mercury dub

chda | 31.03.2009 | Ambient
3:42
8.00   630 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nyhde 01.02.2010
Tässä kappaleessa ei ole yhtikäs mitään vikaa. Kuitenkin, kuten olen aiemminkin sanonut, mielestäni tämä kuulostaa hieman ylipitkältä introlta jollekin melko tujakallekin rallille. Filleinä käytetyt breikkibiitinriekaleet vain lisäävät tätä vaikutelmaa, enkä enää osaa suhtautua muullakaan tavalla.

Kun odottaa jatkuvasti, että kappale ikään kuin lähtisi käyntiin tai muuttuisi jotenkin hieman hyökkäävämmäksi, ei oikein pysty suhtautumaan siihen, että mitään niin ilmeistä ei lopulta tapahdukaan. Toki, miellyttävän tuhnuiset, epätarkat soittimet tapailevat mielenkiintoista riffintynkää, jokin soitin hiljenee ja toinen nousee jälleen pintaan, mutta mitään muusta rakenteesta selkeästi poikkeavaa ei silti lyödä eteen.

Tästä johtuen kappale jää hieman tasaiseksi. Hiton juminen ja sitä kautta jopa yllättävä, mutta kovin tasainen. En ole vieläkään aivan vakuuttunut siitä, onko tämä selkeästi hyvä vaiko huono asia. Ehkä se ei ole suoranaisesti kumpaakaan. Ehkä kyse onkin siitä, että joissain mielentiloissa ratkaisu toimii ja joissain puolestaan ei. Suuren osan ajasta tunnun putoavan jonnekin välimaastoon.

Pidän kuulemastani, mutta olisin halunnut kuulla lisää, enemmän!
0   +1 +2