Sunshine Of Your Love (Cream cover)

4:04

Acting as a licensing agent, Legacy Productions Inc. d/b/a Easy Song Licensing ("ESL") has acquired Compulsory Mechanical Licenses on behalf of the licensee for each song below marked "Licensed". The licenses cover the format and quantity for the specified release only, identified by the unique Release ID: LPL439444 Artist: Maksa Title: Covers of 60's and 70's R&B classics Format: 1,000 Interactive Audio Streams Date: July, 2020. License: 784625 Sunshine Of Your Love By Jack Bruce, Pete Brown, and Eric Clapton Copyright WB Music Corp. o/b/o Dratleaf Music Ltd. and WB Music Corp. o/b/o E C Music Ltd

0.00   11 kuuntelua

Kappaleen sanat

Creamin "Sunshine Of Your Love" lienee yksi tunnetuimmista perinteisen rockin kappaleista, joista on tehty lukemattomia versioita. Kappaleen hypnoottinen riffi ja Ginger Bakerin vähintäänkin epäortodoksinen rumputyöskentely muodostavat sen verran erikoisen keitoksen, että se taatusti jää mieleen. Biisi julkaistiin Creamin Disraeli Gears albumilla vuonna 1967. Kappaleen säveltäjiksi on merkitty Jack Bruce, joka keksi A-osan riffin ja Eric Clapton, joka vastaa B-osan sävellyksestä. Sanat laati Peter Brown.

Vaikka kappale on kovin tuttu, se on yllättävän hankala GB:n ykköstä ja kolmosta korostavan afrorumpukompin takia. Pakko tunnustaa, että tein vokaalitulkintani niin, että rumpuraidat olivat pimeinä ja pelkkä click komppasi niiden tilalla. Vaikka ei silti; Eric Clapton tunnusti eräässä dokkarissa että ajatteli GB:n soittavan ihan päin persettä kun kuuli miestä rummuissa ensimmäisen kerran. No, onneksi Clapton muutti mielensä ja Cream saatiin kasaan. B-osan lopun lauluimpron jätin tarkoituksella tästä versiosta pois.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään