Hooked

Superverted

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Riku Rotten 02.06.2006
Kyll tää toimii. Laulusaundi kuivan oloinen. Ihka oikeeta musiikkia, vähän tasapaksu; ei oikein tuo kertsi hyppää silmille tarpeeksi.
0   +1 +2
 
7
Meddi 02.06.2006
vähän liinakin kliini soundi minun mieleeni. on tässä hetkensä, mutta en diggaa taaskaa hevisärösoundista jota käytetään aivan liian usein kertseissä yleensä. seiska-kasi, mutta silti seiska
0   +1 +2
 
Begemot 02.06.2006
Tää on vielä popimpi kuin edellinen. hyviä melodiota. Ehkä kitaravalli olisi voinut olla tanakampi...? Biisin oli mun makuun tällä tempolla ja rakenteella ehkä turjan pitkä. Kertsin sanoista en ottanut oikein selvää jäi kiinnostamaan mitä siinä lauletaan..tarkistin sanoista ja täytyy sanoa, että enpä väärin olisi voinut kuulla:)
0   +1 +2
 
MajorForce 15.03.2005
Mukavan kuuloinen kitarasoundi. Laulajakin kuulostaa ihan asialliselta. Taitaa siis olla koko paketti kunnossa. Ei muuta kuin armoton promoaminen käyntiin ;)
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
tylsä, eka sana joka tuli mun mieleen. toisaalta se on kyl mahollista et mä olen ainoo joka on tylsä mut sille ei sit maha minkään....ei vaan meitsin juttu.
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
tylsä, eka sana joka tuli mun mieleen. toisaalta se on kyl mahollista et mä olen ainoo joka on tylsä mut sille ei sit maha minkään....ei vaan meitsin juttu.
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 14.03.2005
Laulajalla ei enkku oikeen suhu mutta muuten laulu kuulostaa ihan jees. Mutta jos enkku ei kunnolla äänny niin se kyllä karmasee koiraan ärsyttävästi. Soitto puoli näyttää olevan hyvin hallussa eikä siitä enempää. Hyvät tausta vokaalit.
0   +1 +2
 
7
Soundit on hyvät. Biisin kerto on potentiaalinen. Laulajalle lisää kokemusta ehkäpä ja lausumisen harjoittamista. Kyllä tämä silti monet hakkaa.
0   +1 +2
 
8
Mikoleit 14.03.2005
toisenkin piisin arvostelin teiltä... ainakin toivon ettei se ole tämä sama. edelleen saatte kuitenkin se nyhden ylimääräisen pisteen tosta nimestä. on tän pakko olla toinen kappale. tämä on hyvä. .. tykkään kertsistä etenkin. tuotantokin on ihan perushyvää tasoa.
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Hienoa kuulla välillä musiikkia, jossa ollaan paneuduttu soundien tuottamiseen. Säröt voisivat olla enemmän pinnassa, sillä nyt tasot tippuvat säröpedaalin alkaessa soimaan.. Muuten erittäin persuvarmaa rockia. Laulukin on ihan ok, mutta kaikua pitäsi lisätä tai jotain vastaavaa, että tämä saataisiin tästä vielä lähemmäs täydellisyyttä. Kolmen minuutin paikkeilla on kitaralla hienoa äänimasiema-kiikaiulua efektien muodossa. Rock-sooloa odotin - turhaan..
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 12.03.2005
Letkeä tunnelma ja leppoisa soundimaailma. Laulajalla ihan kohtuullinen lauluääni. Meininkiäkin tulee alun löysäilyn jälkeen lisää.

Sävellys on mielestäni hieman käytetty ja tylsähkö. Ei siis vakuuta minua, mutta itselläni onkin kiero mielikuvitus. Joka tapauksessa uskon kappaleen löytävät kohderyhmänsä, tällaiset biisit ovat aina toimivia.
0   +1 +2
 
8
Rockinsa kullakin. Ei nyt ihan sitä rockia ainakaan mitä itse kuuntelen, mutta kaiketi tämä tähän poprockskeneen iskee kuin nyrkki anukseen. Toivottavasti. Ihan hyvää soittoa kuitenkin ja laulukin on ainakin mikserin kommenttiringin sisällä yksi parhaita mitä on kuultu vähään aikaan. siedettävimpiä ainakin. siitä ja soitosta kasi.
0   +1 +2
 
7
Von Beast 11.03.2005
Biisissä ihan hyvä alku,mutta vähän liian peruskuvioiden varassa mennään. Laulua pannaan melodian ehdoilla oikeisiin paikkoihin. Virvelisoundi jää laatikkomaiseksi. Enemmän reverbiä vastaisuudessa. Liian pliisut soundit että revähtäis paremmin perille. Meitsin makuun, ei tätä voi oikein dumata. Ammattimiehet asialla. Kertsin kliseemäinen hoilaus hieman rassaa. Tulee joku Stone Temple Pilots jostain ihme syystä mieleen ja se ei oo hyvä. Grunge's back?
0   +1 +2
 
7
MusaPoju 18.11.2004
Hyvähyvä Biitti!!!!!!!!!!!!!!!! Mihkäs olette koukussa????????? Tästä biisist tulee hieno fiilis ja katuva tunne #¤#¤%&/(/(#"&)/=)/!=&"
0   +1 +2
 
8
Nettis 17.10.2004
aika kireät soundit on, varsinkin snare soi erikoisesti :) bändi kokonaisuudessaan soi kuitenkin hyvin. mukavan letkeä melodia, hyvä suoritus solistilta ja taustakuoroltakin. oikeastaan mitään ei ole varsinaisesti pielessä, paremminkin kuulostaa sille, että tätä biisiä on ehkä soitettu paljonkin. eli valmiilta kuulostaa.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 06.10.2004
Kaheksakymmentäluvulle vie vahvasti mielikuva. Laulajalle hiukan pinkeä ääni, solmio löyhemmälle. Kertsi huomattavasti toimivampi kuin a-osa. Toimii.
0   +1 +2
 
9
zarthas 05.10.2004
Kitarasoundi kuulostaa melko omaperäiseltä, vai johtuuko lofista... Tässäkin on soitannollisesti tosi vahva hittibiisi, ja vaikka tämä ei ihan mun musamakuun käy, ei puutteita juurikaan löydy. Ainoa vaan että nuo taustalaulut on paikoin hieman sekavan kuuloiset. Bändi tuntuu olevan melko kokenut.
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 04.10.2004
melodiat on maistuvat, ja kerrankin rokkipiisi jossa kuuluu bassoa, hyvä!
laulut on hyvät, vaikkakin välillä vähän epävarman kuuloista laulantaa. ihan lepposta taustamusiikkia ainakin.
0   +1 +2
 
5
Urbanrain 04.10.2004
tiedä tosta rock-genrestä nyt... enempi kuulostaa joltain alternative-popilta ala pixies vuodelta -90, mutta mikä minä olen sitä päättämään. pieniä lauluvireheittoja kyllä kuuluu, muttakait se kuuluu taas tyyliinkiin. biisin sävellyksessä ei ole mitään mullistavaa ja kertsin "räjäyttävä" särövalli ei oikein toimi. kannattaisi ehkä miettiä siihen jotain sovituksellasta kikkaa.
0   +1 +2
 
8
Kevis 04.10.2004
kaunista. Vähän häiritsee pikkasen huono äänitys. Todella taitava laulaja. Mukavan kevyet melodiat ja tunnelma. Tästä ei kyllä fiilistä puutu.
0   +1 +2
 
8
Mukavan iloinen meininki. Muistuttaa tollasta 90-luvun jenkkirokkia. Eihän tää nyt oikein erotu joukosta, mutta silti ihan virkistävää kuunnella tätä.
0   +1 +2
 
9
Averell 03.09.2004
Hyvän kuuloista soittoa - kitara ja kannut soundaa mikseritavaraksi harvinaisen hyvältä. Tai otetaanpa takaisin särövaiheen osalta. Leppoisaa hyvää kitarakuviota on säkeistössä. Laulusta en oikein sataprosenttisesti pitänyt - kertsissä lähti kulkemaan teholla mutta muuten tuntui välillä vähän aralta. Oiva biisi sinänsä, mutta vähän perustavaraa herättääkseen suurempaa kiinnostusta
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 02.09.2004
Kommenttiringistä. Äskeisen noise-pläjäyksen jälkeen virkistävää poppia, tosin tämäkin vähän hyppi silmille. Aika tavanomaista ja ihan kivaa. Nätit stemmalaulut. EI yhtään huono ei kyllä.aivan mahottoman poppi on kylllä! ja se on kivaa.
0   +1 +2
 
7
Izdo 27.08.2004
No ei tähän nyt varsinaisesti koukkuun jäänyt.. Ihan hyvä paketti silti!
0   +1 +2
 
8
melusina 27.08.2004
Laulajan ääni pääsee esille vasta kertsissä, ja osoittautuukin vahvaksi. Säkeistöön jäin kaipailemaan potkua lisää, kitara ei tarjoa tarpeeksi tukea laululle. kaikin puolin kehityskelpoista on mun mielestä, kertsi toimii!
0   +1 +2
 
8
Michikawa 25.08.2004
Mukavan persoonallisia harmonioita ja kuvioita. Soundit ovat ehkä hieman liian "tiukat", jos jotenkin saisi tähän lisää avaruuden tuntua, voisi toimia hieman paremmin. Laulaja voisi käyttää ääntään vähän rennommin, välillä tuntuu hieman turhan kireältä meininki. Kertosäe kaipaisi jonkinlaisia koukkuja lisää, nyt kokonaiskuva jää hieman junnaavan oloiseksi. Bändi toimii ihan hyvin kokonaisuutena ja perusmeininki on kyllä kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Pitk 25.08.2004
Oho, geitattua snarekaikua kuulee nykyisin harvoin. Toimii juuri siksi. Laulussa oiva meininki. Aika kellarimainen pelkistetty soundi, selkeä kylläkin. Ehkä hiukan kaipaisi syvyyttä. Toisaalta tällainen todella vaamalle tuleva meininki puree. Vaikea sanoa kokeilematta. Säkeistöissä kitarat hyvin jäsennelty vaikka soittavatkin aika samantyyppistä hommaa, eivät kamppaa (hehheh, koukuta...) toisiaan. Kertsissä voisi olla vähän enemmän massaa / rähinää / jotain. Taas vaikea sanoa kokeilematta; idea on hyvä ja sitä kannattaa kehittää eteenpäin. Väliosan muljutusefektit (flanger?) tekee hyvää vaihtelua muuten karussa äänikuvasssa. Hyvä meininki kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2