The Wind Cries Mary (Hendrix cover)

3:16

Acting as a licensing agent, Legacy Productions Inc. d/b/a Easy Song Licensing ("ESL") has acquired Compulsory Mechanical Licenses on behalf of the licensee for each song below marked "Licensed". The licenses cover the format and quantity for the specified release only, identified by the unique Release ID: LPL363646 Artist: Maksa Title: The Wind Cries Mary Format: 1,000 Interactive Audio Streams Date: May, 2020 License 694867 The Wind Cries Mary By Jimi Hendrix Copyright Experience Hendrix, LLC.

0.00   19 kuuntelua

Kappaleen sanat

Jimi Hendrixin The Wind Cries Mary on hieno ja koskettava "slowari", joka rock-historian perimätiedon mukaan äänitettiin n. 20 minuutissa, koska vapaata studioaikaa sattui olemaan sen verran jäljellä. Rumpali Mitch Mitchell ja basisti Noel Redding eivät olleet kuulleet kappaletta kertaakaan aiemmin eikä sitä niin muodoin oltu myöskään varsinaisesti harjoiteltu. Ei siis ihme, että biisi kuulostaa hiukan hapuilevalta ja horjuvalta koska juuri tämä pikaäänitys päätyi myös levyversioksi. Kuulopuheiden mukaan Marysta olisi yritetty tehdä muutamaankin otteeseen myöhemmissä sessioissa "parempi" versio, mutta lopulta aina kuitenkin palattiin ensimmäiseen versioon.

Omassa vedossani ei ole edes yritetty matkia levyversion nopeasti ja vähän vahingossakin syntynyttä toteutusta, vaan tein biisistä tiukemman ja samalla tavallaan myös helpomman version. Voihan olla, että joku puritanisti repii tästä toteutustavasta sekä pelihousunsa että kalsarinsa, mutta sille ei sitten voi mitään.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat