuulostaa erittäin nautittavalta. Kertsihän se sieltä tulee ja tässä kyllä näyttäisi olevan sellainen oikea koukku, vaikka hidasta tämä onkin. Kertsissä on sellainen tietty nostatus, josta pidän erittäinkin paljon. Alkuperäistä on varmaan turha lähteä enää kommentoimaan, koska tämä on mitä luultavammin huomattavasti parempi saundeiltaan ja noin muutenkin toteutukseltaan. Vaikka biisi onkin hidas, niin silti siinä on sellainen hyvä meno onnistuttu säilyttämään ja pidän kyllä biisistä niin kovasti, että tämähän on tästä pakko myös koneelle ladata. Varmasti vahvan yhdeksikön arvoinen biisi, hyvä pojat!
0   +1 +2